Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آقایون من بازی رو دان کردم.نصب هم کردم. بعد از اینکه نصب میکنم تو صفحه اول که باید لاگین کنیم بهم ارور 12 میده.البته من cd key بازی رو ندارم.فکر کنم از اون باشه.ولی مطمئن نیستم.خواهشا" کمک کنید.واینکه cd key رو از کجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟
راستی یه چیزایی در مورد سرور اروپا و امریکا خوندم.چطور باید انتخاب کرد که به اروپا وصل شد یا امریکا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بازی رو نصب کردم رفتم توش چون سرور اروپا بسته بود یه هیرو تو سرور امریکا ساختم رفتم تو اصلا نشد بازی کنم پینگ 1000 به بالا. رفتم سرور اسیا ساختم اون بد تر.
از این High ping buster هم استفاده کردم جواب نداد.
دوستان سرور ها باز هست من خودم رفتم داخل ولی وضع به شدت افتضاح هست.تو فروم بلیزارد مردم اینقدر عصبانی هستن فکر کنم یک حمله قبیله ای به این شرکت انجام بشه.خداییش دیگه کم کم داره این قضیه منو آزار می ده.شما هم برید پینگی بهتر از 1000 گیرتون نمیاد
من فکر میکنم مشکل فقط برای یه عده خاص بوده چون من الان از همون لحظه که سرورها باز شدن نزدیک 4-5 ساعته دارم بازی میکنم حتی یه لحظه هم Lag نداشتم.
--------------
راستی این Auction House خیلی بدردبخوره مثلا باید کل یه سیاهچال رو زیر پا بزاری تا نهایتش یه 2-3 تا gem اونم از نوع نامرغوبش گیرت باید و بعدش ببری برایت Craft کنه کلی هم پول ازت میگیره اونوقت توی AH راحت بهترین نوع الماس رو با قیمت های پایین برای فروش گذاشتن. من تا اینجا که اواخر ACT III هستم بازی واقعا برام آسون بوده، نمیدونم چرا نذاشتن از همون اول درجه سختی بالاتری رو انتخاب کنیم چون اینطوری حس چالش برانگیزی بازی از بین میره.
نیستم.خواهشا" کمک کنید.واینکه cd key رو از کجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟
راستی یه چیزایی در مورد سرور اروپا و امریکا خوندم.چطور باید انتخاب کرد که به اروپا وصل شد یا امریکا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سی دی کی رو باید از سایت های فروش ایرانی که زیاد هم هست تهیه کنی(یه سرچ توی گوگل انجام بدی میتونی پیداشون کنی)
وقتی وارد سایت eu.battle.net میشی و میخوای اکانت بسازی باید کشورت رو United Kingdom انتخاب کنی و بعد سی دی کی رو از طریق همون سایت وارد اکانتت میکنی و بازی برات Activate میشه اونوقت یوزر و پسورد رو توی صفحه اول بازی وارد میکنی و تمام.

یه 3 ساعت بازی کردم.
لگ نداشتم .خیلی خوب بود.بازی فوق العادس. اما خیلی سادس.فعلا همینا.خوابم میاد.اکت 1 تمام شد میام بیشتر توضیح میدم.

سلام،

من امروز بازی کردم. در عین ناباوری پینگ من 210 بود. مثل فشنگ میشد بازی کرد. من که کلی حال کردم.

یه سوال دارم :
این Public Game چی هست ؟ من امروز رفتم توش، نوشت 68 نفر توی این قسمت از بازی هستن و منم برای امتحان Log in کردم. بعد یهو دیدم با یه Wizard لول 8 منو Group کرده. جریان این چیه ؟
یه نوع COOPـه با بروبچ خارجی ؟

یاعلی...

سلام،

من امروز بازی کردم. در عین ناباوری پینگ من 210 بود. مثل فشنگ میشد بازی کرد. من که کلی حال کردم.

یه سوال دارم :
این Public Game چی هست ؟ من امروز رفتم توش، نوشت 68 نفر توی این قسمت از بازی هستن و منم برای امتحان Log in کردم. بعد یهو دیدم با یه Wizard لول 8 منو Group کرده. جریان این چیه ؟
یه نوع COOPـه با بروبچ خارجی ؟

یاعلی...
اسمش روش هست.مثل ایستگاه هست.هر کسی می تونه join بشه یا leave بده یک جورایی randome co op هست و با هر کسی می تونی بازی کنی

دوستان برای خرید بیان اینجا بلاگش هم دوستمون زد

http://forum.bazicenter.com/blogs/blog3775/

فک کنم تا فردا به 10 نفر برسیم بتونیم یه تخفیف مشتی ازش بگیریم

هر چی بیشتر بهتر

20 نفر بشیم شاید دونه ــی 90 یا 100 دادن که خیلی به صرفه است

حسابش رو بکن

20 تا 120 تا = 2 میلیون 400 هزار تومن

20 100 تا یا 90 تا = 100 تومن میشه 2 میلیون = 1800 ... خوب خیلی به صرفه ســـت موفق باشید .. الان سی دی کیش رو میدن 120 تومن فیزیکیش رو بخریم صفا کنید !

