Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
به نظر میاد اچ تی تی پی اس درست شده باشه چون من الان یک ساعت هست که دارم بازی‌ و قطع نشدم . و مرسی‌ در رابطه با سایت بهنویس

ها‌ها من تازه دلیل پاک شدن پست قبلیمو فهمیدم واین که شماها چرا می‌گید چیز :))

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
قبلنا echoing fury میدیدم با ch80+ , sucket , str150 با dps 1160 یا بیشتر حدود 2 میلیارد
اما الان هر چی میگردم تو این مشخصات بیشتر از dps 980 پیدا نمیشه.
شما سراغ ندارین ؟

سلام دوستان
قبلنا echoing fury میدیدم با ch80+ , sucket , str150 با dps 1160 یا بیشتر حدود 2 میلیارد
شما سراغ ندارین ؟

چنتا آیتم خوب بخار ببر تو ریل مانی اکشن هاوس بفروش حدود ۱۵۰ یورو که شد میتونی‌ یه دونه بگیری از اونجا ، اما مجبوری به کسی‌ بدی که بتونه بره اونجا آیتم بذاره .

پروفایل منو‌ام نگا کن اگه مال منو می‌خوای میفوشم
SorVenN#2400 - Community - Diablo III

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
شما سراغ ندارین ؟

یه راه دیگه‌ام این سایت که میتونی‌ بری هر چی‌ می‌خوای بگردی پیدا کنی‌ بد یون شخصو ادد کنی‌ ازش آیتم و بخری اما مواظب باش اسکمم نشی‌ همه اونجا دنبال اسکم کردن هستن
loothunter.net

چنتا آیتم خوب بخار ببر تو ریل مانی اکشن هاوس بفروش حدود ۱۵۰ یورو که شد میتونی‌ یه دونه بگیری از اونجا ، اما مجبوری به کسی‌ بدی که بتونه بره اونجا آیتم بذاره .

پروفایل منو‌ام نگا کن اگه مال منو می‌خوای میفوشم
SorVenN#2400 - Community - Diablo III

- - -ویرایش - - -

یه راه دیگه‌ام این سایت که میتونی‌ بری هر چی‌ می‌خوای بگردی پیدا کنی‌ بد یون شخصو ادد کنی‌ ازش آیتم و بخری اما مواظب باش اسکمم نشی‌ همه اونجا دنبال اسکم کردن هستن
loothunter.net
اولا خوش آمد میگم بهتون! بعدم جونم اسم هیرو مانکتون :دی :|

- - -ویرایش - - -

یه سوال :| چه جوری ممکنه که من بدونه هیچ چیز پی ان و چروکسی فایری بازی میکنم؟ اصلا هیچ چیز استفاده نمیکنم و راحت با پینگ 140 بازی میکنم :| کسی هست مثل من باشه؟

یه سوال :| چه جوری ممکنه که من بدونه هیچ چیز پی ان و چروکسی فایری بازی میکنم؟ اصلا هیچ چیز استفاده نمیکنم و راحت با پینگ 140 بازی میکنم :| کسی هست مثل من باشه؟

اون ISPو IP هنوز توسط بیزارد بسته نشده و اگه بفهمن تو از ایران وصل میشی بن دائمت میکنن مراقب باش منم خودم میتونم بدون هیچی وصل بشم ولی ریسکش خیلی بالاس
تا خودشون اعلام نکردن که محدودیت برداشته شده بهتره جوانب احتیاطی رو رعایت کنید

آقا من یه t!ps# خریدم گوگل با سایت های دیگه رو باز میکنه ولی وقتی رو Diablo 3 میزنم باز نمیکنه یعنی کانکت نمیشه نمیدونم چرا؟! دلیل خاصی داره که اینجوریه؟!

آقا من یه t!ps# خریدم گوگل با سایت های دیگه رو باز میکنه ولی وقتی رو Diablo 3 میزنم باز نمیکنه یعنی کانکت نمیشه نمیدونم چرا؟! دلیل خاصی داره که اینجوریه؟!

سرورش احتمالا به جایی وصل میشه که نمیتونه بازی رو اجرا کنه
سعی کنید از اونایی که سرورشون اروپا هست تهیه کنید

سرورش احتمالا به جایی وصل میشه که نمیتونه بازی رو اجرا کنه
سعی کنید از اونایی که سرورشون اروپا هست تهیه کنید
جایه خاصی برای فروش دارید بی زحمت برام پ.خ کنید.(فقط مطمئن باشه که وصل میشه الان اینی که من گرفتم وصل نمشه همش فقلی میزنه روی Checking for update....)
ممنون

جایه خاصی برای فروش دارید بی زحمت برام پ.خ کنید.(فقط مطمئن باشه که وصل میشه الان اینی که من گرفتم وصل نمشه همش فقلی میزنه روی Checking for update....)
ممنون

من خودم سرور دارم ولی اونم مشکل داره وصل نمیشه اینترنت رو بگردید شاید پیدا بشه

دوستان من authenticator اکانت دیابلوم رو روی تبلت فعال کردم حالا که یوزر پس رو میزنم ازم کد authenticator رو میخواد. الان باید همون کدی رو که توی برنامه ی تبلت هست و چند دقیقه یک بار عوض میشه رو بزنم یا باید کدی رو که قبلا برای فعال کردنش زدم رو وارد کنم؟ لطفا راهنمایی کنید :| چه غلطی کردیم فعالش کردیما :دی حالا چه فایده داره :دی ؟

دوستان من authenticator اکانت دیابلوم رو روی تبلت فعال کردم حالا که یوزر پس رو میزنم ازم کد authenticator رو میخواد. الان باید همون کدی رو که توی برنامه ی تبلت هست و چند دقیقه یک بار عوض میشه رو بزنم یا باید کدی رو که قبلا برای فعال کردنش زدم رو وارد کنم؟ لطفا راهنمایی کنید :| چه غلطی کردیم فعالش کردیما :دی حالا چه فایده داره :دی ؟

اونی که هر چند ثانیه یه بار عوض میشه رو بزن اون کد 12 رقمی هم که باهاش اینو فعال کردی یه جا بنویس که اگه تبلتت خراب یا گم شد با اون بتونی برش داری

منم همین مشکل رو دارم

الان رفتم با اکانت بتا بازی کردم. بدون هیچی هم بازی کردم بن نشدم.!!!!
ولی یه چیزی که خیلی اذیت میکنه پینگ ام تو بازیه الان من از آسیاتک نت میگیرم 1 مگ. پینگم همش بالای 900 !!!! راهی هست کمتر بشه!!! اینجوری اصلا نمیشه بازی کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or