Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آقا یه سوال این 7 گیگ خیلی سرعت دانلودش کمه مثلا من سرعت دانلودم رو 130 هست اما تو لانچر همش بین 30 تا 50 هست بیشتر هم نمیشه. جایی بازی با DVD به همراه آخرین آپدیت هاشو نداره بگیرم؟

اگر مشکلی پیش نیاد و خدا بخواد من هم امروز به جمع دیابلو بازان میپیوندم :دی
توصیه خاصی ندارید ؟ مثلا گلد و جمع کنم یا نه ؟ work ارتقا بدم یا نه ؟ از این قبیل هیرو ها .. هیرو مد نظرم هم Demon hunter هست

اگر مشکلی پیش نیاد و خدا بخواد من هم امروز به جمع دیابلو بازان میپیوندم :دی
توصیه خاصی ندارید ؟ مثلا گلد و جمع کنم یا نه ؟ work ارتقا بدم یا نه ؟ از این قبیل هیرو ها .. هیرو مد نظرم هم Demon hunter هست

خوش اومدی:دی
من اول بهت توصیه میکنم یه هیرو رو خودت سینگل لول 70 کنی(پابلیک نرو) که داستانشو خوب بفهمی. بعدا که لول 70 کردی دیگه پابلیک برو ریفت واسه آیتم پیدا کردن. دوباره خواستی هیروی دیگه آپ کنی با یکی که حوصلشو داره و لول 70ه و هیروش قویه سریع لول آپ کن.

بازی نصب کردم .. لانچر اجرا میکنم و اپدیت میزنم مینوسه waiting on another installation or update اما هیچ اتفاقی نمیوفته و همین جور میمونه ... اصلا چیزی دانلود نمیکنه حدود نیم ساعت هم گذاشتم .. gadget network meter هم چک کردم نشون میداد اصلا چیزی دانلود نشده .. مودم هم خاموش روشن کردم .. repair هم زدم همین مشکل داشت .. wow و hearthstone میتونم بازی کنم و مشکلی ندارم
حالا چه پیشنهادی دارید ؟

بازی نصب کردم .. لانچر اجرا میکنم و اپدیت میزنم مینوسه waiting on another installation or update اما هیچ اتفاقی نمیوفته و همین جور میمونه ... اصلا چیزی دانلود نمیکنه حدود نیم ساعت هم گذاشتم .. gadget network meter هم چک کردم نشون میداد اصلا چیزی دانلود نشده .. مودم هم خاموش روشن کردم .. repair هم زدم همین مشکل داشت .. wow و hearthstone میتونم بازی کنم و مشکلی ندارم
حالا چه پیشنهادی دارید ؟
دکمه !► رو بزن برو به کارو زندگیت برس ، خودش درست میشه (wow که در حال update نیس؟!)

بچه ها مخصوصا آقا مجید (Susha) شما سی دی کی رو از چه سایتی گرفتید؟
یه سایتی باشه که از لحاظ سرعت ارسال و قیمت و از همه مهم تر قابل اطمینان باشه. نظر خودم رو اورجینال کی هست خوبه؟!
من از persian گرفتم ، قیمتشم مناسب تره (حداقل ros)

چقدر درصد دراپ ایتم بالا رفته .. من زمانی که تازه بازی اومده بود استارتر بازی کردم ایتم ابی میداد اما الان توی 1 ساعت 3/4 ایتم هام rare شد و در لول 11 برام Legendery افتاد !

تبلیغ کردی :)

حالا خوبه لینک ندادم :|

آخرین ویرایش:
بچه ها من تو WoW از کلاس warrior خوشم میومد چون هم mele dps خوبی بود هم تانک خوبی هم بود حالا تو این دیابلو شماها که با چنتا کلاس بازی کردین کدومشون شبیه واریور هست با بربر(باربر نمیدونم چیه:d) بازی کردم همین حس رو داشتم:d

بچه ها من تو WoW از کلاس warrior خوشم میومد چون هم mele dps خوبی بود هم تانک خوبی هم بود حالا تو این دیابلو شماها که با چنتا کلاس بازی کردین کدومشون شبیه واریور هست با بربر(باربر نمیدونم چیه:d) بازی کردم همین حس رو داشتم:d

بربریان و crusader فکر کنم بیشتر شبیه warrior باشن:دی

- - -ویرایش - - -

اقا من عصر تا باس اسکلت رفتم اما الان دوباره برگشت از اول .. چیکار کنم برگردم ادامه ماموریت قبلیم ؟

یعنی برگشت از اوله اول؟:| مگه میشه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or