Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
میگم دوستان بیایید راه و روشی که برای گلد جمع کردنو (به جز خریدنش) بلدیم به همدیگه یاد بدیم بریم گلد جمع کنیم
من خودم اول میگم
من یه gear مال اندوزی دارم (دستکش تاج و...) اینا رو اینجوری جمع کردم که تو جایی که میتونی option های اون وسیله ای که میخوای رو انتخاب کنی magic find و gold find رو زدم و هر کدومو 20 گزاشتم بعد رفتم ارزونترن یا یکم ارزونو خریدم تا اینکه با پوشیدن اون gear بهم 300% Gold find و 280% Magic find میده الانم lvl 7 پاراگون هستم که همینطور بالا میرم اون % ها هم بیشتر میشه آخرش حدود 600% میشه هر کدوم (فقط یه چیزی در مورد chest armor بگم تو اون قسمت که میشه اسم تایپ کنید بزنید Gold skin اون chest armor رو بخرید یکم گرونه ولی به درد میخوره)
با این gear از اول اکت 3 hell شروع کنید تو public game برید تا آخر اکت 4 حدود 2-3 ساعتی میشه که ساعتی 300k گلد جمع میکنید و نزدیک 200k هم آیتم rare نصیبتون میشه
برای inferno هم میشه همچین gear ای جمع کرد ولی هم گرون در میاد هم چون سخته زود زود میمیره به خاطر همین خرج repair بالا میره
اگه کسی راه بهتری بلده بگه ممنونش میشم

آخرین ویرایش:
دوستان دیابلو باز یه سوال :دی چه جوری گلد فارم میکنن :دی تو 1 ویدئو دیدم طرف لب تر میکرد 1400تا گلد میداد بش همینجوری که میرفت جلو گلد میریخت براش یهو 1میل گلد جمع کرد :دی ممنون:|

میگم دوستان بیایید راه و روشی که برای گلد جمع کردنو (به جز خریدنش) بلدیم به همدیگه یاد بدیم بریم گلد جمع کنیم
من خودم اول میگم
من یه gear مال اندوزی دارم (دستکش تاج و...) اینا رو اینجوری جمع کردم که تو جایی که میتونی option های اون وسیله ای که میخوای رو انتخاب کنی magic find و gold find رو زدم و هر کدومو 20 گزاشتم بعد رفتم ارزونترن یا یکم ارزونو خریدم تا اینکه با پوشیدن اون gear بهم 300% Gold find و 280% Magic find میده الانم lvl 7 پاراگون هستم که همینطور بالا میرم اون % ها هم بیشتر میشه آخرش حدود 600% میشه هر کدوم (فقط یه چیزی در مورد chest armor بگم تو اون قسمت که میشه اسم تایپ کنید بزنید Gold skin اون chest armor رو بخرید یکم گرونه ولی به درد میخوره)
با این gear از اول اکت 3 شروع کنید تو public game برید تا آخر اکت 4 حدود 2-3 ساعتی میشه که ساعتی 300k گلد جمع میکنید و نزدیک 200k هم آیتم rare نصیبتون میشه
برای inferno هم میشه همچین gear ای جمع کرد ولی هم گرون در میاد هم چون سخته زود زود میمیره به خاطر همین خرج repair بالا میره
اگه کسی راه بهتری بلده بگه ممنونش میشم

