Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
با این اینت خفنی که داری باید یه hand داشته باشی با 1k دی پی اس اونوقت دمیجت سر به فلک میکشه..... همه ساطوری میشن....!! الان dps وسیله دستت پایینه

خداییش حیفم میاد 1hand رو عوض کنم
321 intlg
541 each hit life
70% critical hit damage
درست همون چیزاییه که من می خوام

خداییش حیفم میاد 1hand رو عوض کنم
321 intlg
541 each hit life
70% critical hit damage
درست همون چیزاییه که من می خوام

اما دی پی اس آیتم دستت مهم تره... سرمایتو بزار روش....

حکایت من و خیلی های دیگه توی اینفرنو !
Comicgamesiders.com_.jpg

اینفرنو تموم کردن که خیلی ساده شده تو این پچ جدید........ اما عکسش باحال بود :دی

---------- نوشته در 09:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:56 AM ارسال شده بود ----------

اینم هیرو من. پاراگون 10ه. دیابلو رو که کشتم کویست رو کامپلت نکردم الان تو armory نزده که اینفرنو مکسم :| اما تو بازی زده اینفرنو مکسم... عجب سیستم خلی دارن !! اعصابم خیلی خورد شد اینو فهمیدم...

Sonic - Community - Diablo III

101K دی پی اس با SS. بیس دمیجم 34-35 K حدودا...

اینفرنو تموم کردن که خیلی ساده شده تو این پچ جدید........ اما عکسش باحال بود :دی

آره آسونتر شده ولی هنوزم بعضی از دشمنا مثل همین بزغاله که توی تصویر میبینی سخته . سه چهار تاشون بریزن سرت یا میکشنت یا تا سر حد مرگ میبرنت !

آره آسونتر شده ولی هنوزم بعضی از دشمنا مثل همین بزغاله که توی تصویر میبینی سخته . سه چهار تاشون بریزن سرت یا میکشنت یا تا سر حد مرگ میبرنت !

اولین این که من رو این shaman fallen ها غیرت دارم =)) یونیتای دیابلو2 ن :دی....
خارج شوخی آره سخته. من که الان پاراگون 10م و کلی بازی کردم و آیتمامم بد نیست الان تو اکت3 اینفرنو با mortar ها one shot میشم....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما بشنوید از موجودی شکست ناپذیر به نام باربارین که این روزا حرصمو درآورده...!!

موجودیست به معنای واقعی nephalem و یه چیز ابر قهرمان که وسط 4 تا champion وای میسه و کسی بهش تو نمیگه... چون هیروی جی ویلسون منگله :دی . الان شخصی به نام alkaizer پاراگون 100 شده و هیروش باربه... هالا چرا انقدر باگه؟ racial 30% دمیج نمخوره. resitش رو

به 500 برسونه با warcry میشه 1000 و برای paragon lvl up بسیار باگ هستش .. مثلا من که یک dh باشم حین unit زدن:

spike trap بکار . vault رو بزن و مولتی شات بزن. بهد میبینی hpت کم شده shadowpower بزن و ...........

حالا باربارین:

whirewind رو با runeword که با هر اتکی 1 fury میگیرید بزارید کلیک راست و از سر مپ تا ته مپ کلیک راست رو نگه دارید. فردا صب میبینید پاراگون 50 ید. ! اینو همه میگن....

باربارین هر چی سریعتر باید ضعیف شه وگرنه فاجعه میشه..! همین الان خیلیا پلی استایلشونو کردن بارب.... البته من خود شخصیت بارب رو دوست دارم و باهاش خاطره دارم اما به بارب باز ها پیشنهاد میکنم برای کمی احساس سختی یه هیرو دیگه وردارن...

آقا به بربر توهین نکن پوستم کنده شده تا DPs زو برسونم به 20k همین تانک اگه نباشه اون جلو، جلوی همه رو نگیره که سه سوت همین DH به فنا میره حالا میخواد DPS 130 باشه که همین دیشب یه هیرو به اسم degon یا dagon با 130k dps نمیتونست دووم بیاره ولی من با 20k دووم میاوردم به نظرم اگه قرار به اجهاف/اچحاف شدن حق بزاریم باید بربر رو بگیم که بهش ظلم شده
تو AH هم که گرونترین وسیله ها برای بربره نمیشه بهشون حتی فکر کرد
:d:d

منم امروز دست از ویزاردم کشیدم به یاد قدیم رفتم سراق بربرم ... وای خدا چه قدر واسم آسون بود .
یک تنه میرفتم توی دله الیت پکا ... همون چیزی که در جا خشکت میکنه + همون لیزر ها و همین طور هم استخر زهر رو بعضی هاشون با هم دارند ولی بربرم سلامتیش از نصف هم کمتر نمیشه .

آقا به بربر توهین نکن پوستم کنده شده تا DPs زو برسونم به 20k همین تانک اگه نباشه اون جلو، جلوی همه رو نگیره که سه سوت همین DH به فنا میره حالا میخواد DPS 130 باشه که همین دیشب یه هیرو به اسم degon یا dagon با 130k dps نمیتونست دووم بیاره ولی من با 20k دووم میاوردم به نظرم اگه قرار به اجهاف/اچحاف شدن حق بزاریم باید بربر رو بگیم که بهش ظلم شده
تو AH هم که گرونترین وسیله ها برای بربره نمیشه بهشون حتی فکر کرد
:d:d
واسه این که کسی زیاد کاری به base دمیج نداره... شما آیتم کریت چنس ببند مثلا 30% کریت چنس بگیری. آیتم کریت دمیجم ببند بعد که whirewind میکشی میبینی هی داره مینیویسه 120k اصلا هرکی کریت نداشته باشه به بطالت بازی کرده :دی
کلا دمیج چیز دور از ذهنی نیست. یه اشتباهی که بعضیا میکنن فک میکنن dh رو هر اتکش 100k دمیج میده نه ... dh یک اسکیل passive داره به نام sharpshooter که قبلا دربارش گفتم... قریبا هر 10 ثانیه یه بار میتونه 100k بزنه ... فیلم ترسناک که نیس 100k .... و همچنین خیلی راحت میمیره. پس میشه نتیجه گرفت dh آورپاور نیست. اما بارب چی؟ با او whirewind که میکشه که زرتی اتک میخوره به همه و کریت چنس بالا هی هی میشه 80k دمیج داد. پوستشم که خراش ور نمیداره.... همین dagon که گفتی friend مه :دی.به این arcane ها میگفت دیسکو بال ! اصلا dh طرف اینا بیاد 4 تیکس... حالا باربارین چی؟ اون وسط میرقصه واسه خودش.... باید ضعیف شه بنظرم....
اما قبول دارد gear بارب گرونه.

هر کسی که اینفرنو تموم نکرده تا قبل از پچ 1.0.5 تموم کنه چون دوباره قرار غیر قابل بازی بشه!
قرار از پچ جدید به بعد تمام اسکایل های دفاعی تمامی کارکتر ها ضعیف بشه!

من با 1000 تا بدبختی و 500000 تا خرج تعمیر رسیدم بهش این پچ 1.0.5 کی میاد؟
bili say:
coming soon!

آخرین ویرایش:
از دوستان هر کی میتونه بیاد اینفرنو رو باهم بریم من الان وسطای اکت دو هستم خیلی سخت شده ذرتی میمیرم
پی رو این دوستمون کسی نمیاد کمک کنه این مردیکه دیابلو رو بزنیم؟؟؟
تمام زندگیمو بالای تعمیرات دادم!!!!!:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or