Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من بعد از بن شدن اکانت دلبندم :-s چندین ماه می شه که دیگه بازی نکردم ! حالا با این اکسپنشن جدید به شدت تحریک شدم بازی رو دوباره بخرم
اما سوال اینجاست که هنوز مشکلات با ip ایران وجود داره ؟ یعنی میشه بدون درد سر و بدون تاخیر بازی کرد؟

من بعد از بن شدن اکانت دلبندم :-s چندین ماه می شه که دیگه بازی نکردم ! حالا با این اکسپنشن جدید به شدت تحریک شدم بازی رو دوباره بخرم
اما سوال اینجاست که هنوز مشکلات با ip ایران وجود داره ؟ یعنی میشه بدون درد سر و بدون تاخیر بازی کرد؟
لازم نیست دوباره بخری ایران از تحریم در اومده به ساپرت بگی از بن درت میاره :D

@J.constantine
من تو فروم خوندم که هر پاراگونی باشی بهت پوینتاشو میده. مثلا یه 100داری بهت 400تا پوینت میده اول بازی
-----/-----/-------/--/-------
یه سوال دارم خواهشا بجوابید
شما هم مثه من صبا پینگتون خوبه یهو ظهرا لگ میشین؟کلا چه وقتایی پینگتون مشتیه؟ من مخابراط 256 هستم فقط صبا میتونیم بازی کنم :-(

@J.constantine
من تو فروم خوندم که هر پاراگونی باشی بهت پوینتاشو میده. مثلا یه 100داری بهت 400تا پوینت میده اول بازی
شما هم مثه من صبا پینگتون خوبه یهو ظهرا لگ میشین؟کلا چه وقتایی پینگتون مشتیه؟ من مخابراط 256 هستم فقط صبا میتونیم بازی کنم :-(

ممنون بابت جواب و اینکه داداش منم مخابرات تهرانم و ساعت 4 و 5 صب پینگ فیکس میشه تا 10 نهایت 11 صب. منم 256 دارم.

@J.constantine

برا منم همینجوریه نگران نباش از 5 تا 10 خوبه 512 مخابرات
کلا نت ایران ر........دمال هستش نگران نباش اکثرا همین وضع و دارن

بازی به شدت تکراری شده بود دیگه ادم رغبت نمیکرد بازی کنه خوبه داره یه تکونی میخوره

یه تیکت بده و اگر می خوای کارت راحت تر و بدون دردسر پیش بره با اسکایپ با پشتیبانی بیلیزارد صحبت کن (مجانی هست این قضیه )، اکانتت رو مثل رو آخر :دی برات باز می کنن.
تحریم هم بیشتر از 3 ماهه که برداشته شده خیالت راحت :دی

من اگر 1 روز از عمرم هم مونده باشه باید یه هیرو شاخ جور کنم بزنمت زمین :d هر روز یه هیرو فول گیر میاره 2 روز بعدش میشه 100 با ما هم بازی نمیکنه لااقل یه چیزی دستمون رو بگیره :| .

=))ای بابا ، من که بازی می‌کنم هر موقع بشه:gunner: ، اون موقع داشتم م پ ۱۰ بازی می‌کردم، من که همیشه میام یکی‌ دو تا ران بازی می‌کنیم ، اما همیشه میزارم م پ پایینتر چون خیلی‌ کند می‌شه ، تقصیر منم نیس خوب دی پی س ات کمه !!!!! :)
بهترین دوستم توی دیابلو که باهاش تاحالا نزدیک به ۵۰۰ ساعت فارم کردم‌ام اگه بارب برداره باهاش بازی نمیکنم اون خودش میره تنها بازی می‌کنه. چون بارب یه کلاسه سولو هستش به نظر من .

آخرین ویرایش:
=))ای بابا ، من که بازی می‌کنم هر موقع بشه:gunner: ، اون موقع داشتم م پ ۱۰ بازی می‌کردم، من که همیشه میام یکی‌ دو تا ران بازی می‌کنیم ، اما همیشه میزارم م پ پایینتر چون خیلی‌ کند می‌شه ، تقصیر منم نیس خوب دی پی س ات کمه !!!!! :)

تقصیر منم نیس خوب نوووووببببببییییی:دی !!!!! کامنتتو درست کردم عمو:دی کامنتایه گمراه کننده نده:دی تکرار شه بنت میکنن:دی

بهترین دوستم توی دیابلو که باهاش تاحالا نزدیک به ۵۰۰ ساعت فارم کردم‌ام اگه بارب برداره باهاش بازی نمیکنم اون خودش میره تنها بازی می‌کنه. چون بارب یه کلاسه سولو هستش به نظر من .
خب تقصیر من نیست حداقل نوب نیستم میفهمم بازی بیسش چیه و باید چیکار کرد اما وقتی رندوم دراپ هست من کاری از دستم برنمیاد .
DPS کم : بهونه الکی نیار بگو به تیریپ ما نمیخوری :d ولی BF3 یا BF4 خواستی بازی کنی بیا یه کم پا به پای من حالشو ببر :>
باو تو فعلا خود بازی رو یاد بگیر بعد بیا اسپم بده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or