سلام،

والا ما رو که هیچ کس اینجا تحویل نگرفت ( چشم امیدمون به شما بود ) اما راه حلی که بنده و دوستم پیدا کردیم این بود که یه راههایی پیدا کنیم که بتونیم توی Act 3 Inferno زنده بمونیم که چه عرض کنم.... بزنیم فکشونم بیاریم پایین! ( البته تا مدتی عملا فقط زنده میموندیم!) و موفق هم شدیم، الیته تکرار مکرراته اما یه بار دیگه هم اینجا میزارم: Soli - Community - Diablo III و ShaoKhosi - Community - Diablo III
حالا علت اینکه میخواستیم توی Inferno A3 باشیم این بود که جدولی که نشون میده که آیتم ها با Level 61 - 63 و آیتم های Legendary خفن در کدوم قسمت های بازی بیشتر میفتن، میگه که Act 3 Inferno و Act 4 Inferno بیشترین شانس رو (فرقی بین 3 و 4 نیست) دارن و حداقل جایی که ممکنه اینها بیفتن هم Act 3 و 4 Hell هست، یعنی قبل از Hell Act 3 اصلا نمیفتن. حالا این ها وقتی که توی Act 3 Inferno میفتن و ما هم اونجاییم ، خب یکی از اون خوباش بیفته قیمتش از 5 تا N میلیون گلده، چقدر میخوای توی Hell ، گلد فایند ببندی و چقدر وقت تلف کنی که اونقدر گیرت بیاد، مثلا اون کلاه که سره کاراکتر Barbarian منه قیمته ارزونترین مدلش 20 میلیونه، و 0.01 درصد هم شاس داره که توی Hell بیفته! من پیداش کردم دلم نیومد بفروشم وگرنه 25 تا راحت میره! Shoulder و Belt که تنه Wizard هستن هم "پیدا" کردم و احتمالا این رو هم میدونید که توی Inferno دیدن اینکه از توی یه بشکه 1200 گلد بیفته خیلی امر طبیعی هست.

خلاصه این که ما به این نتیجه رسیدیم که به جای جمع آوری سکه از روی زمین، بهتره آیتم های ناجور پیدا کرده ( با سود اسلامی و به صورت فله ای!) به فروش برسانیم که بدم نیست، ما کردیم و شد!
در ضمن توی Inferno بازی کردن زمین تا آسمون با Hell و پایین تر فرق داره، Skill ها و Passive ها باید خیلی حساب شده انتخاب بشن، معنیش این نیست که حتما باید یه سری Skill از پیش تعیین شده وردارین وگرنه میمیرین! اما باید بدونین چی کار دارین میکنین وگرنه میمیرین! زیاد!
در ضمن 2: نهایت Magic Find 300% هست که وقتی 5 تا Elite بکشی و Nephalem Valor بشه 5 میرسی به 375% که برای این خیلی باید کاراکترت خسته باشه! Paragon Level 70 به بالا!
در ضمن 3: تو Inferno سریع تر Paragon Level میگیری و سریع تر به عددای این بالا میرسی :)

شب و روزتون خوش.

- پاورقی: اینجانب همچنان چیز پی انم نابوده و بدجوری نیازمند معرفی (پخ) سرویس منطقی با پینگ گوگول از سوی شما دوستان عزیز میباشم.

آخرین ویرایش:
مسلما اصلی ترین راه درآمد پیدا کردن آیتمهای خطرناکه . من خودم توی اکت 2 اینفرنو یه آیتم پیدا کردم گذاشتم برای فروش با پایه چونه 10000 هزارتا . بای اوت هم ندادم دو سه روز بعد دوباره اومدم دیدم تا 1 میلیون و خورده ای سرش چونه زدن ! اصلا باورم نمیشد . تازه اون آیتم که یه انرژی سورس ویزارد بود خیلی هم اتریبیت و ... هم نداشت . فقط کریت چنس داشت و کلی اینتلجنس و یه خورده ویتالیتی و یه درصد ناچیزی هم مجیک فایند ! این همه سرش چونه زدن ... حالا اگر یه چیز خفن دراپ بشه میدونید چی میشه ! بالای 10 میلیون رو راحت به جیب میزنید . من خودم تمرکزم روی آیتم هست . میانگینن هر 1 ساعت بازی 2 تا آیتم به درد بخور توی AH گیرم میاد که با چونه چیزی حدود 200-500 تا فروش میرن و باز هم به صورت میانگین از هر 10 تا آیتم به در بخورد یعنی 20 ساعت بازی یه چیز خیلی خوف گیرم میاد که بالای 3-5 میلیون فروش میره و در نهایت در یک مورد خواص یک چیز پیدا کردم که بالای 15 تا فروش رفت .
تازه اینا در کنار همون پیدا کردن گلد هستش . . .
این روش من بود . خوشحال میشم روش باقی بچه ها رو هم بدونم .
موفق باشید

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن توی اکت 2 اینفرنو چیز های خوب زیادی دراپ میشه . هنوز پام به اکت 3 باز نشده . خدا میدونه اونجا دیگه چه خبره .........

