Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام،

مسلما من هم کارکتر اولم برای شروع بربر هستش. چون بازی باهاش ظاهرا راحته. مثل شماره 2 بازی.
در مورد انتخاب دوم، من Wizard و دوست دارم امتحان کنم یه Ranger باحال با Abilityهای خوف.
انتخاب سوم، Monkـه. درسته یه Barbar هست که همون کار رو انجام میده ولی نکته Skill هایی هستش که این Monk داره. توی محیطهای شلوغ عین اسب شیهه میکشه میزنه میترکونه. مخصوصا این Seven Sided Strike که خیلی مخوفه حرکتش با این که ظاهرا لول 17 باز می کنه ولی خیلی باحاله. یهو همه پودر میشن مییفتن زمین.

فقط مونده این دُکی خودمون. نمیدونم این میتونی توقعات و برآورده کنه یا نه. ولی من اصولا به کارهای بیلیز 100 درصد مطمئنم.

در مورد CE من یکی از دوستام از US برام سفارش داده و یه دوردنیا در 80 روز میره تا بعد از 15 روز برسه دستم. البته من تا اون روز احتمالا یه دست بازی رو تموم کردم، نسخه Orig نه کپی. یعنی من 2 تا دیابلو 3 دارم. خیلی جوکه.

یا علی ...

تا حالا همه کرکتر ها عالی کار شدن

ولی من فکر کنم برای بار اول با دکتر برم! قابلیت های جالبی داره می تونی راحت خودت راس راس بچرخی موجودات دست سازت بندازی به جون دشمنا اما بنظر توی باس فایت ها به مشکل اساسی بربخورم !:d

یه نکته جالبی هم که توی این تریلر ها بود اگه مال دکتر ببنید یه چایی که صحنه پر دشمن بود دکتر تا چنتا موجود درست می کنه بازی دچار افت فریم محسوسی میشه
بنظر میاد اجرای بازی در بالاترین جزئیات بخصوص در محیط های شلوغ سیستم بسیار قوی می طلبه!

کاراکتر فقط یه دونه بربر درست و حسابی و خرکی به همراه دوتا تبر تیز و خوشگل!!:d
دوستان این تریلری که گیم پلی Witch Doctor رو نشون میده رو دیدین؟ اونم سبک مبارزاتش جالبه! یکی از ویژگیاش که خیلی خوشم اومد،ترسوندن دشمناش بود! به این صورت که یه روح از پشتش میزد بیرون و طرف رو میترسوند!:d

آخرین ویرایش:
اول از همه بگم فقط 20 روز دیگه تا GOTY 2012 باقی مونده :d:x

الان تریلر گیمپلی demon hunter و بربر را دانلود کردم .... مشکل دمون این هست که همش باید در بری و از فاصله دور بزنی که اصلا حال نمیده ... دقیقا میشه مثل کلاس هانتر در wow که باید از فاصله دور بزنی که اگر بهت رسیدن تقریبا کاری ازت بر نمیاد ... اما از اون طرف بربر مردونه و خرکی میجنگه ... تریلرش باحال بود انواع جک و جونور ریخته بودن سرش همین جوری میزد
حالا نمیدونم چی انتخاب کنم از یک طرف ته قلبم میگه دمون هانتر از طرفی میگه بربر انتخاب کن خرکی میزنه مثل warrior :(
هم اکنون نیازمند راهنماییتان هستیم :((

اول از همه بگم فقط 20 روز دیگه تا GOTY 2012 باقی مونده :d:x

الان تریلر گیمپلی demon hunter و بربر را دانلود کردم .... مشکل دمون این هست که همش باید در بری و از فاصله دور بزنی که اصلا حال نمیده ... دقیقا میشه مثل کلاس هانتر در wow که باید از فاصله دور بزنی که اگر بهت رسیدن تقریبا کاری ازت بر نمیاد ... اما از اون طرف بربر مردونه و خرکی میجنگه ... تریلرش باحال بود انواع جک و جونور ریخته بودن سرش همین جوری میزد
حالا نمیدونم چی انتخاب کنم از یک طرف ته قلبم میگه دمون هانتر از طرفی میگه بربر انتخاب کن خرکی میزنه مثل warrior :(
هم اکنون نیازمند راهنماییتان هستیم :((
گفتی Warrior و کردی خرابم :x
به نظر من انتخاب اول fury barbarian :d

سیستم مورد نیاز بازی اعلام شده ؟ کسی خبر داره ؟
Min :

• Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c
  • Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+
  • NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better
  • 1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7)
  • 12 GB available HD space
  • DVD-ROM (required for retail disc versions only)
  • Broadband* Internet connection
  • 1024x748 minimum resolution
Recommended :

• Windows® Vista/7 (latest service packs)
  • Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
  • 2 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better

غیر از کلاس Demon Hunter که علاقه ای بهش ندارم یحتمل با همه کلاس های دیگه یک بار بازی رو تموم کنم.
اما برای اولین Playthrough از بین دو کلاس بربر و دکتر دو دلم، یحتمل دکتر...:d

ce رو از کجا تهیه کردید؟؟؟

---------- نوشته در 04:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 PM ارسال شده بود ----------

کسی اگه میدونه نسخه ce یا cd key بازیو میشه چه جوری تهیه کرد لطفا پاسخ بده :)

---------- نوشته در 04:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن من اینترنتم سرعت دانش 32kb\s
میکشه؟؟

گفتی Warrior و کردی خرابم :x
به نظر من انتخاب اول fury barbarian :d
انتخاب خوبیه باهات موافقم 2 تا تبر دست بگیری پرش بدی بگی اااااای نفس کش بیو جلو :d ( تریلرش دیدی که چجوری همه رو تیکه تیکه میکنه ؟ )
ان شاا.. برای بار دوم که خواستم بازی تموم کنم با Demon Hunter میرم :d

ce رو از کجا تهیه کردید؟؟؟

سلام،

گفتم توی پستم. یکی از دوستام برام از US سفارش داده. البته میره شانگهای چین، و از اونجا با TNT می یاد ایران. هزینه خود بازی 170 دلار، بعد یه هزینه می خوره از US مییاد شانگهای که حدود 50 تاس. بعد با TNT می یاد ایران و به خاطر وزن بسته گمرگم می خوره. حدود 250-270 تا در می یاد.

+++++++++++++++

اگه توی سایت های ایرانی بچرخی می تونی راحت پیدا کنی. من اگه بگم تبلیغ میشه.

+++++++++++++++

تریلر Witch رو دیدم. خوشم اومد. ولی بازی باهاش به نظر یکم سخت می یاد. خیلی سخت. مثل شماره 2.

یا علی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or