Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من امروز به فکر افتادم که برای خرید WOD چی کار کنم
گفتم این کسانی که کارشون سی دی کی میارند، همین جوری خود بازی گرون هست این ها هم حسابی شعله زیرش هم میبرند بالاتر ( چون میدونند مشتری براش هست :| ) الانم باز قیمت ارز جا به جا شد، دیگه که عادی بخوهیم حساب کنیم میشه 225 تومان که حداقل 250 از فروشنده میخریم.
حالا اگر اینترنتی از خود بلیزارد بخواهید بخرید اگر مثل من کشورتون UK باشه باید به پوند بخری که 35 پوند هست .. قیمت پوند هم 5500 که میشه 192 تومان چیزی در حدود 60 تومان ارزونتر !
حالا سوال من اینه :
تا حالا کسی از سایت هایی که ارائه دهنده کارت های مجازی paypal , visa , master card هستند خرید کرده و از سایت هایی مثل بلیزارد خرید داشتند ؟ یعنی اگر گرفتیم مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اگر کسی تجربه داشته میتونه ی توضیح در این خصوص بده که بدونیم دقیقا هزینش چجوری برای ما میوفته ؟

بعد یک سری کارت ها هم هست که battle.ne card هستند که به حساب اکونت شما پول مجازی وارد میکنه و میتونید از فروشگاه بلیزارد خرید کنید . اما در یک سایت نوشته بود اگر کشورتون UK باشه امکانش نیست

اگر کسی قبلا خرید کرده، در این خصوص اطلاعاتی داره یا هر چیزی که بتونه کمک کنه مثل معرفی سایت کاملا معتبر در خصوص خرید کارت های paypal ( میدونم تو گوگل سرچ کنی هست اما من نمیتونم اطمینان کنم ) .. ممنون میشم راهنمایی کنه
پیشاپیش با تشکر از دوستان :دی

گفتم این کسانی که کارشون سی دی کی میارند، همین جوری خود بازی گرون هست این ها هم حسابی شعله زیرش هم میبرند بالاتر ( چون میدونند مشتری براش هست :| ) الانم باز قیمت ارز جا به جا شد، دیگه که عادی بخوهیم حساب کنیم میشه 225 تومان که حداقل 250 از فروشنده میخریم.
حالا اگر اینترنتی از خود بلیزارد بخواهید بخرید اگر مثل من کشورتون UK باشه باید به پوند بخری که 35 پوند هست .. قیمت پوند هم 5500 که میشه 192 تومان چیزی در حدود 60 تومان ارزونتر !
حالا سوال من اینه :
تا حالا کسی از سایت هایی که ارائه دهنده کارت های مجازی paypal , visa , master card هستند خرید کرده و از سایت هایی مثل بلیزارد خرید داشتند ؟ یعنی اگر گرفتیم مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اگر کسی تجربه داشته میتونه ی توضیح در این خصوص بده که بدونیم دقیقا هزینش چجوری برای ما میوفته ؟

بعد یک سری کارت ها هم هست که battle.ne card هستند که به حساب اکونت شما پول مجازی وارد میکنه و میتونید از فروشگاه بلیزارد خرید کنید . اما در یک سایت نوشته بود اگر کشورتون UK باشه امکانش نیست

اگر کسی قبلا خرید کرده، در این خصوص اطلاعاتی داره یا هر چیزی که بتونه کمک کنه مثل معرفی سایت کاملا معتبر در خصوص خرید کارت های paypal ( میدونم تو گوگل سرچ کنی هست اما من نمیتونم اطمینان کنم ) .. ممنون میشم راهنمایی کنه
خب این سایت ها هم کارمزد دارن در راه رضای خدا که کار نمیکنن

من قبلا با paypal کار کردم مشکل اینجایه که این واسطه ها میزان کارمزدشون خیلی بالاتر از اون فروشگاه ها هست...یعنی شما اگه از این فروشگاه ها خرید کنی بصرفه تر هست

حالا سوال من اینه :

دو مورد بالانس کارت بگم که اگر authntication رو اکانتتون ندارید به هیچ وجه نخرید چون من از پشتیبانی بلیز پرسیدم گفت اگه نداشته باشید اجازه خرید از بلیر به شما داده نمیشه بیشتر از 10 $ و این که من خودم SC2 HOTS رو با ویزا کارت از بلیز خریدم و یه جا میشناسم ویزا کارت با قیمت خوب میده از همه جا ارزون تره خواستی خصوصی بده ولی کلا بخوای با ویزا و پی پال بخری گرون تر در میاد و من یه وبسایت خارجی گیر اوردم که کلا به همه چیزش در حدود 40 % تخفیف میده و معروف هم هست و این WOW جدیده رو میده 30 یورو خواستی اونم بهت بدم قیمت یورو رو ندارم دیگه اونم ولی باید با ویزا بخری
و توساینش نوشته کد 2 روز قبل ریلیز بازی برات send میشه

علی و سیاوش ، مخصوصا علی
Anniversary Buff Update - Forums - Diablo III
Travis Day
Game Designer

Hello folks,

I come bearing exciting news. Due to the overwhelming popularity of our Anniversary buff we have decided to keep the increased Legendary drop rate once the Anniversary celebration ends. Once the buff is disabled tomorrow morning, you will find that the new base line drop rates for Legendary items will be the same as those you have all enjoyed for the last week.

