Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
و در مورد پینگ هم حته با پینگ 500 بدون لگ میشه بازی کرد چون من با همین نت دیابلو مشکل داشتم ولی این بازی راحت میشه بازی کرد

هنوز صابون Disconnect شدن بعد از گذشت 45 دقیقه از بازی به تنت نخورده :دی

:) وقتی‌ زندگیم اینجا جلو ۳ تا مانیتوره یکیشم دیابلو بازی می‌کنم بده مگه ؟ :p من کارم کنترل سرور هستش همینجا توی خونه کار می‌کنم و زندگی‌. >:)

شما یه Gear به ما بده که MP10 بکشه، من تو 2 ماه همه کلاس‌هارو پاراگون 100 می‌کنم. :دی

یه جوری میگی‌ انگار منم اومدم اینجا از یکی‌ چنتا آیتم گرفتم بد رفتم م‌پ‌۱۰ بازی کردم و ۲ ماهه ۱۰۰ کردم ۴ تا !!!!! بالای ۵۰ نفر توی فرند لیستم هستن که ۴۰ تاشون گلد میخرن کمه کم و جزو بازی کن‌های خوب دیابلو هستن . هیچ کدوم بیشتر از ۲ تا پارا ۱۰۰ ندارن !!! وقتی آخری رو 100 کردم همشون با کلی احترام اومدن تبریک گفتن. به جای اینکه هر کدوم بیاین یه چیزی بگین که مثلا توجیهی‌ باشه ، بگین بابا ایول یکی‌‌ام پیدا شد از ایران که از اونا سر تره توی دیابلو !
۱ سال طول کشیده !!!!! تاحالا شونصد تا آیتم خریدم و فروختم ، بالای ۱۶۰۰ ساعت بازی کردم ! بالای ۵۰۰۰ ساعت توی اکشن هاوس بودم .

راستی‌ هارد کر دارم بازی‌ می‌کنم خیلی‌ استرس داره ۶۰ شدم بالاخره :)) یکی‌ از دوستام ۳ بار مرد و دوباره گلد خریدو ساخت . اما من با این اینترنت اشغال ایران با خوش شانسی یه بارم دیس کانکت نشدم و خوشبختانه ۶۰ شدم :)

آخرین ویرایش:
یه جوری میگی‌ انگار منم اومدم اینجا از یکی‌ چنتا آیتم گرفتم بد رفتم م‌پ‌۱۰ بازی کردم و ۲ ماهه ۱۰۰ کردم ۴ تا !!!!! بالای ۵۰ نفر توی فریند لیستم هستن که ۴۰ تاشون گلد میخرن کمه کم . هیچ کدوم بیشتر از ۲ تا پارا ۱۰۰ ندران !!! به جای اینکه هر کدوم بیاین یه چیزی بگین که مثلا توجیهی‌ باشه ، بگین بابا ایول یکی‌‌ام پیدا شد از ایران که از اونا سر تره توی دیابلو ! ۱ سال طول کشیده !!!!! تاحالا شونصد تا آیتم خریدم و فروختم ، بالای ۱۶۰۰ ساعت بازی کردم ! بالای ۵۰۰۰ ساعت توی اکشن هاوس بودم .

راستی‌ هارد کر دارم بازی‌ می‌کنم خیلی‌ استرس داره ۶۰ شدم بالاخره :)) یکی‌ از دوستام ۳ بار مورد و دوباره گلد خریدو ساخت . اما من با این اینترنت اشغال ایران با خوش شانسی یه بارم دیس کانکت نشدم و خوشبختانه ۶۰ شدم :)
من که همیشه خوشحال تو آبروی ایران رو میخری تو دیابلو :d ولی ما رو هم درک کن چطوری 500 ساعت با یه نت پکیده بازی کردیم آخرشم هیچی نصیبمون نشد :d

