Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
درود
نمی دونم دوستان دیدیند یا نه !
ولی به فکر سفارش افتادم شدید #:-s

تصاویر هم برای دوستاران بازی

[h=1]LATEST DIABLO III NEWS & UPDATES[/h]

دوستان برای اینکه این تاپیک نظم بیشتری داشته باشه و در مورد خود بازی باشه [داستان ، گیم پلی و ... یا قرارهای آنلاین (البته اینم اگه دوست داشتین میشه تاپیک جدا براش زد)] ، لطفآ بحث های دیگه مثل نصب و کرک و اینا رو اینجا انجام بدین.
ممنون !

سلام،

فعلا بیاید سمپل ِ‌موزیک‌های دیابلو ریلیز شده سه چهارتا گوش کنیم
Exclusive: Meet Diablo III's sound team, samples included -Destructoid

میشه لطف کنین این رو جایی آپلود کنین که نیاز به چیز نداشته باشه. ممنون میشم.
بچها این ID هایی که برخی میزارن رو باید چجور درست کرد؟ میشه یکی بگه من ناواردم. کجا باید برم من میخوام کپی بازی کنم. مرسی

دوست عزیز، لطف کن پست های دوستان رو بخون اول.
این بازی فعلا امکان بازی به صورت کپی وجود نداره. فکر کنم توی این 45 صفحه هر صفحه یه بار این موضوع مطرح شده.
برای این بازی نیاز به Connection هست و باید توی سرور خود بازی این کار رو انجام بدین. عملا فعلا امکان کرک و کپی بازی وجود نداره. اگرم بشه فکر نکنم لذت خاصی ببرین.

++++++++++++++++
بازی رو ساعت 17 CET میشه نصب کرد که با توجه به اینکه UTZ = CET + 1 اگه اشتباه نکنم.
بازی رو میشه 4.5 بعد از گیرینویچ نصب کرد که میشه حولو و حوش 9:30 شب به وقت تهران.

++++++++++++++++

امیدوارم بعد از این همه که بازی رو روی هادرم داشتم این فایل 50-60 مگی که تازه اومده برام مشکل ساز نشه. اگه بشه کلمو میکوبم به مونیتور.
البته من الان اون Update رو ظاهرا کردم و Autorun من درست شده ولی نکته اینجاس که بعد از اتمام این کار و اومدن Autorun به بالا از دیشب بهم error میده که Version is not Confirmed !!!

خدایاااااا

++++++++++++++++

یا علی ...

دوستان برای اینکه این تاپیک نظم بیشتری داشته باشه و در مورد خود بازی باشه [داستان ، گیم پلی و ... یا قرارهای آنلاین (البته اینم اگه دوست داشتین میشه تاپیک جدا براش زد)] ، لطفآ بحث های دیگه مثل نصب و کرک و اینا رو اینجا انجام بدین.
ممنون !

[h=3]بحث قرار انلاین درباره Diablo III[/h]

CountSight#2780

یه خبر جدید هم که گویا امروز منتشر شده بلیزارد در مورد player profiles هم توضیحاتی داد که این ویژگی بعد از ارائه بازی منتشر میشه.بلیزارد در کنفرانس مبوعاتی خودش در این مورد چنین می‌گه:

بعد از مدت زمان کوتاهی از انتشار بازی، ما یک ویژگی جدید را در سایت رسمی خود منتشر خواهیم کرد. پروفایل ها تمام ویژگی‌ها و اطلاعات کارکتر شما را در یک نگاه به شما ارائه می‌دهند. از نکات مثبت این قضیه می‌توان به شیر کردن اطلاعات با دیگران و همچنین دیدن و چک کردن دستاوردها و ویژگی های هیروهای دیگر اشاره نمومد.

بلیزارد در ادامه میگوید:

شما همچنین می‌توانید شاهد دیدن هیروهای دوستان خود و همچنین هیروی خود از طریق سایت Diablo III باشید.

قضیه profiles به دو صورت می‌باشد. یکی career tab هستش که به شما این امکان رو می‌ده که بفهمید هیروی شما چه تعداد دشمن کشته، شما چند ساعت در بخش تک نفره بازی کرده‌اید.و غیره

سلام،

دقیقا Armoyـی باید باشه که توی WoW ارئه میده. برای کل کل چیزخیلی خوبیه. هیروتو بتونی ببینی خیلی حال می کنی.
البته میشد حدث زد که یه همچین کاری رو می خواد بکنه. وقتی شما وارد سایت بازی بشید عکس یه کله سمت راست اون بالای Tab می بینید که این دقیقا عین حالتی هست که شما وارد سایت WoW بشید و توی BN هم Log In کرده باشید در اون صورت تمام کارکترها و لول هاش رو می تونید ببینید. این موارد همه به خاطر این هست که همه باید بازیهاشون رو توی BN و اکانت خودشون وارد کنن که این جوری یه امار از همه کارکترها دارن.

مثل این :

20238304895984350270.jpg

41131475607551371819.jpg

اولی برای WoW و دومی برای SC2

یاعلی...

اینم ماله من:
ace#2816
فقط یک سوال.از اونجا که اینترنت من محدوده نمی تونم بازی رو مستقیم از بلیزارد دانلود کنم.اگه این DVD های تو بازار رو بخرم بعد CD key رو وارد کنم که مشکلی پیش نمیاد؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or