سلام،

والا ما رو که هیچ کس اینجا تحویل نگرفت ( چشم امیدمون به شما بود ) اما راه حلی که بنده و دوستم پیدا کردیم این بود که یه راههایی پیدا کنیم که بتونیم توی Act 3 Inferno زنده بمونیم که چه عرض کنم.... بزنیم فکشونم بیاریم پایین! ( البته تا مدتی عملا فقط زنده میموندیم!) و موفق هم شدیم، الیته تکرار مکرراته اما یه بار دیگه هم اینجا میزارم: Soli - Community - Diablo III و ShaoKhosi - Community - Diablo III
حالا علت اینکه میخواستیم توی Inferno A3 باشیم این بود که جدولی که نشون میده که آیتم ها با Level 61 - 63 و آیتم های Legendary خفن در کدوم قسمت های بازی بیشتر میفتن، میگه که Act 3 Inferno و Act 4 Inferno بیشترین شانس رو (فرقی بین 3 و 4 نیست) دارن و حداقل جایی که ممکنه اینها بیفتن هم Act 3 و 4 Hell هست، یعنی قبل از Hell Act 3 اصلا نمیفتن. حالا این ها وقتی که توی Act 3 Inferno میفتن و ما هم اونجاییم ، خب یکی از اون خوباش بیفته قیمتش از 5 تا N میلیون گلده، چقدر میخوای توی Hell ، گلد فایند ببندی و چقدر وقت تلف کنی که اونقدر گیرت بیاد، مثلا اون کلاه که سره کاراکتر Barbarian منه قیمته ارزونترین مدلش 20 میلیونه، و 0.01 درصد هم شاس داره که توی Hell بیفته! من پیداش کردم دلم نیومد بفروشم وگرنه 25 تا راحت میره! Shoulder و Belt که تنه Wizard هستن هم "پیدا" کردم و احتمالا این رو هم میدونید که توی Inferno دیدن اینکه از توی یه بشکه 1200 گلد بیفته خیلی امر طبیعی هست.

خلاصه این که ما به این نتیجه رسیدیم که به جای جمع آوری سکه از روی زمین، بهتره آیتم های ناجور پیدا کرده ( با سود اسلامی و به صورت فله ای!) به فروش برسانیم که بدم نیست، ما کردیم و شد!
در ضمن توی Inferno بازی کردن زمین تا آسمون با Hell و پایین تر فرق داره، Skill ها و Passive ها باید خیلی حساب شده انتخاب بشن، معنیش این نیست که حتما باید یه سری Skill از پیش تعیین شده وردارین وگرنه میمیرین! اما باید بدونین چی کار دارین میکنین وگرنه میمیرین! زیاد!
در ضمن 2: نهایت Magic Find 300% هست که وقتی 5 تا Elite بکشی و Nephalem Valor بشه 5 میرسی به 375% که برای این خیلی باید کاراکترت خسته باشه! Paragon Level 70 به بالا!
در ضمن 3: تو Inferno سریع تر Paragon Level میگیری و سریع تر به عددای این بالا میرسی :)

شب و روزتون خوش.

- پاورقی: اینجانب همچنان چیز پی انم نابوده و بدجوری نیازمند معرفی (پخ) سرویس منطقی با پینگ گوگول از سوی شما دوستان عزیز میباشم.

خب الان چجوری من مانکمو ببندم که بتونه تو اینفرنو اکت 3 بکشه هیچ! پولم درست حسابی در بیاره
در ضمن الان تو لول 6 پاراگون از طریق آیتم هایی که دارم به 300% رسیدم (بدون پاراگون و فکر کنم 20% هم پاراگون میده)

خب الان چجوری من مانکمو ببندم که بتونه تو اینفرنو اکت 3 بکشه هیچ! پولم درست حسابی در بیاره
در ضمن الان تو لول 6 پاراگون از طریق آیتم هایی که دارم به 300% رسیدم (بدون پاراگون و فکر کنم 20% هم پاراگون میده)
یعنی توی این اکت بازم چیزی که به درد AH بخوره دراپ نمیشه ؟

سلام :)

این شاید یه کم طولانی باشه و مشخصا چون Phenom خواست نوشتم ولی فکر میکنم که غیر از بخش مربوط به Skill ها و Passive ها به درد هر کس که بخواد تو اینفرنو زندگی کنه بخوره.
امیدوارم که Phenom عزیز از بابت اینکه دارم روی کاراکتر ایشون اینارو میگم ناراحت نشه، قصدم صرفا کمکیه که فکر میکنم لازمه که اینجا بگم تا شاید کسانی که میان تو اینفرنو گیر میکنن ( دفعه اول همه گیر میکنن، واقعا "همه" گیر میکنن شوخی نمیکنم ) بتونن با مراجعه به این یه راه حلی بسته به میزان گلدی که دارن پیدا کنن.

