Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان خرید و فروش و معرفی سایت های فروش ممنوعه.
در صورتی که میتونید هم رو کمک کنید، این امر رو به صورت پروفایلی ی ا پیام خصوصی برای هم دیگه مطرح کنید.

ممنون از شما

خوب
بله
از سایتی که دوستان گفتن
خرید کردم هم مناسب بود هم نیم ساعته تحویل دادن کدو
170 تومن هر دو نسخه
---------------------------
دوستان واسه اکانت بتل نت سکیوریتی چطوری میزارین
شماره موبایل قبول نمی کنه Authenticator هم واسه موبایل می خوام بگیرم گوگل پلی install نمیده میگه انگار ایران تحریمه
چند وقت پیش یکی اکانتمو هک کرد می خوام امنیت اکانتمو ببرم بالا

راستی این درجه سختی ها باید هرکدومو یه دور برم؟

آخرین ویرایش:
من تازه بازیرو شروع کردم یه سوال برام پیش اومده! چرا هر کی رو میبینی رو لول 70 قفله همه هیرو هاش؟یعنی اینا خودشون همه ی هیرو هاشونو کردن لول 70 یا همراه بازی رو لول هفتاد بوست بوده؟(مثل WOW که بعضی هاش هیروت رو لول 90 هست از اول)

- - -ویرایش - - -

من دیگه ناچار شدم بسته الحاقی Ros رو با تعریف های علی بگیرم در ضمن دوستان یه مختصر راهنمایی کنن چجور بازی شروع میشه و میشه با بقیه بازیش کرد؟ این تیک hard core هم واسه ساخت هیرو برا چیه؟ ممنون میشم جواب سوالامو بدید

من تازه بازیرو شروع کردم یه سوال برام پیش اومده! چرا هر کی رو میبینی رو لول 70 قفله همه هیرو هاش؟یعنی اینا خودشون همه ی هیرو هاشونو کردن لول 70 یا همراه بازی رو لول هفتاد بوست بوده؟(مثل WOW که بعضی هاش هیروت رو لول 90 هست از اول)

- - -ویرایش - - -

من دیگه ناچار شدم بسته الحاقی Ros رو با تعریف های علی بگیرم در ضمن دوستان یه مختصر راهنمایی کنن چجور بازی شروع میشه و میشه با بقیه بازیش کرد؟ این تیک hard core هم واسه ساخت هیرو برا چیه؟ ممنون میشم جواب سوالامو بدید
max lvl الان 70 ه بعدش دیگه paragon آپ میشه!
اگه hardcore بری بعد از مردن هیروت باید با یاد و خاطرش زندگی کنی !

خب متاسفانه مثل اینکه پچ جدید هم اومد و کلاینتی که چند روز پیش خریدم و هنوز به دستم نرسیده بی ارزش شد, چون بلیزارد زحمت کشیده کلا سیستم ذخیره سازی فایلهاش رو عوض کرده و همه چیز ظاهرا باید از اول دانلود بشه. دانلود رو هم که میزنم در انتقال فایل مشکل داره. مرسی بلیزارد.
اگه کسی جایی رو سراغ داره که کلاینت جدید 2.2.0 رو میفروشن لطفا فقط در پیغام خصوصی اطلاع بده.

من دارم اپدیت می کنم مشکلی نداره
حجمشم فکر کنم حدودا 400 مگ هست
الانم playable میشه
بازی که خریدی فکر نکنم بی مصرف باشه
از ادامه ش اپدیت شد از من

نه بابا! مشکلی ایجاد نمیکنه این پچ 2.2.0 فقط مشکلش 400 مگی که آقا محمد گفتن هستش؛ خودم دیروز این بازی رو گرفتم حالا باید دوباره بازی رو آپدیت کنم!:|

واسه منم روی Intializing ـش کُلی گیر کرد ظهر که اصلاً جلو نمیرفت... خاموش کردم و الان روشن کردم بالاخره رفت جلو و 380 مگ دانلود کرد رفتم تو.

درست هنوز پچ رو کامل نخوندم چیا اضافه و کم شده، ولی به نظرم حجم کُلی بازی کم شده درسته؟ یادمم نمیاد ولی فک کنم قبلاً 18 گیگ بود، الان واسه من 13 گیگ ـه!

بعد رفتم بازی که چک کنم درسته، ترسیدم کم شده :دی یه بخشی اضافه شده توی کمپ Wardbore که لباس و حیوون دست آموز و آیکون هیرو داشت ... که هیچی هم نداشتم :))

سه تا گابلین ترژر هم که اومده ... Health Potion ها کلاً حذف شدن. بخش فرندها رو هم که باز میکنی بالاخره واسه کسایی که هیروز دارن بازی میکنن، عکسش رو میزنه. قبلاً عکس نداشت :دی

اگه کسی حوصله داره توضیحات پچ رو از اینجا هم میتونه بخونه : http://eu.battle.net/d3/en/blog/18642492

این تغییرات هیروها رو واقعاً حسش نبود آدم بخونه.

وات د فاز؟ الان خوشحالی پاک کردی؟ آیتم ها رو هم نمیشه به کسی داد.

چرا خوشحال نباشم؟ :d بده میخوام با عرق خودم روزیمو در بیارم؟ :d اگه ایتمای حاضر آماده بذارن تو هر بازی و بدنش دست آدم دیگه مفهوم rpg کجا میره؟
از شر پولا هم خلاص شدم. همه ی 1 میلیون سکه رو تبر خریدم به قیمت 1600 تا و فروختم به قیمت 50 تا. پس از 10 دقیقه انجام این عمل پولم شد 60 سکه :d
الان پاک پاکم و بالاخره امشب میخوام عین آدم بازیو شروع کنم!

------------------------------------------

در ضمن حجم پچ منم حدودا 400 مگ بود...

چرا خوشحال نباشم؟ :d بده میخوام با عرق خودم روزیمو در بیارم؟ :d اگه ایتمای حاضر آماده بذارن تو هر بازی و بدنش دست آدم دیگه مفهوم rpg کجا میره؟
از شر پولا هم خلاص شدم. همه ی 1 میلیون سکه رو تبر خریدم به قیمت 1600 تا و فروختم به قیمت 50 تا. پس از 10 دقیقه انجام این عمل پولم شد 60 سکه :d
الان پاک پاکم و بالاخره امشب میخوام عین آدم بازیو شروع کنم!

------------------------------------------

در ضمن حجم پچ منم حدودا 400 مگ بود...
خوب حالا چه کاری بود:| اگه میخواستی از اول شروع کنی هیروی جدید میساختی بدون آیتم پیش میرفتی با عرق هم روزیتو در می آوردی :دی

خوب حالا چه کاری بود:| اگه میخواستی از اول شروع کنی هیروی جدید میساختی بدون آیتم پیش میرفتی با عرق هم روزیتو در می آوردی :دی

نمیشد دیگه :d اولا" توش 40-50 تا آیتم بود. بعدشم این آیتما میرفت تو stash جا اشغال میکرد. به فرض هم که جا نمیگرفت ممکن بود با ایتمای خودم قاطی شه یادم بره کدوم مال من بوده.
فاکتور وسوسه رو هم نمیشه فراموش کرد :d برای همین کلا" همه چیو ترکوندم و از اول شروع کردم b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or