Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
یه جای بازی موندم
act1 عملیات بروکن بلید هستم الان شمشیر اولی را پیدا کردم برگشتم بعد(همونجا که باید با لیا بری) رو دایره ابی رنگ فلش میزنه که بری روش اما مشخص نیست که باید کجا تلپورت کنم زیر کوئست هم نوشته go to downest tempeler اینجا کجا میشه ؟

شما توی تلپورت ها که وایسی نزدیک ترین جا به ماموریت رو علامت میزنه برات سمت چپ هم علامت میزنه تا اونجایی که یادم هست

منم از ساعت 7 تا 8:30 بیشتر نمی تونم بازی کنم در واقع از خواب و همه چیز می یوفتم چون وقت کم هست باید سریع بازی کنی دیروز تو یک ساعت نیم از لول 45 اومدم 50 حالا حساب کنید چه خین خین ریزی را افتاده بود!:d

در مورد لگ هم فکر میکنم عدم توانایی سرور های بیلی به پاسخ گویی به تمام پلیر ها بعلاوه بدی اینترنت ایران مهترین عوامل این وضع افتضاح هست!
hero...
a21swn6gncukf1kkwytt.jpg

یکی به من بگه چیز پی ان خطر داره یا نه ؟
برا بار دوم اکانتم بلاک شد.چیز پی ان بازه حواسم نیست میرم تو بازی. اه.

آخرین ویرایش:
یکی به من بگه چیز پی ان خطر داره یا نه ؟
برا بار دوم اکانتم بلاک شد.چیز پی ان بازه حواسم نیست میرم تو بازی. اه.
شما هی چیز پی انتو قطع و وصل نکن یعنی اگه با چسز پی ان میری تو بازی فقط با اون برو و اگه میخوای بدون چیز پی ان بری 10-20 دقیقه فاصله بده بعد وارد بازی شو
من نمیدونستم سرور مشکل داره آخه واسه من اصلا مشکلی نداره من از ساعت 12 شب تا 8 صبح یه کله بازی کردم اصلا مشکلی نداشتم
اون عکس هم از پینگ و latency تو بازی خودم گرفتم

سلام دوستان
میشه یه توضیح درمورد چجوری آنلاین بازی کردن بازی بدید ؟ وضع پینگ چجوریاس؟برای سینگل حتما باید اورجینال بخرم؟
ممنووووووووووووون :x

سلام دوستان
میشه یه توضیح درمورد چجوری آنلاین بازی کردن بازی بدید ؟ وضع پینگ چجوریاس؟برای سینگل حتما باید اورجینال بخرم؟
ممنووووووووووووون :x
واسه تجربه درست حسابی‌ آره باید اورجینال بگیری،باEmulator مثلا وقتی‌lvl 1 هستی‌ آیتم lvl 60 میده :دی.

البته با اورجینال هم نمی‌شه درست حسابی‌ تجربه کرد از بس سرور‌ها قوین و کسی‌ لگ نداره. But whatever... :d

کسی اینجا تو بازی خطش سبز میشه ؟من که اکثرا قرمز و زرد میشه سر این باس اخر act 1 پدرم در اومد تا کشتمش از بسکی لگ میشد :|
بیلزارد برنامه ای برای رفع این مشکل نداره هنوز ؟

واسه تجربه درست حسابی‌ آره باید اورجینال بگیری،باEmulator مثلا وقتی‌lvl 1 هستی‌ آیتم lvl 60 میده :دی.

