Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من با چیز شکن بازی کردم و مشکلم حل شد و حتی co-op هم تونستم بازی کنم. هر کس مشکل لگ داره تست کنه ضرر نمیکنه
فقط یادم رفت بگم اگه بخواهید مستقیم از بالانس استفاده کنید حتما باید Authenticator به اکانت خودتون اضافه کنید
حالا من که موبایل ندارم تکلیف چیه ؟ چطور میتونم بخرم :-/

بعد یک سوال دیگه اگر یک اکونت دیگه بسازم و کشور دیگه انتخاب کنم میتون از ah پولی استفاده کنم ؟

آخه خیلی گرونه

قابل توجه همه افرادی که پول دادن و معتقد بودن این بازی کرک بشو نیست:

<< شاخ دیابلو 3 هم بالاخره بعد از یک ماه شکست!o:-)>>

حالا این دفعه که گذشت اما بدونید هکر جماعت هر کاری از دستش بر میاد. اون که از AC2 دو سال و نیم قبل این هم از این. در این کره ی خاکی هیچ بازی کرک نشویی ریلیز نشده و نخواهد شد.
برای اطلاعات کامل تر به این جا مراجعه کنید:
Diablo III-Collectors Edition MULTI 10+Emulator | Skidrow Games - Crack - Full Version PC Games Direct Rapidshare Mediafire Free Download

حالا این دفعه که گذشت اما بدونید هکر جماعت هر کاری از دستش بر میاد. اون که از AC2 دو سال و نیم قبل این هم از این. در این کره ی خاکی هیچ بازی کرک نشویی ریلیز نشده و نخواهد شد.
Diablo III-Collectors Edition MULTI 10+Emulator | Skidrow Games - Crack - Full Version PC Games Direct Rapidshare Mediafire Free Download

حرفت کنایست دوست عزیز !

یعنی الان کامل ؟! کرک شده ؟!

حرفت کنایست دوست عزیز !

یعنی الان کامل ؟! کرک شده ؟!

من تستش نکردم چون بازی رو نداشتم ولی می تونی خودت مراجعه کنی ببینی. بعیده این همه آدم که کامنت گذاشتن سر کار باشن. یعنی حداقل امیدوارم سر کار نباشن!

آخرین ویرایش:

سیمولاتور کردن سرور مهم نیست اینکه هوش مصنوعی و talent باس ها اونطوری که واقعا هست شبیه سازی بشه مهمه !
البته سیمولاتور کردن سرور یه خوبی داره و اون هم اینه که شما نیازی به اینترنت ندارید و اساسا delay و lag نخواهید داشت ... ( پینک زیر 10 :d )

من که نسخه ارجینالش رو میگیرم ولی از انحصار طلبی ( از اینکه فقط خودم اون بازی رو انجام بدم ) بدم میاد ... امیدوارم نسخه ی کرک شده و سیمولاتورش کامل و به قول معروف Blizzlike اش زودی بیاد که دوستانی که نمیتونن نسخه ی ارجینال رو بخرن از بازی کردن این عنوان محروم نشن

خسته نباشن ولی بهترین مثال تو این زمینه اینه که هر وقت یه سرور درست برای wow امد امولاتور دیابلو هم کامله ولی باز اینشم خوبه مردم بازی کنن ببینن چیه بازی.

ما پول دادیم چون عاشق بلیزارد و دیابلو هستیم و از طرفی هم خواستیم از PC حمایت کرده باشیم .
<< شاخ دیابلو 3 هم بالاخره بعد از یک ماه شکست!o:-)>> = دیابلو به خاطر قفلش شاخ نیست به خاطر خودش شاخه . شما حالا حالاها باید تفکر کنی تا بفهمی دیابلو چیه

برای اطلاعات کامل تر به این جا مراجعه کنید: = چند بازی دوس داری برات مثال بزنم که کرک نشدن ؟

ما پول دادیم چون عاشق بلیزارد و دیابلو هستیم و از طرفی هم خواستیم از PC حمایت کرده باشیم .
<< شاخ دیابلو 3 هم بالاخره بعد از یک ماه شکست!o:-)>> = دیابلو به خاطر قفلش شاخ نیست به خاطر خودش شاخه . شما حالا حالاها باید تفکر کنی تا بفهمی دیابلو چیه

بابا من که چیزی نگفتم چرا یهو قاطی می کنی؟ ببخشید ولی بعضی چیزها ارزش عشق ورزیدن ندارن. شما اگر عاشق بلیزارد و دیابلو هستی یه تجدید نظر بکن. در ضمن منم دیابلو رو دوست دارم اگر نداشتم که وقتی کرک می شد این قدر خوشحال نمی شدم!
بازی مهمی هم که کرک نشده باشه من یادم میاد فقط HAWX 2 هست. البته قاعدتا بازی های MMO هم کرک نمی شوند!
راستی اصلا نفهمیدم چی شد که اون رگ غیرتت به جوش اومد!

من به خاطر این بازی رفتم سیستمو خفن ارتقا دادم تا بتونم با دوستام آنلاین بازی کنم
کلا ps3 هم هک شده ولی خیلی ها هستن به خاطر آنلاینش بازی اصل میخرن

کل حال به آنلاین و CO-Opـش هست
به هر حال به قول معروف مفت باشه کوفت باشه!:d

---------- نوشته در 05:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:11 PM ارسال شده بود ----------

من به خاطر این بازی رفتم سیستمو خفن ارتقا دادم تا بتونم با دوستام آنلاین بازی کنم
کلا ps3 هم هک شده ولی خیلی ها هستن به خاطر آنلاینش بازی اصل میخرن

ملت باور کنید من به کسایی که بازی اصل خریدن هیچ توهینی نکردم من فقط گفتم اونایی که می گفتن بازی کرک نمیشه هکرها رو نمی شناختن!

به هر حال به قول معروف مفت باشه کوفت باشه!:d

---------- نوشته در 05:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:11 PM ارسال شده بود ----------

ملت باور کنید من به کسایی که بازی اصل خریدن هیچ توهینی نکردم من فقط گفتم اونایی که می گفتن بازی کرک نمیشه هکرها رو نمی شناختن!

خب خودت قضاوت کن مظلومترین پلتفرم pc هستش حالا یه بازی اصل باید باشه زور داره هک بشه
ولی در کل همه برای اصلی این بازی نقشه کشیدن و یهو این خبر اعلام میشه یکمی تو ذوق آدم میخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or