خب از آخر به اول

- هر Paragon Stack دقیقا 15% گلد و مجیک فایند میده ، هر Paragon Level دقیقا 3% گلد و مجیک فایند دائمی میده تا 100 Level که میشه 300% و دیگه هر مجیک فایندی روی لباس داشته باشین حساب نمیشه، در نهایت با 5 تا Valor که میشه 75% و یه Fortune Shrine میرسه به 400% (اصلا الان فکرشم نکنی منطقی تره!)

- الان که من دارم آقای Rossputin رو نگاه میکنم Rossputin - Community - Diablo III میگه 213% مجیک فایند که با حساب Paragon Level 8 که 21% هم اون میده، میکنه 234% که با 5 تا Valor میشه 299%. ( کلی میخندم اگه این همون مانک Phenom نباشه!:)))

خب این آقای Rossputin با این لباسها و اون سر نیزه که داره همین که اون پایین پروفایلش نوشته که تا اکت 2 اینفرنو رسیده معنیش اینه که در اعماق وجودش اصلا گیمر آفریده شده به مولا! بنده از 6 سالگی دارم گیم بازی میکنم الان سن بوفالو رو دارم همین جا اعتراف میکنم که اگه با این لباس ها برم اول اینفرنو همونجا ازم سالاد فصل درست میکنن میفرستن اکت 1 Hell! این برادرمون رو جدی بگیرید! ولی از بامزه بازی که بگذریم، تا اونجا که ایشون رفته فقط و فقط با مهارت شخصی خودش و احتمالا سابقه طولانیش در گیمینگ تونسته بره و احتمال بسیار زیاد با همین آیتم ها نرفته اکت 2 لابد یه چیزهای بهتری داشته اونجا وگرنه من خودمو از این بالا میندازم پایین.

از اواسط اکت 2 اینفرنو بازی به طور خیلی جدی کسانی رو که به Primary Attribute (برای مانک میشه Dex) و Vitality همچنین All Resist و Armor توجه کافی نکرده باشن جریمه میکنه ( قبض تعمیرات + در یه مقطعی دیگه خودت نا امید میشی میری خونتون! چون یارو میاد یه دونه میزنه میمیری! ).

قبل از صحبت راجع به این کاراکتر یه سری نکاتی هست که باید توجه کنین:

- شاید ندونین ولی واقعا هیچ کس " دقیقا " نمیدونه مجیک فایند چی کار میکنه، حدس و گمانه و شایعه زیاده ( حوصله دارین سرچ کنین خودتون ببینین) ولی نزدیک ترین چیزی که نسبت به واقعیت راجع بهش میدونیم اینه که: شانس اینکه یه آیتم آبی یا زرد بیفته رو "بیشتر" میکنه.
اصلا معنیش این نیست که با 5% مجیک فایند نمیتونین آیتمی بهتر از آیتمی که من با 250% مجیک فایند پبدا کردم رو پیدا کنین و ناجورتر از این هم هست: یکی 230% مجیک فایند داره، اون یکی 300%، با هم یه دور اکت 3 اینفرنو رو میرن، فکر میکنین کدومشون آیتم های بهتری پیدا کرده؟ جواب این سوال فقط از طریق شیر یا خط در میاد! ولی اگر همینا 1000 بار برن "احتمال" داره اون که 300% داشته آیتم های بهتری پیدا کرده باشه.

- اعداد برای دوستان نا آشنا با اعداد به صورت خیلی ساده: بین 1 تا 50 خیلی فرقه! بین 50 تا 100 اون قدر که بین 1 تا 50 فرقه، فرق نیست! " 50" - 50 برابر 1 هست ولی 100 فقط دو برابر 50! برای اینکه ما همون قدر که مجیک فایندمون از 1 شد 50 "فرق" احساس کنیم باید 2500 تا مجیک فایند ببندیم! :)) پس اگه الان 150 مجیک فایند دارین مشخصا نمی ارزه که 2 میلیون گلد بدین که بشه 170 همین طور اگه الان 20% مجیک فایند دارین کاملا می ارزه که 2 میلیون بدین بشه 100% چون 5 برابر شده!

