Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خب به سلامتی دوباره همه پورتهای چیز پی ان محدود شد تا خدا میدونه کی بازی مازی تعطیله

راجع به این سیستم Infernal Machine که تازه تو این پچ جدید اضافه کردن میخواستم یه توضیح مختصری بدم،

خلاصش اینه که توی اینفرنو 4 تا باس هستن که هر کدوم توی یه اکتن، اگر اینارو با 5 تا Nephalem Valor بکشید یه شانسی دارن که یه کلید بندازن، هر MP Level که اضافه کنین 10% به اون شانس اضافه میشه،(اصولا شک دارم که بدون MP Level اصلا شانسی داشته باشه!) مثلا MP 3 با 5 تا Valor بکشین 30% شانس داره که کلید بده. جایی که این باس جدیدا هستن هم معلومه و ثابت، مثلا اونی که توی اکت 2 هست همیشه یه جایی توی Oasis میاد، اکت 1 توی Fields of Misery میاد و اکت 3 و 4 رو هم نمیدونم یه گوگل کنید Infernal Machine همه همینا که گفتم و جای این باس ها و توضیحات کامل رو خود Blizzard گذاشته.

حالا این 3 تای اولی کلید میدن، اون که تو اکت 4 هست بهتون Plan میده که با این کلیدها و اون Plan میرین آهنگری براتون یه چیزی درست میکنه که با اون چیزه تو اینونتوریتون میرین توی New Tristram توی یه کلبه که درش حالا که این رو دارین باز هست. اون تو این وسیله که کشتین خودتون رو تا بسازینش 1 بار و فقط و فقط 1 بار یه پورتال باز میکنه، اگه بازی رو ببندین یا Quest رو عوض کنید باید برین دوباره 3 تا باس اولی رو بکشین تا کلید بدن ( چهارمی لازم نیست چون آهنگر دیگه Plan رو بلده، ولی کلیدها لازمه که یکی دیگه از اینا درست کنید دوباره بتونید برید)، ولی اگه برین اون تو بمیرین میتونین دوباره برگردین تو همون بازی اگه ببندین یا پشیمون شین یا زورتون نرسه دوباره از اول!

میرین اون تو 2 تا از باس های بازی رو که کلی قوی تر از قبل شدن رو میکشین (اصولا من کسی اینجا نمیشناسم که بتونه بکشه، تو یو تیوب یه یارو فیلم گذاشته که میکشه یه بربر داره که Level 100 هست، حالا حتما مجبور نیستین 100 باشین ولی اون یارو که من دیدم بود!)، Ghom + Rakanoth یکیشه، Skeleton King + Maghda یکی دیگه و Siege Breaker Assault Beast + Kule یکی دیگشون! حالا این عمو ها رو که کشتین ( با 5 تا Valor باید برین اونتو! بازم شک دارم اینفرنو معمولی اصلا بشه! ) "ممکنه" یه چیزی بندازن براتون که وقتی هر 3 تای اون چیزا رو بگیرین (!!!) (یعنی هر 6 تای این باس ها رو باید چندین بار نفله کنید تا اون چیز میزا بیفته!) میرید Plan برای Hellfire Ring رو از مغازه به قیمت 2 میلیون میگیرید میاین به اون یارو یاد میدین با این 3 تا چیزا که از اون دیوونه ها گرفتین 15000 تا میدین یه دونه Hellfire Ring میگیرین که خیلی باحاله و اینا! اگر ازش خوشتون نیومد دوباره Salvage میکنین و میتونین 15000 تا دیگه بدین یکی دیگه درست کنه انقدر میتونین تکرار کنین تا به نتیجه دلخواه برسین،

حالا اینا که گفتم هر بخشش جزییات بیشتری داره و کاملا ناقصه که یا خسرو حالشو داره بیاد اینجا اضافه کنه به این یا خودتون برین ببینید..... شرمنده اعصابم خورده از دسته مخابرات و Blizzard که بیخودی Ip ایرن رو بست...

شب و روز خوش.

بسیار توضیحات قشنگ خلاصه مختصر مفید بود sooli جان، دستت درد نکنه

ممنون sooli جان . شما اگر از صفحه 60 این مطلب اضافه میشدی الان هیچ کس مشکلی نداشت !
من که یه ماهه نرفتم پای دیابلو . حتی log in هم نکردم . از بس تو این اینفرنو لامصب با این ویزاردم مردم . :((
ولی همین روزا وقتی دوباره باز شد میرم پاش .

