Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
بدبختی من iPodم رو گم کردم نمیتونم بازی کنم.!!!!
Aut داشتی روش . مگه رمزش رو یادداشت نکردی . اگر کردی برو خب از روی اکانتت ورش دار .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم روی گوشیم Aut داشتم ولی بعده این قضیه بلاک شدن IP های کشوره عزیزمون ایران خود به خود از روی اکانتم ورداشته شده . البته این رو هم بگم که من کشورم رو ایران انتخاب کرده بودم.
=================================
کسایی که دیابلو 3 براشون سخته پیشنهاد میکنم طرف دیابلو 1 نرن.من 3 رو بازی نکردم ولی به جرات می تونم بگم در حد دارک سولز یا حتی بدتره دیابلو 1:دی
من D1 رو هم زدم . DS رو هم زدم . ولی DS غیر منطقی سخته در حالی که D1 فقط سخته . یعنی اگر استراتژی داشته باشی خیلی هم سخت نیست . فقط سخته همین !

test inferno act 4
CD Key بده از خدامه برم تست کنم:دی
+++++++++++++++
والا چه عرض کنم,کاراکتر های Ranged راحت ترن ولی Melee ها اشکتونو در میارن.تو D3 فکر نکنم اینجور باشه.همه Barbar ورداشتن:دی

من Wizard دارم ولی Ranged کار نمیکنم :d . اینجا یه بدبختی پیش اومده واسم . تو Inferno قشنگ مثل گوجه :d له میشم . یکی این Gear مارو چک کنه ببینه چیش کمه کلا چی بدرد بخوره من برم گیر بیارم . مهم نیست چقدر باشه یه گیر بیاد یا نیاد . فقط روش یه نظری بدید : Arya - Community - Diablo III
خیلی ممنون میشم :) .

پ.ن : فعلا دنبال Critical Hit Chance هستم .

دوستان الان شما بدون سوسک و اینا نمی تونید وارد Battle.net بشید؟
آخه یکی از دوستان گفت که برای من نمی ره! من تست کردم برای من که می زه!! قضیه همینه یا مشکل جای دیگست؟:>

من Wizard دارم ولی Ranged کار نمیکنم :d . اینجا یه بدبختی پیش اومده واسم . تو Inferno قشنگ مثل گوجه :d له میشم . یکی این Gear مارو چک کنه ببینه چیش کمه کلا چی بدرد بخوره من برم گیر بیارم . مهم نیست چقدر باشه یه گیر بیاد یا نیاد . فقط روش یه نظری بدید : Arya - Community - Diablo III
خیلی ممنون میشم :) .

پ.ن : فعلا دنبال Critical Hit Chance هستم .

GEM های لوزی شکل رو خودت CREAT کردی یا تو INFERNO پیدا کردی؟اگه GEM داری من حاضرم ازت بخرم.هیروت خوبه چرا ازش ناراضی هستی؟INFERNO همینه با دوتا ضربه میمیری من بربرم 61 چون همیشه تو معرض حمله هست بیخیالش شدم دارم WD رو 60 میکنم(الان 58) چون از پشت بقیه اتک میده و کمتر تو معرض حمله هست فقط تنها مشکلش اینه که زود میمیره واسه همین تو فضای کم که دشمنا میریزن روت سریع میمیری ولی تو فضای باز هی فرار میکنی و اتک و SPELL میزنی

دوستان الان شما بدون سوسک و اینا نمی تونید وارد Battle.net بشید؟
آخه یکی از دوستان گفت که برای من نمی ره! من تست کردم برای من که می زه!! قضیه همینه یا مشکل جای دیگست؟:>
مشکل همینه IP رو بستن و نمیشه انلاین شد ... چند نفر خاص از جمله من میتونند بازی کنند ... ISP شما برای کچاست ؟ من AsiaTechشیراز هستم.

d3 که سخت نیست... احمقانه است !
3 تا difficult رد میکنی ( در حال سوت زدن و وان شات کردن champ ها...) میری اینفرنو یه هو.. الله اکبر این چیه دیگه از بغلش رد میشم کتلت میشم؟؟
حالا d2 ملایم سخت میسد... d1 هم که از همون اول داستانی بود... حالا هنوز پچ جدیدو چک نکردم چی شده...

GEM های لوزی شکل رو خودت CREAT کردی یا تو INFERNO پیدا کردی؟اگه GEM داری من حاضرم ازت بخرم.هیروت خوبه چرا ازش ناراضی هستی؟INFERNO همینه با دوتا ضربه میمیری من بربرم 61 چون همیشه تو معرض حمله هست بیخیالش شدم دارم WD رو 60 میکنم(الان 58) چون از پشت بقیه اتک میده و کمتر تو معرض حمله هست فقط تنها مشکلش اینه که زود میمیره واسه همین تو فضای کم که دشمنا میریزن روت سریع میمیری ولی تو فضای باز هی فرار میکنی و اتک و SPELL میزنی
نصفشو خریدم نصفشم پیدا شده :d . والا من بربر دیدم تو اینفرنو خودش یه نفره میرفت تو یسنه Elite Pack :-" البته Lifesteal و HP after kill و اینا خرکی بالا بود تکون نمیخورد البته 2 نفر بودن ولی به یک استایل بازی :> . مشکل با ویزارد من اینه که دیروز Inferno بودم یه ویزارد بود که اصلا نمیمرد . آیتم هاشو هم دیدم چیز خاصی نبود . حدودا 700 تا Vitality داشت 1400 تا Intelligence و یه 4500 تایی Armor . الان مشکل من Armor هست ؟ نمیدونم چیکار کنم الان . کلی پول الکی خرج کردم آخرشم به هیچی نرسیدم :d .

اگر صفحات قبل و مخصوصا تاپیک wow رو بخونی خیلی وقت هست که همه میدونند بن شدن !

بله اونو میدونم. گرچه خیلی ها میگن ما مشکلی نداریم. ولی منظورم ایجاد تاپیک برای این خبر تو قسمت اخبار از جانب خبرنگاران سایت هستش. این خبر 2 بار تو vg247 گذاشته شد ولی تو بازیسنتر انگار خبری نیست. حالا اگه بلیز, میومد استرالیا یا امارات رو بن میکرد, تا حالا 20 تا خبر ازش گذاشته بودن...

هیروی من خیلی شاخ شد 100K هم بیشتر خرجش نکردم ولی واقعا هیرو شده.تنهایی دارم INFERNO رو میرم مثه آب خوردن :)
مثلا WEAPONش رو 50K بیشتر نخریدم ولی WEAPON بربرم رو 300K خریدم تاره به عقیده دوستم ارزون خریدم چون اون خودش یه WEAPONی مشابه بربرم رو 700K خریده بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or