- وقتی با 5 تا Nephalem Valor میزنین یه گروه الیت رو نفله میکنین ( Patch 1.04 به بعد یعنی الان) خود بازی به صورت گارانتی حداقل یه دونه زرد میندازه ( اصولا 2 تا میندازه ولی یکیش حتمیه ) حتی بدون هیچ مجیک فایند اضافی روی لباس.

- توی اینفرنو اکت 3 گلد از 100 تا 2000 همین جوری کلا بیخودی دور همی میریزه ( شما هم چون کاراکتون میتونه اونجا زنده می مونه داره Paragon Level میگیره عین بنز هی به اون 300% 'گلد و مجیک فایند نزدیک تر میشه به علاوه اینکه گردن کلفت تر هم میشه عدد این گلد هم هی خورده خورده زیاد میشه)

- منطقی ترین راه اینه که روی گلد فایند "تمرکز" نکنین، یه آیتم خوب رو میتونین از 1 تا N میلیون گلد توی Auction House بفروشین، نمیتونین اون قدر گلد از روی زمین جمع کنین! وقتی رو گلد فایند تمرکز کنین قیمت آیتمی که خوب باشه (Primary Attribute + Vitality + All Ressist + Socket + Critical Chance + Critical Damage) و گلد فایند و مجیک فایند با هم داشته باشه فکر کنم اگر یه همچین چیزی اصلا وجود خارجی داشته باشه یه عدد نجومیه! بعد هم اینکه اصولا از همون یه خروار آیتمی که پیدا میکنین و هر کدوم رو میتونین 50 هزار تا 700 هزار تا بفروشین کلی پول در میاد.

خب نکات تموم شد حالا یه نگاه به Rassputin در زمان نوشتن این مطلب میکنیم:

Armor:3000 - کم - نتیجه: مرگ
All Resist که عملا نداره - نتیجه: حتما خیلی ناجورتر مرگ!
Life: 25500 - فکر کنم زیر 40 - 50 تا بسیار کمه مگر با Armor و All Ressist و Life on Hit غیر طبیعی زیاد که اینجا از اونا خبری نیست - نتیجه: خودتون بهتر میدونین
Dex: 900 - باید حداقل 1300 تا رو دیگه داشته باشه، 1700 جذاب تره :d - نتیجه: زورش کمه، بخواد یکیو نفله کنه 3 ربع ساعت طول میکشه که خب اون یارو تو اون 3 ربع ساعت وای نساده اینو نگاه کنه که..... آره....

حالا راجع به البسه: (این صرفا برای اینه که "بتونین" توی اینفرنو زنده بمونین و تاثیر گذار هم باشین، میشه جای خیلی چیزا رو با خیلی چیزا عوض کرد و اینا آیه نیستن!)

( اصولا اون چیزی که تو خط اول توضیحات نوشتم رو باید بتونین ارزون بخرین، در ادامش راه حل های گرون تر و جذاب تر >:) هست.)

برای همه تیکه لباس ها این ها رو توش "برای شروع" اجباری فرض کنید، برای هر تیکه جداگانه در ادامه نوشتم که علاوه بر اینا چی داشته باشه بهتره: اصولا Life regen هم چیز بدی نیست.

Primary Attribute ( برای هر کاراکتری فرق میکنه مانک و دمون هانتر Dex - دکتر و ویزارد Int و بربر Str )
Vitality
All Resist برای همه به جز مانک.
برای مانک یه جور Resist ( مثلا Cold یا Fire و ...) که باید حتما اون یه جور Resist رو روی همه جاهای دیگش داشته باشه تا یه خروار بشه که با Passive: One With Everything بتونه به همون میزان All Resist بگیره ( تو Patch 1.05 مثل اینکه میخوان اونو بکنن 75%)
Item Level 60 - 63

کلاه: حتما Socket دار باشه مگر اینکه بد جونوری باشه! کم پیش میاد!