سلام بچه ها
من چند ماهه که دیابلو بازی میکنم .
خواستم بپرسم آیا لیستی از battle tag بچه های ایرانی هست اینجا تا همدیگه رو بشناسیم و add کنیم.
بازی با هموطنی ها بیشتر حال میده
من amir#1401 هستم.
یه سوال دیگه هم داشتم ازتون :
چطور میشه تو بازی Monester Lvl رو عوض کرد بعد از پچ 1.0.5
خیلی اینو میشنوم ولی نمدونم کلا قضیه اش چیه
ممنون میشم راهنماییم کنید.
صفحه اول همین مطلب . بتل تگه دوستان هست .

دلم می خواست بخرم بازی رو :( ولی با این اوضاع :(

کسی گست کی نداره ؟!

یعنی داداشم The Phenom باشه من نباشم :|
Guest Pass خیلی وقته مجانی شده . از سایت Blizzard میشه دانلود کنی بگیری و بازی کنی تا سره Skeleton king و LEvel 13
کی برای ایکس باکس میاد؟
قرار نیست بیاد ... هیچ خبر رسمی هم تا به امروز نبوده
سلام بچه ها
من چند ماهه که دیابلو بازی میکنم .
خواستم بپرسم آیا لیستی از battle tag بچه های ایرانی هست اینجا تا همدیگه رو بشناسیم و add کنیم.
بازی با هموطنی ها بیشتر حال میده
من amir#1401 هستم.
یه سوال دیگه هم داشتم ازتون :
چطور میشه تو بازی Monester Lvl رو عوض کرد بعد از پچ 1.0.5
خیلی اینو میشنوم ولی نمدونم کلا قضیه اش چیه
ممنون میشم راهنماییم کنید.
برو توی Option بعدش بزن توی Gameplay و تیک MP رو بزن . بعد توی انتخاب Quest های کنار Difficulty level اون MP هم میاد که از 1 تا 10 لیست شده/
خلاصش اینه که توی اینفرنو 4 تا باس هستن که هر کدوم توی یه اکتن، اگر اینارو با 5 تا Nephalem Valor بکشید یه شانسی دارن که یه کلید بندازن، هر MP Level که اضافه کنین 10% به اون شانس اضافه میشه،(اصولا شک دارم که بدون MP Level اصلا شانسی داشته باشه!) مثلا MP 3 با 5 تا Valor بکشین 30% شانس داره که کلید بده. جایی که این باس جدیدا هستن هم معلومه و ثابت، مثلا اونی که توی اکت 2 هست همیشه یه جایی توی Oasis میاد، اکت 1 توی Fields of Misery میاد و اکت 3 و 4 رو هم نمیدونم یه گوگل کنید Infernal Machine همه همینا که گفتم و جای این باس ها و توضیحات کامل رو خود Blizzard گذاشته.

حالا این 3 تای اولی کلید میدن، اون که تو اکت 4 هست بهتون Plan میده که با این کلیدها و اون Plan میرین آهنگری براتون یه چیزی درست میکنه که با اون چیزه تو اینونتوریتون میرین توی New Tristram توی یه کلبه که درش حالا که این رو دارین باز هست. اون تو این وسیله که کشتین خودتون رو تا بسازینش 1 بار و فقط و فقط 1 بار یه پورتال باز میکنه، اگه بازی رو ببندین یا Quest رو عوض کنید باید برین دوباره 3 تا باس اولی رو بکشین تا کلید بدن ( چهارمی لازم نیست چون آهنگر دیگه Plan رو بلده، ولی کلیدها لازمه که یکی دیگه از اینا درست کنید دوباره بتونید برید)، ولی اگه برین اون تو بمیرین میتونین دوباره برگردین تو همون بازی اگه ببندین یا پشیمون شین یا زورتون نرسه دوباره از اول!

