Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
عاغایه Hellgate:london چطوری Co-Op 5نفره زدی؟ به منم یاد بده:دی ممنون

سلام

الانس که قاط زدم. با من میشدن 4 تا یا با من میشدن 5 نفر!!!! فکر کنم با من میشدن 5 تا ها.

توی Menu اصلی که هستین نوشته public game روی اون که کلیک کنین می رین توی مرحله انتخاب مرحله و کوئست. و داخل اون قسمت هم می نویسه که چند نفر روی این کوئست هستن. بعد کوئست رو انتخاب می کنین و Join رو می زنین می پرین توش. بعد هر موقع بخواین وارد کوئست بعدی بشین از شما سوال می کنه که می خواین با این تیم ادامه بدین یا نه . یه تایم 1 دقیقه ای به شما می ده که وقت دارین Accept کنین یا Decline کنین. بعد ادامه همین روند رو می رین.

البته می دونین که هر چقدر تعداد Player ها بیشتر بشه تعداد enemy و Monster ها هم براساس تعداد Join شدن Player ها بیشتر می شود. پس اگه 1 نفر باشین با 2 نفر شدن تعداد رو تغییر میده.

یاعلی...

سلام،

دیروز بعد از حدود 6 ماه نشستم یه 3 ساعتی دیابلو بازی کردم. به نکاتی بس گرانمایه برخورد کردم که به شما می گویم ( عجب کلمات قصاری به کار بردما. خودمونیم :d )

- من یه بربر 54 داشتم قبل از بلاک IP های ما و یه WD لول 33 - میج لول 30 - DH لول 28 .
- بازی رو اول با WD شروع کردم روی PG. در شروع 4نفر دیگه Join شدن. مواجه شدم با 1 مانک - 2 DH و 1 عدد بربر. در یک کلام به نظر من WD داغون من توی این 4 نفر شاهکار بود. در کمتر از 1 ساعت. لول کارکترم شد 36.
- بعد شروع کردم با بربرم که توی ACT II بود. اینم شروع کردم به تیمی بازی کردن. این دفعه. 4 نفری که Join شدن، 2 تا DH و 1 مانک و 1 عدد WD بودند. در یک کلام باید بگم گند زدم. این دو تا DH ها خوف بازی می کردن. اصلا Elite Pack ها رو در کمتر از 5 ثانیه پودر می کردن. من تا با این بربر نره غولم می رسیدم به Target هیچی ازشون نمونده بود. الان شده 56. فکر کنم 3 ساعت دیگه بازی کنم میشه 60.
- نکته دیگر Drop rate کاملا مزخرف و چرتی بود که توی این 3 ساعت برام افتاد که اصلا تحملش سخت بود.
- نکته دیگه ای که به نظرم برام جالب اومد توی این 3ساعت بازی قدرت بسیار بالای DH که خیلی خیلی Over powerـه به نظر من. البته Monk هم بعضی جاها یه چشمه های خوفی می یومد. ولی این دیمون هانتر خیلی خیلی شاخه. بازی با Mage رو هنوز تو Teamـی هنوز تجربه نکردم ببینم چجوری هست قدرتش.

ولی در انتها : بعد از 6 ماه، لذت خوبی بردم.

یاعلی...
MP10 Public = WD که اصلا نیست اگرم باشه همش Armor Broken میشه :d - DH هست ولی همش پشت Wizard قایم میشه یا Barbar - مانک ها هم که ماشاله کم نمیارن هیچ وقت همچنین بربر . در کل DH برای یه هیروی DPS و Range خوب هست . اینجا فقط باید جلوی قدرت Wizard ها زانو زد وقتی الیت پک میخوره تو پستتون :d. دیروز داشتم بازی میکردم MP10 4 تا ویزارد Keep Depth 1 2 3 رو تموم کردیم بدون مشکل خاصی :d