- حالت بهتر و کمی گرون تر: یه Resist اضافه - برای مانک: All Resist بیشتر از اون Resist اولی
- حالت بهتر و واقعا گرونتر: Crit Chance
- حالت بهتر و خسته نباشید: Magic Find
- حالت عجیب: همه اونا با اعداد و ارقام خسته! ( این حالت در مورد همه اقلام میتواند پیش بیاید، پیدا کردین عکس بگیرین خاطره شه!)

در ضمن تا وقتی احساس نکردین هرکول تشریف دارین توی Socket کلاه، بسته به اوضاع مالی، Amethyst ( همون بنفشه که جون میده) از Flawless Square تا Star بزارین. هر وقت فکر کردین هرکول شدین چیزای دیگه بزارین. :)

شونه (Shoulder) :

- حالت بهتر و کمی گرون تر: یه Resist اضافه - برای مانک: All Resist بیشتر از اون Resist اولی
- حالت بهتر و واقعا گرونتر: Magic Find

ساعد ( Bracer) :

دستکش (Glove) :

- حالت بهتر و کمی گرون تر از بالایی: Crit Damage

تنبان ( Pant) : حتما Socket دار باشه، 2 تا بهتره مگر اینکه بد جونوری باشه! کم پیش میاد!

در Socket های شلوار اگر طبق اینا که اینجا نوشتم عمل کرده باشین باید جواهر مربوط به Primary Attribute کاراکترتون رو بزارین - مانک از اون سبزا - بربر از اون قرمزا و ... که این بدبخت یه کم زورش زیاد شه.

سینه ( Chest ) : حتما Socket دار باشه، 3 تا بهتره مگر اینکه بد جونوری باشه! کم پیش میاد!

در Socket های سینه هم اگر طبق اینا که اینجا نوشتم عمل کرده باشین باید جواهر مربوط به Primary Attribute کاراکترتون رو بزارین

کفش:

- حالت بهتر و خسته نباشید: Run Speed

کمر بند:

چماق ( Weapon )

این ربط به خودتون داره ولی اصولا جهت اطلاع فعلا در این لحظه فقط یک عدد اسلحه دو دستی ( Two Handed ) داریم که به درد میخوره : SKORN. همین. جدی میگم!
اگر میخواین واقعا حمله ای باشین و Damage بیشتر بزنین 2 تا یه دستی Dual wield کنید ( بیشتر میمیرین!) از یه دو دستی خیلی سریع تره و Damage بیشتر میزنه - گول عددای درشت روی دو دستی ها رو نخورید خیلی کند هستند.
اگر میخواین متعادل باشید یه Shield با Block Chance 20% به بالا ( این خیلی مهم بود!) و یه یک دستی با Life on hit کار رو راه میندازه
اگر میخواین متعادل باشید و خیلی Damage بزنید باید Crit Chance و Crit Damage کاراکتر رو خیلی بالا ببرید (30 تا 40%) و همچنین روی چماق مربوطه باید علاوه بر Life on Hit یه Socket یا Crit Damage یا هر دو >:) باشه توی Socket هم از اون سبزا

گردنبد - انگشترها:

اینا آقا داستانین برا خودشون! گرون هم هستن چون همه خواص روشون میاد - ولی بدونین که اون Damage که رو بعضی هاش میاد خیلی به DPS شما اضافه میکنه اما نداشتن اون Damage لزوما چیز بدی نیست.
اینکه چی روشون باشه بهتره بستگی به خودتون داره ولی در مجموع Primary Attribute و Vitality اصولا لازمه مگر اینکه کاملا بدونید که دارید چی کار میکنید.

حالا تو اینفرنو اکت 3 و نه زودتر ( چون اینجا دوباره بازی سخت تر میشه) ، اگه احساس کردین یه خورده میتونین یه چیزایی رو فدای مجیک فایند کنید شروع کنید به جا به جا کردن. مثلا All resist از روی یکی دوتا تیکه حذف کنید جاش مجیک فایند بزارین و هزار تا کار دیگه که میتونین بکنین، همه اینا که گفتم فقط برا این بود که به آخر اکت 3 بدون اینکه 60000 بار بمیرین برسین. از اینجا به بعد دیگه خود دانید.