شب و روز خوش.
توی ACT 3 توی Stonefort میاد.
توی ACT 4 هم توی Silver Spire میاد.
من با NV5 توی MP5 و با 350% MF 2 تا KEY رو گرفتم. نیاز به MF بالا داره /
چیزه نشدنی نیست. من تو لیست دوستان 7-8 نفری هستن کشتن و Ring ها رو درست کردن . حالا بریم ببینیم چی میشه ! لول

ادیت :

خب ما همه Key رو گرفتم با Plan با چند نفری رفتیم تو
Inferno بود و MP 1 ...
کلا خوب بود . نه خیلی سخت بود نه خیلی اسون . باید بریم MP3 یا MP4 رو امتحان کنیم.
شانس ما این دوتا خورده بود .

دراپ هم من روی 374 درصد بود دریغ از چیره به درد بخور ! لول ... البته قبلش یک Manticore عالی با LOH 900 پیدا کردم ...

آخرین ویرایش:
سلام :)
وقتی با 5 تا Nephalem Valor میزنین یه گروه الیت رو نفله میکنین ( Patch 1.04 به بعد یعنی الان) خود بازی به صورت گارانتی حداقل یه دونه زرد میندازه ( اصولا 2 تا میندازه ولی یکیش حتمیه ) حتی بدون هیچ مجیک فایند اضافی روی لباس.

شب و روز خوش.

سلام
این جمله رو جای دیگه ای هم شنیدم ( در پچ 1.0.5 چهار تا رئیس رو باید با 5 تا Nephalem Valor کشت تا احتمالا یه کلید بده)
وقتی میگین "5 تا Nephalem Valor" منظور دقیقا چیه ؟

سلام
این جمله رو جای دیگه ای هم شنیدم ( در پچ 1.0.5 چهار تا رئیس رو باید با 5 تا Nephalem Valor کشت تا احتمالا یه کلید بده)
وقتی میگین "5 تا Nephalem Valor" منظور دقیقا چیه ؟
هر کدوم از Elit pack ها رو که میکشی یا Event ها رو میبری ....یک NV بهت میده که اون زیر اضافه میشه. تا 5 تا میره و هرکدومش هم به MG - GF یک درصدی رو اضافه میکنه. حالا توی MP های از 1 تا 10 هر کدوم Start بالاتری دارن.

خب به سلامتی دوباره همه پورتهای چیز پی ان محدود شد تا خدا میدونه کی بازی مازی تعطیله

راجع به این سیستم Infernal Machine که تازه تو این پچ جدید اضافه کردن میخواستم یه توضیح مختصری بدم،

میرین اون تو 2 تا از باس های بازی رو که کلی قوی تر از قبل شدن رو میکشین (اصولا من کسی اینجا نمیشناسم که بتونه بکشه، تو یو تیوب یه یارو فیلم گذاشته که میکشه یه بربر داره که Level 100 هست، حالا حتما مجبور نیستین 100 باشین ولی اون یارو که من دیدم بود!)، Ghom + Rakanoth یکیشه، Skeleton King + Maghda یکی دیگه و Siege Breaker Assault Beast + Kule یکی دیگشون! حالا این عمو ها رو که کشتین ( با 5 تا Valor باید برین اونتو! بازم شک دارم اینفرنو معمولی اصلا بشه! ) "ممکنه" یه چیزی بندازن براتون که وقتی هر 3 تای اون چیزا رو بگیرین (!!!) (یعنی هر 6 تای این باس ها رو باید چندین بار نفله کنید تا اون چیز میزا بیفته!) میرید Plan برای Hellfire Ring رو از مغازه به قیمت 2 میلیون میگیرید میاین به اون یارو یاد میدین با این 3 تا چیزا که از اون دیوونه ها گرفتین 15000 تا میدین یه دونه Hellfire Ring میگیرین که خیلی باحاله و اینا! اگر ازش خوشتون نیومد دوباره Salvage میکنین و میتونین 15000 تا دیگه بدین یکی دیگه درست کنه انقدر میتونین تکرار کنین تا به نتیجه دلخواه برسین،

حالا اینا که گفتم هر بخشش جزییات بیشتری داره و کاملا ناقصه که یا خسرو حالشو داره بیاد اینجا اضافه کنه به این یا خودتون برین ببینید..... شرمنده اعصابم خورده از دسته مخابرات و Blizzard که بیخودی Ip ایرن رو بست...

شب و روز خوش.

