Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خوب آدم که کل پولشو نمی ذاره برای crafting مثلا 30 تا بسازی 2 تاش خوب در میاد!

هزینه ساخت هرکدوم بدون پلان 600 هزار میشه اگر با تعداد بالا بسازی دیگه خوب هم بخرن بازم نمی صرفه!

در ثانی مسئله اصلی چند بار ساختن و هزینه اش نیست مسئله اینکه با این سیستم پاراگون و بالا رفتن mf همه و در نتیجه پیدا کردن ایتم های بهتر ایتم های متوسط به بالا در ah بیشتر میشه و شانس فروش ایتم های ساخته که بیشتر از نوع متوسط به بالا هست پایین میاد و در واقع ساختن بی فایده میشه!

آخرین ویرایش:
دوستان اینفرنو باز خفن گیر کردیم تو اکت 2 پیشنهادی چیزی ندارین؟
شدیدا هم احتیاج با Gold تو گروهمون بالا کشیده ممنون میشم بلاعوض:d بهمون کمک کنین :d
Chamgiz - Community - Diablo III
dps شمشیرت کمه در ضمن باید روش critical hit damage بذاری یه shield بخر سعی کن item هات armor, resist all بیشتری داشته باشن یه خورده life on hit بگیر و در ضمن critical hit chance!

کسی مانک نداره لول 50 به بالا:| همه یا بربر دارن یا ویزارد!عشقه مانک Ezio - Community - Diablo III:x

من یکی دارم لولش 32 هستش دارم میارمش بالا ولی..............ولی..............مانک یه چیز دیگس تو اینفرنو public بودم میخواستم این act 2 رو تموم کنم یه مانک اومد لول 22 پاراگون بود 2 تا پک الیت ریختن سرش دورش کردن (من که مرده بودم طبق معمول :dولی حیفم اومد revive کنم) داشتم میدیدم همشونو زد ترکوند دهنم باز موندش تازه بعدش اومد منو revive کرد ولی حیف که 24000 تا نداشتم بدم تعمیر کنم gearـمو

dps شمشیرت کمه در ضمن باید روش critical hit damage بذاری یه shield بخر سعی کن item هات armor, resist all بیشتری داشته باشن یه خورده life on hit بگیر و در ضمن critical hit chance!
نیاز به gold برای همینه دوست من :d

بربر و 60 کردم wd هم 60 کردم و دیابلو رو با کلی زحمت سره اولین دفعه کشتم الان دارم wizard رو up میکنم هیرو خوبیه magic قوی داره ولی باز به wd نمیرسه
دوسته عزیز یذره منطقی فکر کن منتظره کرک d3 مثه اینه که بخوای wow رو تنهایی آفلاین بازی کنی!!! از نون شبت بزن برو بازیشو بخر ارزشش رو داره چون بازی هست که یقینا تا چند سال سرگرمت میکنه نمیدونم چی داره که هرچیم بازی کنی اصلا اصلا اصلا واست تکراری نمیشه حالا می خوای یه مرحله با act رو 100 بار بازی کن.درضمن اینو هم مدنظر بگیر که بلیز تند تند داره آپدیتش میکنه پس هیچوقت تکراری نمیشه.(همون تو ahش گشتن میارزه به 100تا بازیه دیگه)

من یکی دارم لولش 32 هستش دارم میارمش بالا ولی..............ولی..............مانک یه چیز دیگس تو اینفرنو public بودم میخواستم این act 2 رو تموم کنم یه مانک اومد لول 22 پاراگون بود 2 تا پک الیت ریختن سرش دورش کردن (من که مرده بودم طبق معمول :dولی حیفم اومد revive کنم) داشتم میدیدم همشونو زد ترکوند دهنم باز موندش تازه بعدش اومد منو revive کرد ولی حیف که 24000 تا نداشتم بدم تعمیر کنم gearـمو

نیاز به gold برای همینه دوست من :d
آره مانک کلاس خوبیه ;;) :دی حالا هیروم چطوریه؟خوبه؟نظر بدین لطفا بابا!:| چی کم داره چی زیاد داره!

آره مانک کلاس خوبیه ;;) :دی حالا هیروم چطوریه؟خوبه؟نظر بدین لطفا بابا!:| چی کم داره چی زیاد داره!