بزارید من راز موفقیت تو این بازی بگم خلاص!:d
تو دیابلو اگر میخاید موفق باشید باید بتونید ارزون بخرید و گرون بفروشید وگرنه اگرمثل من بخاید فقط بازی کنید و بیخیال ah گردی بشید به هیچ جا نمیرسید! و بعد این همه بازی 500م هم بزرو در میارید!:d
تو فروم دیابلو یکی نوشته بود من هروز فقط میرم تو ah خرید فروش میکنم بدون بازی کردن میام بیرون! شاید بگید این طوری از هدف اصلی بازی دور میشیم! ولی طراحی فعلی بازی بر همین اساس و کاریش هم نمشیه کرد بقول معروف همینه که هست!
افرادی مثل من که قصدشون بازی نه تجارت مثل دایناسور ها محسوب میشه شرایط جوی که عوض میشه دلیلی نداره روی زمین پرس بزنن!:d

آخرین ویرایش:
یه جوری میگی‌ انگار منم اومدم اینجا از یکی‌ چنتا آیتم گرفتم بد رفتم م‌پ‌۱۰ بازی کردم و ۲ ماهه ۱۰۰ کردم ۴ تا !!!!! بالای ۵۰ نفر توی فرند لیستم هستن که ۴۰ تاشون گلد میخرن کمه کم و جزو بازی کن‌های خوب دیابلو هستن . هیچ کدوم بیشتر از ۲ تا پارا ۱۰۰ ندارن !!! وقتی آخری رو 100 کردم همشون با کلی احترام اومدن تبریک گفتن. به جای اینکه هر کدوم بیاین یه چیزی بگین که مثلا توجیهی‌ باشه ، بگین بابا ایول یکی‌‌ام پیدا شد از ایران که از اونا سر تره توی دیابلو !
۱ سال طول کشیده !!!!! تاحالا شونصد تا آیتم خریدم و فروختم ، بالای ۱۶۰۰ ساعت بازی کردم ! بالای ۵۰۰۰ ساعت توی اکشن هاوس بودم .

راستی‌ هارد کر دارم بازی‌ می‌کنم خیلی‌ استرس داره ۶۰ شدم بالاخره :)) یکی‌ از دوستام ۳ بار مرد و دوباره گلد خریدو ساخت . اما من با این اینترنت اشغال ایران با خوش شانسی یه بارم دیس کانکت نشدم و خوشبختانه ۶۰ شدم :)
سورنا جان حالا به فرض شما 10تا هیرو 100 کردی که چی بشه؟ هدف بازی لذت بردنه که همه لذت کافی رو بردن. من نمیدونم چه هدفی دارید که انقدر زور میزنیدو خرج میکنید و البته وقت تلف میکنید که اینارو 100 میکنید!نمی ارزه بخدا . فقط یه بازیه!:d

سورنا جان حالا به فرض شما 10تا هیرو 100 کردی که چی بشه؟ هدف بازی لذت بردنه که همه لذت کافی رو بردن. من نمیدونم چه هدفی دارید که انقدر زور میزنیدو خرج میکنید و البته وقت تلف میکنید که اینارو 100 میکنید!نمی ارزه بخدا . فقط یه بازیه!:d

خوب ببینم بازی چه کار دیگه ایی باید کنه ،خرج خاصی‌ که نکردم همش پول اینترنت دادم ،اما خوب وقت گذشتم زیاد ، ولی‌ حال داده بهم هیچ بازی دیگه‌ای نبود که این همه سرگرم‌ام کنه بدون هزینه، فقط ورلد آف‌‌ وارکرفت که اونم باید ماهیانه پول بدی و یه کم تاریخ گذشته شده ، وگرنه چی‌ بازی کنیم به غیر از این ! چی‌ می‌خواستم بازی کنم که ۱ سال سرگرم‌ام کنه !! بازی واسه اینکه نفهمی که زمان چطوری داره میگذار واسه من ! و دیابلو کاملا این کارو می‌کنه. تازه کلی‌‌ام پول در اوردم اما خوب نمی‌تونستم به دستشون بیارم تو ایران مگه اینکه دوباره واسه یه بازیه دیگه آای از بلیز خرج می‌کردم ، فک کنم حدودا ۶۰۰ یورو آیتم فروختم اما دوباره همشو تبدیل به گلد کردم و باز آیتم خریدم با گلدش. فقط منتظرم که اکسپنشن بده بلیز !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or