Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
ببین من بهت پیشنهاد میدم نگیر همون d3 خودش بهتره ROS به ***** کشیده بازی رو

شما هم هی وقت و بی وقت بیا بکوب تو سر این بازی، نمیدونم از چیش بدتون میاد ! :دی

این پچ جدید هم که اومده یه خورده رقابت رو هم بیشتر کرده و طبیعتاً رقابت بیشتر باشه لذت بازی هم بیشتر میشه.

یادش بخیر، خیلی وخ پیش این هیرو عالی بود، باش ایفرنو 7-8 فارم میکردم همیشه! فروم بازی(اینجا) تو اولین بوکمارکم بود :d الان که هیرو ها و آیتما و DPS هارو میبینم تعجب میکنم به خدا! خیلی عوض شده
تا چن روز دیگه منم ros رو میگیرم و عمو علی بازی رو واسم میفرسته بیام... ببینیم این بلیزارد چه کرده :d:bighug:
بازم شب تا صب بیدارو Diablo :d البته با رفقا b-)

ساده بگم RoS خوب بود، با این پچ بهترم شد؛ پیشنهاد میکنم از دستش ندی، یه سری صحبت ها رو هم نادیده بگیر؛ خِلاص. :دی

شما میشه نظر ندی کلا تو تاپیک مربوط به بازی های بلیزارد؟ بکش بیرون دیگه عزیز من:|
همیشه باید به بازی که مخالف نداشته باشه شک کرد خو بعدشم من دوست دارم درباره دیابلو بد بگم به دیگران چه ربطی داره ؟!!! مگه خلاف قوانینه؟

همیشه باید به بازی که مخالف نداشته باشه شک کرد خو بعدشم من دوست دارم درباره دیابلو بد بگم به دیگران چه ربطی داره ؟!!! مگه خلاف قوانینه؟
من که نمیگم نداشته باشه. شما داری میکوبی تو سر بازی. مخالف بودن فرق داره با کوبیدن! بعدشم شما داری بقیه رو هم که میخوان تازه شروع کنن از بازی متنفر میکنی.

من که نمیگم نداشته باشه. شما داری میکوبی تو سر بازی. مخالف بودن فرق داره با کوبیدن! بعدشم شما داری بقیه رو هم که میخوان تازه شروع کنن از بازی متنفر میکنی.
مگه گوشته که بکوبم من گفتم که ROS بدرد نمیخوره نگفتم d3 بده و این که کوبیدن نمیشه :|
هرکی d2 بازی کرده باشه میگه ROS یه بازی دیگست کلا بازی رو تحریف کردن

شما میشه نظر ندی کلا تو تاپیک مربوط به بازی های بلیزارد؟ بکش بیرون دیگه عزیز من:|

شما هم هی وقت و بی وقت بیا بکوب تو سر این بازی، نمیدونم از چیش بدتون میاد ! :دی

این پچ جدید هم که اومده یه خورده رقابت رو هم بیشتر کرده و طبیعتاً رقابت بیشتر باشه لذت بازی هم بیشتر میشه.

ساده بگم RoS خوب بود، با این پچ بهترم شد؛ پیشنهاد میکنم از دستش ندی، یه سری صحبت ها رو هم نادیده بگیر؛ خِلاص. :دی

مگه گوشته که بکوبم من گفتم که ROS بدرد نمیخوره نگفتم d3 بده و این که کوبیدن نمیشه :|
هرکی d2 بازی کرده باشه میگه ROS یه بازی دیگست کلا بازی رو تحریف کردن

ممنون از همتون دوستان، ولی من یه دلیل مهم دیگه که میخوام برگردم به Diablo و ros رو بگیرم اینه که با رفقا باشم، دلم واسشون تنگ شده خو :d;;)
من با دیابلو زندگی کردم به خدا! میدونم همتون مث منین، قبول کنین که تا آخر هر چی DLC بدن همه میخریم :d
راستی علی کیا الان بازی میکنن؟ نیما و فرهاد هستن آره؟ سورن چی شد؟؟! =))

ممنون از همتون دوستان، ولی من یه دلیل مهم دیگه که میخوام برگردم به Diablo و ros رو بگیرم اینه که با رفقا باشم، دلم واسشون تنگ شده خو :d;;)
من با دیابلو زندگی کردم به خدا! میدونم همتون مث منین، قبول کنین که تا آخر هر چی DLC بدن همه میخریم :d
راستی علی کیا الان بازی میکنن؟ نیما و فرهاد هستن آره؟ سورن چی شد؟؟! =))
سورنا هست:دی فرهاد نمیدونم منظورت کیه :دی اگه همون ممده که داره ولی نمیاد زیاد. منم که هستم

شما چیزی از نمره ومتا می دونی ؟

برو نمرات diablo 3 ros ultimate evil edition رو ببین

بلیزارد با سیستم لوت جدید خیلی diablo 3 ros رو بهتر کرده محیط بازی هم شباهتش در ros به دیابلو 2 نزدیک تر شده

آره دقیقا به من مربوطه... سری بعدی تلاش خاصی برای متشنج کردن فضای تاپیک بکنی یه کله میری مرخصی... اولین و آخرین اخطارم به شما بود. از بازی خوشت نمیاد یه بار اومدی حرفاتو زدی بقیه هم شنیدن، دیگه لازم نیست بیای تو تاپیک روی اعصاب بقیه پیاده روی کنی.

سلام،

آنتی ویروس اگه داری، Disable کن درست میشه. ماله منم همین طوری بود، به محض Disable کردن شروع کرد به چک کردن.

یاعلی....
داداش تو اینجا گیر کرده لامصب نمیدونم چقد باید صبر کنم .

اگر غیرطبیعیه بگید یه کاری کنم .

بیخیال ولش کردم درست شد :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or