Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
قدیم هم که باز بود باز با * پی ان می رفتیم بازی می کردیم چون بدون اون سرعت خوب نبود ولی الان که همه رو بستن ، تو بازی نمی شه رفت خود بازی رو لود نمی کنه .
اگه هم می شه هنوز سرویسی از جایی گرفت که کار می کنه کسی می تونه با پ خ بهم آدرس سایت بده تهیه کنم ؟

پیشنهاد می‌کنم از برنامهٔ زیر‌ام استفاده کنین ، همیشه واسه بازی‌های بلیز خوب هستش ، جواب میده .من کلا مشکلی‌ ندارم شبو روز بازی می‌کنم نه ارور میده نه چیزی، پینگم ۲۰۰ هستش.اما من ترجیح میدم با اچ‌ تی‌ تی‌ پی‌ اس‌ بازی کنم .

Leatrix Latency Fix : Leatrix Projects : World of Warcraft AddOns

پیشنهاد می‌کنم از برنامهٔ زیر‌ام استفاده کنین ، همیشه واسه بازی‌های بلیز خوب هستش ، جواب میده .من کلا مشکلی‌ ندارم شبو روز بازی می‌کنم نه ارور میده نه چیزی، پینگم ۲۰۰ هستش.اما من ترجیح میدم با اچ‌ تی‌ تی‌ پی‌ اس‌ بازی کنم .

این برنامه روی تمام بازی های MMO و RPG جواب میده حتی Star Craft توصیه میشه حتما استفاده کنید . فایل رو یه جا بریزید بعد بزید Install ! 1 ثانیه هم نمیشه .

مرسی از راهنمایی ولی کمک زیادی نکرد ، یکی از دوستام ping zapper داشت با اکانت اون یه امتحان کردم تو بازی رفت ولی مدام پینگ لاست می داد هر چند وقت یه بار همه چی فیریز می شد دو باره راه می افتاد

من که خسته شدم دیشب کلی زور زدم تا بتونم وصل بشم بعد از 10 بار login شدن وصل میشه تو بازی هم که کلا تعطیله نمیشه هیچ کار کرد
من که دیگه قیدشو زدم منتظر میمونم نسخه کنسولیش بیاد اونو میگیرم حداقل اون دیگه دردسر آنلاین نداره

امروز صبح رفتم بازی کردم بدون چیز وضعیت خوب بود پینگ 130 بودش ولی خیلی بالا پایین میشد سر الیتها که دیگه قوربونش برم زاییده بود فعلا باید تا بعد از انتخابات صبر کنیم ببینیم چی میشه باز جای شکرش باقیه که تحریم رو ورداشتن یه روزنه امیدی داریم.
اگه بعد انتخابات اوضاع خوب باشه میرم star craft میگیرم خیلی حال میده :d

اینم از این دولت خدمت گذار:-&

بتل 3 هم میشه بازی کرد ولی توی بازی گیر میکنه آدم و کلا پکیده ولی با چیز پی ان لگی در کار نیست مگر اینکه تایم اوت بدی یا نوسان پینگ داشته باشی . دلتون خوشه ها اونا تحریم رو برداشتن قرار نیست که دییگه لگ نباشه . همین چیز پی ان ها هم زیاد جواب نمیدن و فقط سوکس جوابگو هست . با همون برید بازی کنید کلاهتونم بندازید تو هوا همینو قطع نکردن :d .

ای بابا.... دیگه شورشو در اوردن اینا! از امروز هرچی رفتم ارور 30005 میده!

+

من از WTFast استفاده می کنم، پولیه ولی 30 روز TRIAL داره (مجانیه).

من 30 روز به 30 روز Windowsامو عوض می کنم (انقد من آدم خفنیم)

با این وضع دلار... لعنت به باعث و بانیش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or