Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خب پچ 1.0.8 هم که کم کم داره میاد فعلا تو PTR هستش تغییرات خوبی هم داره از جمله افزایش تعداد Monsters که فقط تو ACT 1-2-4 هستش حیف شد اگه تو ACT3 هم میشد که خیلی ردیف میشد باز هم خوبه میشه زودتر لول زد :d

خب پچ 1.0.8 هم که کم کم داره میاد فعلا تو PTR هستش تغییرات خوبی هم داره از جمله افزایش تعداد Monsters که فقط تو ACT 1-2-4 هستش حیف شد اگه تو ACT3 هم میشد که خیلی ردیف میشد باز هم خوبه میشه زودتر لول زد :d
تو که باو 100 شدی غمت چیه خو! ؟ :دی

دست راستت که روی سر سینا هست، دست چپت رو هم بذار رو سر من:biggrin1:
پچ به نظر خوبه:biggrin1: باعث میشه یه نفر مثل من که جرات نمیکنه ACT IV رو بره، همون اکت های 1و 2 و3 رو بچسبه:biggrin1:

یه تحلیل از کلاس های بازی به زبان فارسی آیا کسی سراغ داره؟؟؟
البته در سایته خودش توضیحات خوبی به زبان انگلیسی موجود هست که اونا رو مطالعه کردم و از کم و کیف اسپل ها و قابلیت ها تا حدودی اطلاع پیدا کردم.
ولی زبان شیرین پارسی چیزه دیگری است،اگر کسی سراغ داره لطفا دریغ نکنه!

دست راستت که روی سر سینا هست، دست چپت رو هم بذار رو سر من:biggrin1:
پچ به نظر خوبه:biggrin1: باعث میشه یه نفر مثل من که جرات نمیکنه ACT IV رو بره، همون اکت های 1و 2 و3 رو بچسبه:biggrin1:

چرا جرات نمیکنی بیا باخودم بریم ACT4 میزنیم میترکونیمشون :d

Itemization که تو این پچ نیومد هیچ, کلا پستشم پاک کردن:| دیگه واقعا این وضعیت دراپ آیتم رو اعصابه:| من MP5 یه Skorn برام افتاد بولوسلی, اینهمه MP10 رفتم کوفتم نیوفتاد:|

چرا جرات نمیکنی بیا باخودم بریم ACT4 میزنیم میترکونیمشون :d
باو ما که تو بازی هستیم ولی شما نگاهی به فقیر فقرا نمیندازین:d با از ما بدتران نمیگردی که:biggrin1: خودت که آخر بازی با من و سینای چشم شاهینی بودی که زدیم (شما زدید
yahoo_4.gif
) دیابلو رو کتلت کردیم
yahoo_4.gif
از سینا بپرس من چجوری بازی میکردم=))
من که یه ماهی میشه بازی را بالا نیوردم الان با بسته شدن چی پی ان ها با چی میشه رفت تو بازی ؟ :d
با فیل کش و سوسک و ملخ و هر چی داری میشه رفت تو بازی:biggrin1:

باو ما که تو بازی هستیم ولی شما نگاهی به فقیر فقرا نمیندازین:d با از ما بدتران نمیگردی که:biggrin1: خودت که آخر بازی با من و سینای چشم شاهینی بودی که زدیم (شما زدید:d) دیابلو رو کتلت کردیم:d از سینا بپرس من چجوری بازی میکردم=))

با فیل کش و سوسک و ملخ و هر چی داری میشه رفت تو بازی:biggrin1:

هر موقعه که خواستی من هستم کافی ندا بدی :d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان گلم :دی چند وقته اصن بازی نکردم :| چه خبرا؟ آقا حامد تبریک میگم 100 شدی :دی علی جون چه خبر با بربر چلاقت؟:دی بچه ها دیگه هم فکر کنم ول کردن بازیو :| من تابستون سفت میشینم بازی میکنم 100ش میکنم این مانکه نکبتو :|

ممنون نیما خوبی . اره بچه ها دیگه مثل سابق نمیان کمتر شدن اونم به خاطر نداشتن پینگ درست وحسابی و بسته شدن چیز پی ان بازی هم دیگه تکرار مکررات هستش زیاد انگیزه نمیده

ممنون نیما خوبی . اره بچه ها دیگه مثل سابق نمیان کمتر شدن اونم به خاطر نداشتن پینگ درست وحسابی و بسته شدن چیز پی ان بازی هم دیگه تکرار مکررات هستش زیاد انگیزه نمیده
من وقتی میخواستم بگیرم فکر میکردم اوووووو چه چیزه توپیه! :| حالا که خریدم میبینم فقط فارم هست و کرفت. تکراری میشه زود. 8-|

سلام دوستان گلم :دی چند وقته اصن بازی نکردم :| چه خبرا؟ آقا حامد تبریک میگم 100 شدی :دی علی جون چه خبر با بربر چلاقت؟:دی بچه ها دیگه هم فکر کنم ول کردن بازیو :| من تابستون سفت میشینم بازی میکنم 100ش میکنم این مانکه نکبتو :|
حیفه وقت, حیفه اون کیلیکایی که رو موس میزنی برا آپه این کلاسه خنده دار:دی هیرو منم که DPSو با باف آوردم رو 201K. میدونم کمه ولی خو اورجیناله, گلدی نی(بدنسازی=پودری نی:دی). دیه War Cry نمیکشم جاش Overpower و گذاشتم چون Resistم برا MP10 کافیه. جا داره از تمامیه دوستانی که برای دست یابی به این مهم بهم کمک کردن اللخصوص داش امیر تشکره ویژه داشته باشم:دی
الان صاحابش میاد میگه چت رومش نکنین:-s:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or