Happy hunting and link the loot!

مژدگانی من یادتون نره ^___^
(نامرد محسن هیچی نداد)

علی و سیاوش ، مخصوصا علی
Anniversary Buff Update - Forums - Diablo III

مژدگانی من یادتون نره ^___^
(نامرد محسن هیچی نداد)

سیاوش از دلیت کردن بازی منصرف شد با این پست :دی

اگه تو این هفته Maximus نداد محسنو من آتیش میزنم. :|

ممنون گنده.

این مخصوصا علی یعنی چی؟! این علی 3 تا ست کامل داره من بدبخت 3 تا ست دو تیکه
yahoo_22.gif
IKـم هم که فقط بلت و 2h...

FFS

ست Akkhan که هنوز هندش و چستش مونده :| بالای 2k دادم به این کادالا فقط بلده Magefist بده.

این مخصوصا علی یعنی چی؟! این علی 3 تا ست کامل داره من بدبخت 3 تا ست دو تیکه :| IKـم هم که فقط بلت و 2h...

FFS
منظورم از نظره مژدگانی بود OwO
100% علی بیشترین آیتم ، شانس و ... رو داره توی این بازی :D
ولی بیچاره هنوز مکس نگرفته : (
سیاوش از دلیت کردن بازی منصرف شد با این پست :دی

اگه تو این هفته Maximus نداد محسنو من آتیش میزنم. :|

ممنون گنده.

ست Akkhan که هنوز هندش و چستش مونده :| بالای 2k دادم به این کادالا فقط بلده Magefist بده.
تو سه تا ست کامل داری ؟ حالا یک ستت دوتاش مونده ... دوتا ست کامل داری ؟؟ WTF
حقه مکس نگیری :P

دوستانی که از سرویس کاهش پینگ استفاده میکنن لطفا معرفی کنن ...وضع من خیلی خرابه
چیز پی ان خودش کاهش پینگ محسوب میشه دگ
فک کردی کاهش پینگا چیکار میکنن؟ مثله چیز وصلت میکنن به یه سرور دیگه از اون به بلیز
حالا اگه خواستی بگیری یا WTfast بگیر یا battleping بگیر

منظورم از نظره مژدگانی بود OwO
100% علی بیشترین آیتم ، شانس و ... رو داره توی این بازی :D
ولی بیچاره هنوز مکس نگرفته : (

تو سه تا ست کامل داری ؟ حالا یک ستت دوتاش مونده ... دوتا ست کامل داری ؟؟ WTF
حقه مکس نگیری :P

محسن که استشش پر شده، من هنوز یه نصف تب مونده، البته بیشترشون باید سلویج بشن.

یه ست Blackthorne ـه که غیر Akkhan دارم، نمیدونم اون یکی دیگه رو سیاوش از کجا کامل کرده واسه ما شایدم کین ست رو میگه. ( خو اون کرفته دیگه ست آنچنانی حساب نمیشه:| ) البته یه اسلات واسه DH ـت دارم که لینک دادم بهت دیروز :/

از محسن مژدگانی بگیر که با دو فارم رویال رینگ میگیره. شانس به اون میگن نه من.

حالا گیریم مژدگانی دادیم، چی میتونیم بهت بدیم اونوقت ؟

یه ست Blackthorne ـه که غیر Akkhan دارم، نمیدونم اون یکی دیگه رو سیاوش از کجا کامل کرده واسه ما شایدم کین ست رو میگه. ( خو اون کرفته دیگه ست آنچنانی حساب نمیشه:| ) البته یه اسلات واسه DH ـت دارم که لینک دادم بهت دیروز :/

200 بار فارم کردم! با 115% mf نداد!! با 44% mf رفتم فارم دفعه اول دراپ شد :|

قابل توجه علی :d(از دیشب تاحالا چند بار ابلاغ کردم بهش :d)
Ring of Royal Grandeur دیشب دراپ شد و 4s bonus ه IK کامل شد! باشد که بسوزی ! (JK)
BTW HATERS GONNA HATE
(گویا در همین لحظه 2h axe ه IK ام دراپ شد!)
IK چیه ؟

هیچی ، میریم ریفت هرچی لج افتاد میدین من ^____* خیلیم عالی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or