Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
تو اکت های قبلی تورمنت 3 بازی می کردیم این جا تورمنت 1 هم میبازیم!!!:|
بله منم Inferno 4 5 بازی میکردم وقتی هم آپدیت کردم Tornoment 4 رو راحت میرفتم ولی از وقتی که کد ROS رو زدم یکدفعه اوضاع خراب شد . به زور میتونم تو Advanture Mode رو تورنمنت 2 برم !! ( اونم با ویزاردم )
با باقی هیروهام رو Expert یا Master میرم !! :((
از الان 1 لیوان آب قند بزار برای باس فایتات :d
مخصوصا باس آخر b-)

بله منم Inferno 4 5 بازی میکردم وقتی هم آپدیت کردم Tornoment 4 رو راحت میرفتم ولی از وقتی که کد ROS رو زدم یکدفعه اوضاع خراب شد . به زور میتونم تو Advanture Mode رو تورنمنت 2 برم !! ( اونم با ویزاردم )
با باقی هیروهام رو Expert یا Master میرم !! :((
از الان 1 لیوان آب قند بزار برای باس فایتات :d
مخصوصا باس آخر b-)
دانشمندان شما قبل RoS تورمنت 4 که مثلاً میرفتین لول 60 بود، الان شده لول 70 یعنی مثلا t1 لول 70 با t5-4 لول 60 برابره :دی.
البته اینو دقیق نمیدونم ولی همینطوریاس دیگه :دی. ربط زیادی به اکت های قبلی و جدید نداره.

دانشمندان شما قبل RoS تورمنت 4 که مثلاً میرفتین لول 60 بود، الان شده لول 70 یعنی مثلا t1 لول 70 با t5-4 لول 60 برابره :دی.
البته اینو دقیق نمیدونم ولی همینطوریاس دیگه :دی. ربط زیادی به اکت های قبلی و جدید نداره.
پروفسور , شما منکر این میشید که بازی سخت شده !!!
10 تا لول کلا 30 تا Dex - Intel - Stre - Vita - Resis ............. میده
آیتمهایش به کنار !! بله آیتم لول 60 تا 70 زمین تا آسمون فرق میکنه
در کل بازی سخت شده . منم مشکلی با سخت شدنش ندارم !! فقط دارم میگم بازی سخت شده

آخرین ویرایش:
پروفسور , شما منکر این میشید که بازی سخت شده !!!
10 تا لول کلا 30 تا Dex - Intel - Stre - Vita - Resis میده
10 تا لول 30 تا میده ولی آیتم لول 70 بالای 500 تا میده که . در کل بازی بالانس هست با این سیستم درجه سختی حدید شما فقط باید Gear مناسب با لولتون رو دریافت کنید همین . یادت به روزای اولی که داشتی Inferno میزدی بیفته ! چقدر سخت بود بعدش با آیتم های مناسب آدم کم کم راه میفته . شما یه دفعه 10 تا لول میرید بالا ولی تا خودتون رو تطابق بدید یه کم طول میکشه . به نظر من تمامی Act ها بسته به لول شما یه درجه سختی دارن و لول 70 هم سخت تر هست ولی بالانس هست نسبت به لول 60 ی ها فقط باید Gear فارم کنید :d

10 تا لول 30 تا میده ولی آیتم لول 70 بالای 500 تا میده که . در کل بازی بالانس هست با این سیستم درجه سختی حدید شما فقط باید Gear مناسب با لولتون رو دریافت کنید همین . یادت به روزای اولی که داشتی Inferno میزدی بیفته ! چقدر سخت بود بعدش با آیتم های مناسب آدم کم کم راه میفته . شما یه دفعه 10 تا لول میرید بالا ولی تا خودتون رو تطابق بدید یه کم طول میکشه . به نظر من تمامی Act ها بسته به لول شما یه درجه سختی دارن و لول 70 هم سخت تر هست ولی بالانس هست نسبت به لول 60 ی ها فقط باید Gear فارم کنید :d
به خدا من همه ی اینارو میدونم :|
از پست بالاییم

دروود رفقا
والا شاید این فیلم داستانش کلی تره و مربوط به اتفاقاتیه که این روزا واسه خیلی از گیمرهای دنیا یا حتی بعضی از ماها میافته (مشکلاتی که باهاش رو در رو هستن) اما خوب چون بیس این مستند بر اساس مسابقه ایه که چند وقت پیش تو کشور المان برگزار شد و مربوط به رقابت بین بهترین گیمرهای بازی Dota 2 بود گفتم اینجا رو واسه معرفیش انتخاب کنم
ارزش دیدنش رو داره مخصوصا واسه اونایی که بطور جدی درگیر بازین
این لینک دانلود مستقیم فیلم
و این هم زیرنویس فیلم واسه کسائی که نیاز به زیرنویس دارن

سلام،

امروز شروع کردم یکم بازی کردن و 1.5 لول اومدم بالا. در شروع مواجه شدم با پینگ 140. تا حالا توی این همه بازی کردن توی سرورهای بلیزارد این پینگ رو ندیده بودم. منم از فرصت استفاده کردم و شروع کردم به رفتن. تا الان 120K دمیج می دم. خیلی راحته توی این لول بازی. طبیعیه. البته چون هیچ گزینه دیگری برای بازی ندارم. خیلی دل سیر بازی می کنم. شده از بازی خارج می شم و باز می رم توی Map و فارم می کنم. این نسخه از بازی به مراتب از نسخه اصلی بهتر شده. خیلی خیلی بهتر. Loot ها بی نقص شده. تا الان حداقل 12 Legendary برام دراپ شده که براساس لول من خیلی خوب بوده. Gem های بازی بسیار خوب پیشرفت کرده و به 62 رسیده برای من.

ممنونم از بلیزارد برای اینکه من رو حداقل 1 سال درگیر می کنه با این بازی.

یاعلی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or