خب بالاخره تموم شد. یه جمع بندی میکنم از چیزی که دیدم:

امتیاز من 7/10 میدم. 1.5 بخاطر مشکلات فنی ازش کم میکنم و 1.5 بخاطر اسکیلها و بیلد ها و جزئیات داستان. بازی خوبی بود. در حد اسم دیابلو و شماره 2 این بازی نبود. قبل از اینکه حمله انتحاری کنید لطفا بفهمید که اینها نظر شخصیه.
بازی از لحاظ ساخت ایتم پیشرفت خوبی داشت ولی از لحاظ drop کمی پسرفت داشت. در شماره قبلی هم یک روند کلی برای قوی تر شدن دراپ ها داشتیم و هم یک درصد خیلی خیلی کمی برای بدست اوردن ایتم خاصی که اختلاف قدرت خیلی زیادی با ایتمهای قبلی داشت مثلا بعد از 10 ساعت بازی یک ایتمی بدست میاوردید که واقعا خیلی قوی تر از بقیه ایتمها بود ولی اینجا من این رو ندیدم یا شاید شانس این رو نداشتم. دور های بعدی بازی مشخص میکنه که دراپهای استثنایی و خاص داریم یا نه. اینجا ایتمی ندیدم که مثلا به کسی بگم فلانی من همچین ایتمی رو پیدا کردم ولی در دیابلو 2 خیلی اتفاق افتاده بود.

از نظر طراحی و چینش مراحل عالی بود. حتی کمی بهتر از شماره 2 این بازی.شروع act 3 عالی بود و act 4 دقیقا همونجایی بود که من دوست داشتم قضیه اتفاق بیافته. ابعاد مراحل خیلی کوچکتر از دیابلو 2 بود( بنوعی بنظر میرسید محدودیت کنسول رو در نظر گرفتن) کل نقشه مرحله رو میتونستم در محدوده صفحه نمایشم ببینم در صورتی که در دیابلو 2 خیلی بزرگتر بود و باید حرکت میدادیم تا بتونیم همه جا رو چک کنیم. طراحی هنری زیبایی داشتند.

CG ها شاهکار بود. بنظر من بهترینشون بعد از پایان ACT 1 بود و ضعیفترین اخری بود.

موسیقی خوب بود. در حدی نبود که بگم می ایستادم و فقط به موسیقی گوش میکردم ( بعضی بازیها اینطوری بوده) یا بعدا قراره به ترکهای دیابلو 3 گوش کنم.موسیقی بیشتر در خدمت بازی و اتمسفر اون بود ولی بطور مستقل برای من چیز خاصی نداشت.

اتمسفر بازی به هیچ وجه در حد قبلی نبود. در دیابلو 2 یک حس نا امنی عجیبی حس میشد که در اینجا ندیدم و دقیقا حس اینکه دارم فقط بازی میکنم رو داشتم.

داستان عالی بود. پیچ و خم نسبتا خوبی داشت. جزئیات روند ماموریت ها معمولی بود نه عالی و نه بد. در اخر بغیر از یک مورد چیز خاصی بطور مبهم باقی نموند. شاید اون رو هم تبدیل کنند به ACT 5.

ضمنا چیزی که من نفهمیدم این بود که اون قسمتی که قبلا در دموهای بازی دیده بودیم و مبارزه یک بربر و witch doc (اگه اشتباه نکنم ) رو با یک boss بزرگ نشون میداد کجای بازی بود؟ در دمو یک محیط چمنزاری بود که یهو یک boss حمله میکرد و کلی درگیری داشت ولی اینجا من ندیدم یا شایدم بوده و بخاطر لگ وحشتناک که کل تمرکزم رو بهم میریخت کلا فراموش کردم.