ببین چون مانک میره تو دل دشمن و ضربه خورش زیاده رو اسلحت سنگ زرد بزار که اگه زدنت به خودشونم آسیب برسه و رو کلاه خودتم سنگ بنفش بزار که اگه مدل همین سنگ بزاری 13% خونتو زیاد میکنه آیتم هاتم سعی کن همیشه آپدیت باشه و هم لولت باشه
درضمن آیتم های resistance to all یا اگه شانس بیاری indestructable بگیر براش

آخرین ویرایش:
ببین چون مانک میره تو دل دشمن و ضربه خورش زیاده رو اسلحت سنگ زرد بزار که اگه زدنت به خودشونم آسیب برسه و رو کلاه خودتم سنگ بنفش بزار که اگه مدل همین سنگ بزاری 13% خونتو زیاد میکنه آیتم هاتم سعی کن همیشه آپدیت باشه و هم لولت باشه
درضمن آیتم های resistance to all یا اگه شانس بیاری indestructable بگیر براش
زرد بزارم؟!قرمز بهتر نیست؟راستی رو کلاهم همین قرمز باشه بهتره چون فکر کنم لول آپم سریعتره!:d

زرد بزارم؟!قرمز بهتر نیست؟راستی رو کلاهم همین قرمز باشه بهتره چون فکر کنم لول آپم سریعتره!:d
حالا یه خورده زودتر یا دیرتر بالاخره لول آپ میشی ولی خب Healthات کم باشه یا مقاومتت کم باشه دیگه با سنگ هم نمیتونی زودتر لول آپ بشی چون زود زود میمیری .

همیشه فکر میکردم هر وقت تعداد صفحات این تاپیک به 200 برسه کرک بازی هم منتشر میشه :دی ولی حالا که نشده احتمالاً باید تا صفحه 300 شایدم 400 و ... صبر کنم !#:-s

@ nimah 32
برو دو تا weapon بخر که loh داشته باشه حالا اصن 300 تا اما سوکت باشه... بعد دو تا star ametiphyst خوشگل میندازی تو هر کدوم یه هو میبینی 1k لایف ان هیتت شده. دو سه تا ring و جادو جمبل damage to attacker به خودت آویزون میکنی چون به نظر من نمیارزه واسه دمیج رفلکت socket های وپونت رو حروم کنی.. البته شاید واسه لول آپ بد نباشه اما اینفرنو که اصن جواب نمیده.... این مانکا رو دیدی وسط یه گردان اسکلت وای میستن فقط اتک میدن بعد نمیمیرن؟ اونا loh دارن... تازه بتونی attack speed ت رو به 2 برسونی هر ثانیه 2k heal میشی ... کلا نگین بنفش به نظر شخصی بنده بهتره... اما لول نگینت نباید خیلی پایین باشه...

@ nimah 32
برو دو تا weapon بخر که loh داشته باشه حالا اصن 300 تا اما سوکت باشه... بعد دو تا star ametiphyst خوشگل میندازی تو هر کدوم یه هو میبینی 1k لایف ان هیتت شده. دو سه تا ring و جادو جمبل damage to attacker به خودت آویزون میکنی چون به نظر من نمیارزه واسه دمیج رفلکت socket های وپونت رو حروم کنی.. البته شاید واسه لول آپ بد نباشه اما اینفرنو که اصن جواب نمیده.... این مانکا رو دیدی وسط یه گردان اسکلت وای میستن فقط اتک میدن بعد نمیمیرن؟ اونا loh دارن... تازه بتونی attack speed ت رو به 2 برسونی هر ثانیه 2k heal میشی ... کلا نگین بنفش به نظر شخصی بنده بهتره... اما لول نگینت نباید خیلی پایین باشه...
آخه میدونی این اسلحه خیلی قدرت attach رو برده بالا لامصب!من فکر کنم تنها ایرادم health هست که با gem های vit میشه درستش کرد!اگه نه چیزای دیگم خوبه فقط یکم زود میمیرم که گفتم فقط با جم بنفش میشه درست کرد.

با سلام
اینم هیرو منه الان تو ACT2 اینفرنو هستم ACT1 رو به راحتی و SOLO رد کردم فقط سر Elite pack ها دد میدادم ولی راحت رفتم ولی تو Act2 بدجور میترکم خیلی سخت شده دوستان یه نظر بدن ببینیم ایراد کجاست ممنون
Hamed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or