تبریک میگم, چیز پیارو بستن پورتاشو. اگر از دوستان هستن که چیز پیشون کانکت میشه یه آماری بدن بگیریم تو کفیم و بدن درد و اینا:|

والا من داشتم بازی میکردم وصله مشکلی ندارم
مشکل، مشکل نداری خیلیم عالی یک یک :d

قبلا ها دلمون به یه آیتم لجندری خوش بود که دراپ بشه ولی حالا روزی 1 دونه ست هم که میشه هیچ حسی نسبت بهش ندارم . چونکه نه دیگه به درد میخورن و نه میشه فروخت . تا میری AH میبینی 40000 تاش هست و قیمت هم از 100K شروع میشه :| .

پ.ن : دیابلو 2 هم همین داستان بود یا بلیزارد گند زده به دیابلو رفته ؟

قبلا ها دلمون به یه آیتم لجندری خوش بود که دراپ بشه ولی حالا روزی 1 دونه ست هم که میشه هیچ حسی نسبت بهش ندارم . چونکه نه دیگه به درد میخورن و نه میشه فروخت . تا میری AH میبینی 40000 تاش هست و قیمت هم از 100K شروع میشه :| .

پ.ن : دیابلو 2 هم همین داستان بود یا بلیزارد گند زده به دیابلو رفته ؟
وقتی زمان میگذره تعداد دارپ ها زیاد میشه و وقتی دست زیاد بشه، قیمت آیتم میاد پایین... یه نوع قانون نانوشته است چون قیمت رقابتی میشه و همه سعی می کنن که بقیه رو undercut کنن :دی ربطی هم به بیلیزارد نداره این مورد :دی

وقتی زمان میگذره تعداد دارپ ها زیاد میشه و وقتی دست زیاد بشه، قیمت آیتم میاد پایین... یه نوع قانون نانوشته است چون قیمت رقابتی میشه و همه سعی می کنن که بقیه رو undercut کنن :دی ربطی هم به بیلیزارد نداره این مورد :دی

خب این که معلومه! با گذشت زمان هم تعداد ایتم زیاد میشه و هم مقدار گلد داخل بازی!! فک کنین، تقریبا واس هر نفر (که زیاد فارم میکنه) هر دو روز یک بار ایتم لجندری یا ست دراپ بشه و اونو بخواد بفروشه، تعداد ایتم های AH به بی نهایت میرسه!!! گلد هم مثل اینه! این وسط گیمر مقصر نیست، بیلزارد باید مدیریت کنه...
واسه همینه که ایتم لجندری کم دراپ میشه، که AH اون جذابیتش رو از دست نده! وقتی میریم AH و مثلا یک سری ایتم با قیمت بالای 200میل میبینیم یه هدف واسمون ایجاد میشه، که یا اون ایتم رو بخریم یا اونقد فارم بریم که واسمون دراپ بشه...

اون بخش بلیزارد رو الکی گفتم میخواستم یه کم دلم خنک بشه فقط . یه زمانی آدم در به در دنبال یه آیتم لج بود مه گیر رو کامل کنه حالا روزی 2 تا ست دراپ میشه . کلا نه دست منه نه دست بلیزاد :d ولی این که از هر 10 میلیون آیتم 1 دونش درست از آب در نمیاد دست بلیزارد نیست ؟ :-/

آقایون برید به این لینکی که این پایین میزارم، یه تاپیک تازه هست دارن دوستان اجنبی فشار میارن بلکه این بلزارد پچ آفلاین ول بده اگه اینجوری کنه خیلی به نفع ماها میشه
فقط حرفی از ایرانی بودن نزنید چون ممکنه از همونجا بنتون کنن
We want offline mode - Forums - Diablo III
سرور اروپا هم فعلا آفلاینه :|

والا به خدا اینا دیگه مسخرش رو درآوردن از این پچ 1.0.7 به بعد بیشتر موقع سرور اروپا دان بوده اونم 12 ساعت مگه چه خبره آفلاین بشه که واسه ما ایرانی ها که عالی میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or