والا چیز خاصی‌ برای اضافه کردن نیست به جز اینکه:

نکتهٔ hellfire ring اینه که level نداره! یعنی‌ اینکه می‌تونین از level ۱ بگیرین دستتون! ۳۵ درصد xp میده و شانس خوب داره که هربار حمله می‌کنین یه گوله آتیش بزنه که ۲۵ هزارتا damage می‌زنه! ( خیلی‌ حال نکنین، قبلان ۳ میلیون میزده! ). می‌تونین رینگ رو بر اساس خواست خودتون بسازین: یعنی‌ hellfire ring of strengh یا dexterity یا inteligence یا vitality. بین ۱۷۰ تا ۲۰۰ تا از اون stat میده، به علاوهٔ ۴ تا خاصیت random.

مثال:
hellfires.png

Diablo-3-Hellfire-Ring-of-Strength-legendary.jpg

hellfire-ring-example1.jpg

من با بربرم خوب بازی میکنم
برا کسی مثل بربر سریع کشتن خوبه یا دیر کشته شدن ؟
من یه Skorn دارم و dps ام 120 هزار هست و res=600 تا
ولی تو monester lvl=4 و بالاتر سریع می میرم
آیا Skorn رو بذارم زمین و 2 تا اسلحه one hand با ch damage و suket و life steal بردارم خوبه واسه دیر کشته شدن ؟
یا شما راه بهتری سراغ دارین ؟

من با بربرم خوب بازی میکنم
برا کسی مثل بربر سریع کشتن خوبه یا دیر کشته شدن ؟
من یه Skorn دارم و dps ام 120 هزار هست و res=600 تا
ولی تو monester lvl=4 و بالاتر سریع می میرم
آیا Skorn رو بذارم زمین و 2 تا اسلحه one hand با ch damage و suket و life steal بردارم خوبه واسه دیر کشته شدن ؟
یا شما راه بهتری سراغ دارین ؟
بربر بستگی به سبک و درجه سختی داره /
پروفایلت رو میزاشتی میدیدیم
Skorn به درد بالای MP3 نمیخوره چون به بیش از 1000 تا LOH . احتیاج داری برای همین میمیری. من خودم MP6 که میرم . بالانس میکنم Gear رو ...Damage 50 هزارتا ... Resistance همه بالای 800 - تا 900 == آرمر 7000 هزارتا و Health هم 45 تا . میشه یکاراییش کرد .. باز ادم میمیره ... نیاز به CH H D و CH C بالاست ... حده اقل 450 % و 50 % برای بربر باشه . سته IK هم 5 تا باشه خیلی خوب میشه ...

چون region آمریکا خریدم. وقتی تو battle.net به پروفایل میرم. فقط کاراکترهای سرور آمریکا رو میاره. ولی من همه آیتمهام و بازی هام رو رو سرور اروپا انجام میدم. واسه اینکه کاراکترهای سرور اروپا رو تو پروفایلم بیاره باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟

بچه ها خیلی دیر جواب میدین :(
در ضمن از تمامی دوستانی که تو صفحه اول این پست battle tag شون نوشته شده بود همه رو Add کردم. اما دریغ از یه accept یا جواب :(

سلام به همه میدونم سوالم یکم مسخرس چون نزدیک به 4 ماه از انتشارش گذشته......میخواستم بدونم این بازی افلینه یا انلاین؟ اصلا چرا تو هر مغازه ای که میری میگی دیابلو 3 دارین میپیچونت.....چرا هیچ جا پیداش نمیکنم.......حتما کرک نشده.....آره؟

سلام به همه میدونم سوالم یکم مسخرس چون نزدیک به 4 ماه از انتشارش گذشته......میخواستم بدونم این بازی افلینه یا انلاین؟ اصلا چرا تو هر مغازه ای که میری میگی دیابلو 3 دارین میپیچونت.....چرا هیچ جا پیداش نمیکنم.......حتما کرک نشده.....آره؟
بله دوست عزیز بازی انلاین و کاملا سرور بیس هستش کرک هم نشده و نخواهد شد (گشتم نبود نگرد نیست) :d

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها خیلی دیر جواب میدین :(
در ضمن از تمامی دوستانی که تو صفحه اول این پست battle tag شون نوشته شده بود همه رو Add کردم. اما دریغ از یه accept یا جواب :(

چرا ناراحت میکنی خودتو بفرما مارو هم Add کن DevilKing#2782
در ضمن بچه های این فروم همگی بچه های ردیفین بازی با هم زبونا میچسبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or