Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اقا باور کنید با چیز شکن اروپا همه چیز حله.امروز صبح هم که پچ جدید امد تا ساعت 1:30 ظهر سرور داون بود.
آره من با کلی بدبختی امروز صبحمو کلا برای دیابلو خالی کردم بعد رفتم گه بشینم پاش دیدم میگه سرورها رفتن برای تعمیر!

ولی انصافا بازی تازه از nightmare میشه همون دیابلو باحال

نرمال بازی یکمی زیادی آسون بود ولی از nightmare تازه یکمی احساس ضعیف بودن بهم دست داد :d

سلام،

من امروز Act III رسیدم
به کشتن Azmedon
. یه Weapon باحال رفتم از AH خریدم. Dmg من رو حدودا 2.2 برابر کرد. یه کله از ساعت 5 صبح تا 8 رفتم Act III رو.
اگه با کشتن Azmedon
این اکت تموم بشه. خیلی خیلی کوتاه بود این مرحله از بازی.

با Witch و DH هم دارم بازی می کنم. به نظرم Witch از DH باحال تره. البته هنوز همه Skill های DH رو ندیدم.

++++++++++
AghaReza کجایی دادا ؟ این Wizard من منتظره یه Co op اساسی هستا.

یاعلی...

ولی انصافا بازی تازه از nightmare میشه همون دیابلو باحال

نرمال بازی یکمی زیادی آسون بود ولی از nightmare تازه یکمی احساس ضعیف بودن بهم دست داد :d
من که فعلا تو دارم با همین نرمالش حال میکنم .عجله ای هم ندارم دارم . همه سبک ها رو تست میکنم ببینم کدومش خوبه تا باحاش برم تا آخر لول 60 و برای PvP آماده اش کنم . از اونطرف هم برم توی درجه های سختی بالاتر و بترکونم. ببینم شماها که رفتین درجه های سختی بالاتر , بازی چه تغییری میکنه که روند گیم رو سخت میکنه ؟ دشمنان بیشتر ؟ قدرت بیشتر دشمنان ؟ هلت بیشتر دشمنان ؟ دشمنان باهوش تر ؟ و ... .

من که فعلا تو دارم با همین نرمالش حال میکنم .عجله ای هم ندارم دارم . همه سبک ها رو تست میکنم ببینم کدومش خوبه تا باحاش برم تا آخر لول 60 و برای PvP آماده اش کنم . از اونطرف هم برم توی درجه های سختی بالاتر و بترکونم. ببینم شماها که رفتین درجه های سختی بالاتر , بازی چه تغییری میکنه که روند گیم رو سخت میکنه ؟ دشمنان بیشتر ؟ قدرت بیشتر دشمنان ؟ هلت بیشتر دشمنان ؟ دشمنان باهوش تر ؟ و ... .
دشمنان باهوش تر نمیشن ولی تنوعشون بیشتر میشه و اسپل های متنوع تر و مرگبار تری می زنن.تعدادشون هم بیشتر میشه کلا سخت تر میشن ولی متاسفانه تمام این سختی رو فقط با مراجعه به AH میشه از بین برد

سلام بچه ها منم بازی رو تمام کردم اخرش خیلی سخت شد مجبور شدم با دو نفر دیگه بازی رو تمام کنم عالی بود .
خطر اسپویل داستان
بچه ها وقتی دیابلو مرد اون قلبش یا همون سنگی که تمام لورد ها توش بودن افتاد تو ابر ها و برق یعنی هنوز بازی ادامه دارد ؟؟؟؟ + مادر لیا منظورم آدریا هنوز زنده موند ؟

آخرین ویرایش:
سلام،

من بازی رو توی نرمال امروز تموم کردم. با بربر لول 33. 29 ساعت و 49 دقیقه بازی کردم. توی نرمال فقط یک بار مردم اونم اشتباهی کردم وحشتناک. به جای اینکه دستم روی Q باشه برای Potion دستم روی W بود. منم مثل بز داشتم می زدم دیدم HP اومده پایین ما هم به جای Q دکمه W رو هی می زدیم می دیدیم چرا جون پر نمیشه، تا به خودم اومدم و فهمیدم انگشتم کجاس مردم. تا 15 دقیقه به خودم لعنت می گفتم. از یه جونور مردنی خوردم و مردم.

این کارکتر من :
مشکل کارکتر من الان Armorـشه که فکر کردم برای این لول پایین باشه. ولی در عوض یه شمشیر دارم توپ و از جا تکون میده. و در عین ناباوری یه ایتم Legendary برام از یدونه از این پرنده های مردنی دراپ کرد با اینکه خیلی شاخ نبود ولی به خاطر Vitalityـی که داشت Use کردمش.