برای Phenom:

من به شخصه فکر میکنم اون مجیک فایند بازی رو یه مقدار زیادی کم کن بیا اینفرنو بزن تو Public با ملت که کمک هم داشته باشی ( ما هم هستیم) که تند تر Level بگیری و برسی Act 3، من که اصولا اینجا خیلی کیف میکنم، پول خوب - آیتم خوب - هیچ وقت هم اونقدر آسون نیست که فکر کنی خیلی باهالی :d ییهو میرسی به یه Elite Pack که یه دونم از اون زردا پشتشونه همشونم Molten + Arcane دارن :> 7 بار میمیری! :)) ( حالا نترسین کم پیش میاد که این اتفاق بیفته!)

Passvie: Sieze the Initiative رو بزار به جای اون که Spirit میده - مهمه چون بهت Armor میده همینجوری یه خروار Spirit میگیری ولی یه خروار Armor نمیتونی بگیری.

Skill : Serenity چرا اینو نداری؟ این باعث میشه که نمیری! اونجایی که باید میمردی! که زیاد پیش میاد! خیلی مهمه، هر کاراکتری یه Skill اینجوری داره - میتونی بزاری جای اون که 9000 تا Heal میکنه، 9000 تا Life تو اینفرنو 2 تا چکه! گیر Elite بیفتی 9000 تا نجاتت نمیده - Serenity میده :)

نمیگم حتما همین کار رو بکن که دوستم کرده ولی یه نگاه با دقت به ستاپش بنداز - یه عمریه تو اکت 3 inferno این ملت رو جارو میکنه دور کاراکترش من هی با این ویزارده هر چی بلدم میزنم تو سرشون! دوست داشتی میتونیم با هم بازی کنیم، البته نمیدونم کی بازی میکنی، راجع به اون جریان هم امروز صحبت میکنیم.

دوستان انشالله مقبول بیفتد!

شب و روز خوش.

آخرین ویرایش:
یعنی توی این اکت بازم چیزی که به درد AH بخوره دراپ نمیشه ؟

چرا آیتم خفن میده ولی اکثرا rare هستن و میتونی با مبلغ 50 تا 100 هزار تایی بزاری برای فروش و زود فروش میرن ولی شخصا دنبال هم پول جمع کردنم هم آیتم جمع کردن
@sooli
آقا ترکوندی با این مطلبت خیلی خفنه الان یه نگاه انداختم ولی باید برم بازار شب میام دقیق میخونم و اجرا میکنم
دمت گرم

اوووووو ! من فک میکردم که اینجا همه اینفرنو مکس شدن یا للعجب ! خداوکیلی خیلی آسونه بازی... جو ندید که میمیرید.... من همش 600 تا resit دارم و 35k life و 106k دمیج... همین.. >:) 1 ماه پیش دگ و دهن دیابلو رو آوردم پایین.... /:)

اوووووو ! من فک میکردم که اینجا همه اینفرنو مکس شدن یا للعجب ! خداوکیلی خیلی آسونه بازی... جو ندید که میمیرید.... من همش 600 تا resit دارم و 35k life و 106k دمیج... همین.. >:) 1 ماه پیش دگ و دهن دیابلو رو آوردم پایین.... /:)
همش همین ! من Res همش روی 370 ..... 45k life ...... 35k DPS ... مثل خر موندم ! البته با چندا آیتم جدید با کریت چنس بالا کمی کارم راه افتاده .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@ sooli
آقا واقعا زحمت کشیدی ..... ترکوندی داداش ..... ممنون
داداش ممکنه یه نگاهی به این کاراکتر من بندازی ؟ http://eu.battle.net/d3/en/profile/Conan-2978/hero/9723191
البته اینو حقیقتا میگم . سر جمع 1m هم خرجش نکردما ! الانم به زور crittical chance دارم میرم جلو .

آخرین ویرایش:
همش همین ! من Res همش روی 370 ..... 45k life ...... 35k DPS ... مثل خر موندم ! البته با چندا آیتم جدید با کریت چنس بالا کمی کارم راه افتاده .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@ sooli
آقا واقعا زحمت کشیدی ..... ترکوندی داداش ..... ممنون
داداش ممکنه یه نگاهی به این کاراکتر من بندازی ؟ Morrigan - Community - Diablo III
البته اینو حقیقتا میگم . سر جمع 1m هم خرجش نکردما ! الانم به زور crittical chance دارم میرم جلو .