خب بالاخره تموم شد. یه جمع بندی میکنم از چیزی که دیدم: امتیاز من 7/10 میدم. 1.5 بخاطر مشکلات فنی ازش کم میکنم و 1.5 بخاطر اسکیلها و بیلد ها و جزئیات داستان. بازی خوبی بود. در حد اسم دیابلو و شماره 2 این بازی نبود. قبل از اینکه حمله انتحاری کنید لطفا بفهمید که اینها نظر شخصیه. بازی از لحاظ ساخت ایتم پیشرفت خوبی داشت ولی از لحاظ drop کمی پسرفت داشت. در شماره قبلی هم یک روند کلی برای قوی تر شدن دراپ ها داشتیم و هم یک درصد خیلی خیلی کمی برای بدست اوردن ایتم خاصی که اختلاف قدرت خیلی زیادی با ایتمهای قبلی داشت مثلا بعد از 10 ساعت بازی یک ایتمی بدست میاوردید که واقعا خیلی قوی تر از بقیه ایتمها بود ولی اینجا من این رو ندیدم یا شاید شانس این رو نداشتم. دور های بعدی بازی مشخص میکنه که دراپهای استثنایی و خاص داریم یا نه. اینجا ایتمی ندیدم که مثلا به کسی بگم فلانی من همچین ایتمی رو پیدا کردم ولی در دیابلو 2 خیلی اتفاق افتاده بود. از نظر طراحی و چینش مراحل عالی بود. حتی کمی بهتر از شماره 2 این بازی.شروع act 3 عالی بود و act 4 دقیقا همونجایی بود که من دوست داشتم قضیه اتفاق بیافته. ابعاد مراحل خیلی کوچکتر از دیابلو 2 بود( بنوعی بنظر میرسید محدودیت کنسول رو در نظر گرفتن) کل نقشه مرحله رو میتونستم در محدوده صفحه نمایشم ببینم در صورتی که در دیابلو 2 خیلی بزرگتر بود و باید حرکت میدادیم تا بتونیم همه جا رو چک کنیم. طراحی هنری زیبایی داشتند. CG ها شاهکار بود. بنظر من بهترینشون بعد از پایان ACT 1 بود و ضعیفترین اخری بود. موسیقی خوب بود. در حدی نبود که بگم می ایستادم و فقط به موسیقی گوش میکردم ( بعضی بازیها اینطوری بوده) یا بعدا قراره به ترکهای دیابلو 3 گوش کنم.موسیقی بیشتر در خدمت بازی و اتمسفر اون بود ولی بطور مستقل برای من چیز خاصی نداشت. اتمسفر بازی به هیچ وجه در حد قبلی نبود. در دیابلو 2 یک حس نا امنی عجیبی حس میشد که در اینجا ندیدم و دقیقا حس اینکه دارم فقط بازی میکنم رو داشتم. داستان عالی بود. پیچ و خم نسبتا خوبی داشت. جزئیات روند ماموریت ها معمولی بود نه عالی و نه بد. در اخر بغیر از یک مورد چیز خاصی بطور مبهم باقی نموند. شاید اون رو هم تبدیل کنند به ACT 5. ضمنا چیزی که من نفهمیدم این بود که اون قسمتی که قبلا در دموهای بازی دیده بودیم و مبارزه یک بربر و witch doc (اگه اشتباه نکنم ) رو با یک boss بزرگ نشون میداد کجای بازی بود؟ در دمو یک محیط چمنزاری بود که یهو یک boss حمله میکرد و کلی درگیری داشت ولی اینجا من ندیدم یا شایدم بوده و بخاطر لگ وحشتناک که کل تمرکزم رو بهم میریخت کلا فراموش کردم.
توضيحات خوب و كاملي بود. ممنون. خوب من شخصا اتمسفر و بعد از اون موسيقي و گيم پلي برام مهمترين چيزا هستن كه ظاهرا غير از گيم پلي بقيه چنگي به دل نميزنن!

توضيحات خوب و كاملي بود. ممنون. خوب من شخصا اتمسفر و بعد از اون موسيقي و گيم پلي برام مهمترين چيزا هستن كه ظاهرا غير از گيم پلي بقيه چنگي به دل نميزنن!

خب سلیقه ها متفاوته و بقول دوستمون بهتره خودت تجربه کنی. من رو هم که میدونی رو یک سری مسائل خاص حساسم و شاید برای بقیه اینقدر مهم نباشه . دقیقا مثل همون قضیه که تو در دارک سولز ash lake رو بیشتر از بقیه جاها دوست داشتی و من anor londo و painted world of ariamis رو بیشتر دوست داشتم. اینجا هم ممکنه همین قضیه باشه.

این دقیقا شامل چه مواردی میشه ؟!

داغون بودن سرورها- خوابیدن سرورها - عدم براورد صحیح بلیزارد از تعداد افرادی که بازی میکنند و فشار رو سرورها - لگ - پردازش اطلاعات مبارزه بر روی سرور ها نه روی کلاینتها که بشدت باعث لگ میشه ( برخلاف بازیهایی که درگیری روی خود کلاینت انجام مییشه) و بقیه مشکلات فنی که با سر زدن به فروم بتلنت میتونید ببینید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or