Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
Sonic - Community - Diablo III

dh بازی میکنم. 101k دمیج. از mp5 بالاتر نمیتونم برم. الایتا ببینمم میجونم! تابستون به اینور هم بازی نکردم. پاراگون 10 ماله 2 ماه پیشه :دی.
راستی 3 ماه پیش دیابلو رو زدم تو پروفایلم تو بازی زده کشتیش اما تو armory زده اکت 4 رو تموم نکردی خیلی رو اعصابه کسی میدونه چرا؟
اساتید نیز در رابطه با هیرو نظر بدن.

Sonic - Community - Diablo III

dh بازی میکنم. 101k دمیج. از mp5 بالاتر نمیتونم برم. الایتا ببینمم میجونم! تابستون به اینور هم بازی نکردم. پاراگون 10 ماله 2 ماه پیشه :دی.
راستی 3 ماه پیش دیابلو رو زدم تو پروفایلم تو بازی زده کشتیش اما تو armory زده اکت 4 رو تموم نکردی خیلی رو اعصابه کسی میدونه چرا؟
اساتید نیز در رابطه با هیرو نظر بدن.
این هیروتون یه خونه تکونی اساسی نیاز داره:d
از کلاه شروع میکنیم
باید سوکت داشته باشه crit hit chance هم داشته باشه dex و vita هم هرچی بالاتر بود بهتر resist to all هم که هرچقدر باشه بهتره
chest armor باید 3 تا سوکت داشته باشه ولی crit chance نمیگیره روش هرچقدر dex بالا و vital بالا و all resist بالا بگیری بهتره
کمربند فقط یه مدل Legendary هستش که crit damage داره ولی اون آیتم هم مثل chest crit chance نداره روش dex و vita و all resist و pickup radius هرچقدر بالاتر داشته باشه بهتره
شلوار باید 2 تا سوکت داشته باشه وچون crit chance نمیگیره عین شرایط بالا dex و vita و all resist بالا نیاز داره
بوت یه مدل هست legendary که روش یه سوکتم داره اسمش Ice climber هست اون با resist و dex و vita بالا به دردت میخوره
amulet این هم Crit chance میگیره هم crit damage در کنار اونا average damage هم میگیره و اگه بتونی dex و vita و all resist بزاری روش خونه خراب میکنه:d
brace اگه crit chance و all resist و dex و vita بالا بگیری خوب عمل میکنه
shoulder عین حکایت شلوار یا chest armor هستش چون crit chance یا Crit damage نمیگیره بهتره dexو vita و all resist بالا روش بگیری pickup radius هم اگه روش بزاری خوب میشه
دستکش هم crit chance , crit damage , attack speed ,dex , vita , all resist میگیره بهتر اینه که همشون بالا باشن تا یه دستکش خسته روزگار تقدیمت بشه
حلقه ها crit chance crit damage all resist average damage dex vita میگیرن و بهتره همشونو داشته باشه
اسلحه 2 دست برای demon hunter بهترین مدلش manticore هستش که 2 تا سوکت داره سعی کن با weapon damage بالا و crit damage بالا و 2 سوکتشو بگیری
quiver هم dead man's legacy خیلی چیز خوبیه crit chance دازه به همراه کلی option مختلف اونم تهیه کن به درد میخوره
اینا برای demon hunter هستش و میتونید عین همینو برای کاراکتر مانک هم استفاده کنید

yes sir
ما wow باز ها که کلا در به در شدیم رفت :(
حالا حالا هم قرار نیست بر داشته بشه حداقل مطمئن باش تا خرداد سال دیگه خبری نخواهد بود :|

انقدر با یکی از gm هاشون صحبت کردم بیچاره دلش سوخت معذرت خواهی کرد گفت نمی شه کاریش کرد دست من نیست تحریم بر اساس ای پی اه :|

سلام بچه ها من یه مدتی نبودم .
چه خبر از بازی ! الان تا پچ چند اومده ؟
هنوز بلاک تشریف داریم ؟
1.1 هنوز معلوم نیست ؟
سلام
بابا رفیق کجایی خبری ازت نیست
بله هنوز بلاک هستیم
الان پچ 1.0.5a ران هستش
بیا بازی کن بازی خیلی آسون شده با این پچ جدید

درست کردن gem از flawless اگه چیزی نخری حداقل 15/4 میلیون لازم داره .
البته amethyst تو اکشن هوس حدود 10 میلیونه! نمیدونم این جول کرافت این بازی به چه دردی می خوره؟

بچه ها این مانکه رو نگاه کنید :| لامصب mp10 میتونه دیابلو رو با دوتا ضربه بکشه!Brosim - Community - Diablo III
اینم یه barbarian هست که با 601k دمیج همه رو شگفت زده میکنه!:|http://eu.battle.net/d3/en/profile/zebq-2452/hero/317096:-o
حالا هیروهاتونو با اینا مقایسه کنید چه احساسی بهتون دست میده :دی ؟

خواستم یه رادیانت جم بخرم دیروز 11م بود امروز شد22 میلیون!:|

من خریدم 7.5 الان شده 22 میلیون 9 تا خریده بودم اگه ارزون شد حتما تا جایی که میتونید بخرید!
بچه ها این مانکه رو نگاه کنید :| لامصب mp10 میتونه دیابلو رو با دوتا ضربه بکشه!Brosim - Community - Diablo III
اینم یه barbarian هست که با 601k دمیج همه رو شگفت زده میکنه!:|Zebq - Community - Diablo III:-o
حالا هیروهاتونو با اینا مقایسه کنید چه احساسی بهتون دست میده :biggrin1: ؟

اینا خیلی از اون دمیجشونو از اون attack speed میگیرن مانک هرچقدر سرعت حملش بالا بره دمیجی هم که میزنه بالا میره ولی خب اینا هزینشون خیلی بالا میره
من با کلی بالا پایین کردن AH تونستم 27% سرعت بدم به ضرباتم ولی شما اینم در نظر بگیر اگه سرعت بدی vitality پایین میاد چون آیتم کمی پیدا میشه (قیمت مناسب) تا بتونی vit بالا روش بزاری
من رو LOH مانور دادم چون اون بهتر جواب میده و سرعت به همراه LOH تقریبا نمیزاره خونتون خالی بشه
بچه هایی که با من تو MP6 و بالاتر بازی میکنن دیدن حتی با پینگ 2500 هم هیروم نمیمیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or