Diablo III | Xbox 360

بازی رو گرفتم
با هیروی Monk تا لول 12 رسیدم
بازی بد نیست، ولی اونطوری که انتظار داشتم خوب هم نیست .
بد عادت شدم، هر بازی RPG رو با Dark Souls مقایسه می کنم ... دیگه بعید می دونم بجز dark Souls 2 بتونم از بازی دیگه ای لذت ببرم .
همه بازی ها مزخرف و تکراری شدن.

دوستان من ویزاردم لول 39 حدود 5 تا کتاب لجندری پیدا کردم ولی هنوز یه دونه آیتم ست هم نگرفتم دیگه باید چه کنم؟
داداش به اين راحتيا كه نميده باس پارگون 100 بشي تا بتوني يه ست خوب واسه خودت دستپا كني

- - -ویرایش - - -

بازی رو گرفتم
با هیروی Monk تا لول 12 رسیدم
بازی بد نیست، ولی اونطوری که انتظار داشتم خوب هم نیست .
بد عادت شدم، هر بازی RPG رو با Dark Souls مقایسه می کنم ... دیگه بعید می دونم بجز dark Souls 2 بتونم از بازی دیگه ای لذت ببرم .
همه بازی ها مزخرف و تکراری شدن.
به داش عليرضا خوبي؟ :d كمپيداي نيستي رفيق ؟
بازي خوبي عليرضا مسلمن دارك سولز كه نميشه ولي به از هيچيه يكم كه بازي جذاب ميشه

به داش عليرضا خوبي؟ :d كمپيداي نيستي رفيق ؟
بازي خوبي عليرضا مسلمن دارك سولز كه نميشه ولي به از هيچيه يكم كه بازي جذاب ميشه

مرسی مهدی، تو خوبی ؟
آره بازی خوبیه، این حالت دونفره آفلاینشم جالبه.
ولی یه جورایی راحته ...
از Hard سخت تر نداشت، منم رو Hard گذاشتم ولی از یه جایی که به لول 10 رسیدم خیلی راحت شد.
سه تا قابلیت داده، یکیش مثل ریکیمارو توی دوتا، بلینک می کنه پشت طرف و ضربه میزنه.
یکیش Heal می کنه.
یکیشم می چرخه با آتیش همه رو پرت می کنه.
با این سه تا دیگه درگیری ها خیلی راحت شدن ...

مرسی مهدی، تو خوبی ؟
ولی یه جورایی راحته ...
از Hard سخت تر نداشت، منم رو Hard گذاشتم ولی از یه جایی که به لول 10 رسیدم خیلی راحت شد.
سه تا قابلیت داده، یکیش مثل ریکیمارو توی دوتا، بلینک می کنه پشت طرف و ضربه میزنه.
یکیش Heal می کنه.
master I-master V داره...

مرسی مهدی، تو خوبی ؟
ولی یه جورایی راحته ...
یکیش Heal می کنه.
باس سه بار تا آخر بري تا تمام حالتاش باز بشه
آره يه سري از اسپلاش شبيه دوتايه

بله ب احتمال زیاد همینطوره مثلا من وقتی ک جوینشون میشم میبینم مثلا رفتن تو ی مکانی ک فضایی کارتونی داره و صندوقچه ها ابر هستن و یا ی بار ک جوین شدم دیدم سه تا پرتال باز کردن ک یکیشو رفتم و ی باسه خیلی سخت برایه من ولی برای اونا مثله اب خوردن بود هیچ ایتمه خوبی هم گیرم نیومد ولی انگار ی راهی داره چون هیچکس نیست ک از اون ایتما نداشته باشه
ی بار میخواستم از دمیجشون عکس بگیرم تا ببینید چ چیزه مخوفیه
من ک دیگه بازیو ول کردم فعلا هم دارم با مانک میرم تا حوصله م سر بره برم پیشواز gta
من داشتم آنلاین بازی میکردم درجه سختیشم inforno master v بود یکی از پلیرها فقط از وسط جمعیت رد میشد یک نفر هم زنده نمیموند رفتم تو دیتایلش دمیج رو سه تا نقطه گذاشته بود.:-?:-?:-?:-??~x(~x(:eek::eek::praying::praying::o:o فقط رد میشد هیچ ضربهای نمیزد.از خود trill هم قوی تر بود

من بازی رو رو مدیوم دارم میرم اما بازم ناجور سخته :( ACT 2 هستم ویزارد لول 15 ....بازم خیلی راحت با چند ضربه میمیرم و دشمنا هم خیلی سخت جونن :| ...هر چی زره و اسکیل بود اپ می کنم اما بازم فوق العاده سخته .....

یه کتاب از آهنگری گرفتم اسمش Tome of Secrets واسه ساختنش از هر کدوم از کتاب های آهنگری و جواهر فروشی 5 تا میخواد حالا سوالم اینکه ارزشش رو داره 100 صفحه برگه بابتش بدم؟

سلام دوستان من امروز برای اولین بار به لایو وصل شدم میخواستم لایو بازی کنم گفت اپدیته بازیرو با حجم سه مگ دانلود کن میزنم رو دانلود همون اول دانلود ارور میده
بخوام لایو بازی کنم باید چه کار کنم یکی بگه تا باهم یه کم بازی کنیم

سلام دوستان من امروز برای اولین بار به لایو وصل شدم میخواستم لایو بازی کنم گفت اپدیته بازیرو با حجم سه مگ دانلود کن میزنم رو دانلود همون اول دانلود ارور میده
بخوام لایو بازی کنم باید چه کار کنم یکی بگه تا باهم یه کم بازی کنیم

ازسایت xbuc.net تایتل آپدیت بازی رو بگیر بریز رو دستگاهت درست میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or