یکم توی کشتن دیابلو دردسر کشیدم ولی در کل Challengeـه خیلی خوبی بود. من که از این بازی لذت بردم.

کارکتر بعدی که می خوام روش بازی کنم دکتره. کارکتری که خیلی توانایی های خوب داره و بازی رو با بربر توی Nightmare هم تازه می خوام شروع کنم. همزمان بازی با DH رو هم می رم.

اینم عکس کارکتر و Skill هایی که استفاده کردم. از این Call of Ancient خیلی خیلی خوشم اومد. از Revenge هم خیلی خوشم می یاد با Runeـی که Fury و Health می ده به ازای هر Hit. توی جاهای شلوغ هم HP رو پر می کنه هم می زنه داغون می کنه با یه چرخش 360 درجه.

در کل من از بازی خیلی خیلی راضی هستم.

عکس کارکتر و Armorـم. اگه کسی چیزی به ذهنش می رسه بهم بگه. استقبال می کنم.

Diablo_III_2012_06_10_21_15_10_34.jpg

اینم ایتم هایی که دارم...

Diablo_III_2012_06_10_21_16_05_13.jpg

Diablo_III_2012_06_10_21_16_06_52.jpg

Diablo_III_2012_06_10_21_16_08_39.jpg

Diablo_III_2012_06_10_21_16_10_41.jpg
Diablo_III_2012_06_10_21_16_11_66.jpg

Diablo_III_2012_06_10_21_16_12_89.jpg

Diablo_III_2012_06_10_21_16_15_94.jpg

Diablo_III_2012_06_10_21_16_17_25.jpg

Diablo_III_2012_06_10_21_16_18_79.jpg

++++++++++++++++++

تا دلتون هم بخواد ایتم Rare برای DH و Witch و Wizardـم دارم. به جای اینکه باس می زنی برای بربر ایتم دراپ کنه که Str داشته باشه برای Dex یا Int دارپ می کرد نادان. منم الان همش توی Stashـه. بیچاره بربره جون به لب شد تا باس کشت الان کارکترهای دیگه حداقل تا انتهای نرمال هیچ نیازی به Gear از دراپ ها ندارن. چون برای همشون ایتم دارم توی Stashـم.

یاعلی...

آخرین ویرایش:
دوستان شماهایی که دارین اینو بازی میکنین یعنی 140 تومن دادین براش ؟ نمیگم ارزشش رو نداشت چون میدونم کلی طرفدار داره . ولی میگم زورتون نیومد واسه پول دادنش ؟

دوستان شماهایی که دارین اینو بازی میکنین یعنی 140 تومن دادین براش ؟ نمیگم ارزشش رو نداشت چون میدونم کلی طرفدار داره . ولی میگم زورتون نیومد واسه پول دادنش ؟

سلام،

تازه کجای کاری من نماز صبح رو می خونم Diablo بازی می کنم تا ساعت 7:30. یعنی روزی 3-4 ساعت فقط اونم صبح. اگه عاشق یه بازی باشی از خوابتم می زنی. این نظر منه.

یاعلی..

من Act اول رو هم روی Inferno تموم کردم، اصلا و ابدا سخت نبود یه شمشیر درست حسابی از AH خریدم و بازی شد آب خوردن! البته قسمت هایی که تک نفره میرفتم آسون بود اما وقتی وارد بازی های 4 نفره میشدم این دشمن های Elite یه خورده سخت بود کشتنشون. درکل من اصلا انتظار نداشتم Inferno انقدر ساده باشه که اینم تقصیره بلیزارده که AH رو به بازی اضافه کرده وگرنه اگه اون نبود عمرا میشد به این راحتی ها جلو رفت.

این کاراکتر من:

36486772531888683475.jpg

Helm داره منتها ظاهرش زیاد قشنگ نبود با Dye نامرئیش کردم.
برای کشتن دشمنا که که معمولا با تعداد زیاد حمله میکنن Main Attack رو روی Cleave میزارم اما برای کشتن باس ها روی Frenzy .
من آیتم دو دسته رو بیشتر ترجیح میدم و تمام AH رو هم زیر و رو کردم تا این شمشیر رو گیر آوردم که خاصیت Freeze on Hit داره.
درکل بازی همینجوریش آسون هست دیگه چه برسه به وقتی که AH پول واقعی هم به بازی اضافه بشه!

اینم از طراحی پرچم من به نظرتون چطوره؟

اینم آیتم هام:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or