لطف داری ولی برادر این که تقریبا هیچ چیزش شبیه این نیست که سعی کرده باشه اون توضیحات بنده رو یه کم پیاده کنه که......

من فرض رو بر این میزارم که الان دو زارم نداری! ( به قیافت نمیاد البته) ولی فرض میکنیم که پول زیاد نداری - اگه داشتی میتونی همین ها رو با Magic find و عددهای بالاتر سرچ کنی قیمت هر کدوم میشه چند صد هزار تا چندین میلیون.

کلاه: Socket + Int + Vit + Crit Chance الان با 18500 میتونی یکی بخری، اگه بخوای All Resist داشته باشی میشه 350000 با مجیک فایند برو رو چند میلیون.
شونه: Vit نداری و All Resistet همش 15 تا عملا فایده نداره - الان میتونی با 18000 اینو بخری: 70 Int و 40 vIt و 70 All resist و 13% Magic find
سینه: 3 Socket - با 50 تا Allresist و Int و vit الان میدن از 30000 به بالا
شلوار: مثل سینه ولی 2 تا Socket بیشتر نمیگیره
کمربند: این تنها تیکه لباسته که خوبه
کفش: Allresist نداره با دو زار میشه خرید
دستکش (Glove) : خب اینم All Res نداره - از 20000 به بالا میشه خرید با Crit Chance و Int و Vit و All res
Bracer: مثل همین بالایی
انگشتر: Int + Vit + Crit Chance ارزون میشه خرید که بیشتر Crit کنی
گردنبند: مثل بالایی ، شاید با مجیک فایند ارزون هم باشه، اینجا میتونی راحت 7 - 8 درصد Crit Chance بگیری

اون سپر رو بنداز پایین جاش یه Source بزار با Int - Vit - Crit Chance و Damage قابل قبول، اینجا هم میتونی Crit Chance تا 7 - 8 راحت بگیری

Wand ( همون چوب جادویی) : Crit Damage + Socket با DPS 850 از 40000 به بالا هست

به جای Ice Armor شما حالا که All resist شده دور و وره 400 -500 برو Energy Armor وردار با Rune آخرش که Allresist رو یه خروار میبره بالا
داری از Archon به جای بمب استفاده میکنی با اون Rune، اگر حریفت Reflect Damage داشته باشه همونو مردی، اصولا Rune آخرش که Damage خودش رو زیاد میکنه به نظر من که کاربردی تر میاد
Diamond Skin رو بزار رو اون Rune که 20000 تا Absorb میکنه
من خودم hydra ندارم ولی اونا که دارن و من اونجا دیدمشون یا Lightning یا Venom. این اونیه که فقط تو یه خط صاف میزنه، اون دو تای دیگه کاربردی تر به نظر میان
Galvanizing Ward رو به جاش Arcane Dynamo بزار - اون که 5 تاش پر شه و شما Hydra بزنی اون Hydra هفتاد و پنج درصد قوی تره :) این روی Archon هم کار میکنه تا وقتی که کلیک راست ماوس رو ول کنی یا راه بری یا پرت شی یه وری. روی اون Orb هم کار میکنه و Magic Missile با همون Rune اول تقریبا همیشه هر بار که به یکی بخوره یه دونه Dynamo Stack میده، 5 تا میزنی تو سر یارو - یه Hydra ، پنج تا دیگه - یه Orb یا شهاب سنگ و الخ. Spectral Blade با هر بار که میزنی فکر نکنم یه Dynamo بده بقیه رو هم واقعا یادم نیست ولی میتونی Arcane Dynamo Proc Chance رو Google کنی یه جاهایی نوشته بودن هر کدوم چقدر شانس داره ولی Magic Missile از همه بیشتره.
من خودم چون Crit Chance دارم به میزان 40% ( و شما هم میتونی ارزون جورش کنی) به جای Blur از Critical Mass استفاده میکنم، همه چیز خیلی زود شارژ میشه و اکثر اوقات اگه دور و ورم شلوغ باشه همیشه Diamon Skin قبل از تموم شدن دوباره آمادس.

این کمکت میکنه بیای Act 3.

@ sooli
داداش کارت درسته یه چند وقتی اینجا باش (البته میدونم موندگاری) تا یکم بچه ها هیروهاشون سر و سامون بگیره بلکه به نوایی برسیم :d
دمت گرم:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or