البته با اورجینال هم نمی‌شه درست حسابی‌ تجربه کرد از بس سرور‌ها قوین و کسی‌ لگ نداره. But whatever... :d
یعنی نرم اورجینال بخرم؟درست حسابی نمیشه بازی کرد اذیت میکنه؟یا با هیتلر شکن اروپا خوب میشه؟

کلا لذت این بازی به اوریجینال خریدن و بازی کردنشه
و من میگم اگه شما میخواید 140 تومن بدید cd-key بخرید خب 20-30 تومن دیگه بزارید یه نسخه فیزیکی بخرید که خیلی خرت و پرت دیگه هم بهتون میده نمونه سادش 2 تا guest key میده که هر کدوم تو ریجن 2 16 تومن ارزش دارن
من شبا خط پینگم کاملا سبزه ولی تو روز قرمز هستش (ضربه میزنی 2 دقیقه بعد جونوره پرت میشه:d)

ورودمو به جمع یازیکنان دیابلو تبریک میگم.:d بالاخره بعد 10 سال انتظار دیشب وارد بازی شدم ولی راستش انتظارمو برآورده نکرد:( نمیدونم شاید به خاطره اینکه زیادی بخش نرمالش آسون بود زیادی...رونده ارتقاشم احساس کردم یکمی خطیه ولی خوب با 3 ساعت بازی کردن مطمئنا نمیشه درمورده بازی نظر داد.نژاده مونکرو خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا بازی رو با بربر شروع کردمb-) درضمن باید یه موس خوب هم بگیرم حداقل یه 50 تومنی واسه موس هزینه کنم چون با موس های معمولی خیلی سخت میشه این بازی رو انجام داد

---------- نوشته در 04:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------

اروره 300008 و 30007 چه اروریه؟

با چیز پی ام یا بلیزپینگ درست نمیشه؟
آخه واقعا درده بیای 120 تومن پول توجیبیت رو بدی بی پول شی بعد فقط بتونی شبا بازی کنی:((
من خودم مشکل لگ داشتم ... اما با چیز شکن اروپا متصل شدم تونستم راحت بازی کنم حتی CO-OP 4 نفره هم زدم.
به جز من بعضی ها هم بودن که با چیز پی ان مشکلشون حل شده ....
برای بار اول اکونتت قفل میشه که به راحتی میتونی با سوال امنیتی بازش کنی
فقط حواست باشه دفعات بعد خواستی بازی کنی باز با همون چیز پی ان بازی کنی یعنی IP تو تغییر نکنه که باز اکونتت قفل میشه و اگر تعداد دفعات قفل شدنت بره بالا اکونتت بن میشه و باید با اکونتت خداحافظی کنی

اگه تعداد دفعات قفل شدن اکانتتون پشت سر هم باشه و زیاد باشه بهتون گیر میده و ممکنه بن بشید ولی اگه فاصله داشته باشه گیر نمیده به بن شدن من تا الان نزدیک 10 دفعه قفل شدم ولی با فاصله بوده به خاطر همین بهم گیر نداده
البته چیز پی انم از سرور خودمون تو فرانسه هستش ولی با سرور آمریکا و کادامونم وصل میشم بعضی وقتا و بهم گیر نداده

کلا لذت این بازی به اوریجینال خریدن و بازی کردنشه
و من میگم اگه شما میخواید 140 تومن بدید cd-key بخرید خب 20-30 تومن دیگه بزارید یه نسخه فیزیکی بخرید که خیلی خرت و پرت دیگه هم بهتون میده نمونه سادش 2 تا guest key میده که هر کدوم تو ریجن 2 16 تومن ارزش دارن
من شبا خط پینگم کاملا سبزه ولی تو روز قرمز هستش (ضربه میزنی 2 دقیقه بعد جونوره پرت میشه:d)
منم دقیقا مثل تو !
من ticket پر کردم واسه همین موضوع یک عالمه مزخرف هم نوشتم :d بعد گفتن که دارن سعی میکنن این مشکل رو برطرف کنن به زودی هم خبرشو میدن :|
آخه بگو اگه میخواستین درست کنین این همه وقت نمیذاشتین بگذره 2 تا سرور خوب میگرفتین ما و خودتون رو راحت میکردین ! فقط بلدن جواب الکی بدن /:) :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or