بچه دیمن هانتر برای بهتر شدن چه قوه ایش باید قویتر باشه؟؟؟
منظورم اینه مثلا مثل ویچ داکنر باید هوشش زیاد باشه عایا؟؟
dextirity
تو بازی استارت بزن به کاراکتر detail بزن اونجا کاملا نوشته....(x)
آخرین ویرایش:
بچه دیمن هانتر برای بهتر شدن چه قوه ایش باید قویتر باشه؟؟؟
سلام
برای ارتقاء آهنگری و جواهری یه آیتم هایی میخواد . اینا رو از کجا میشه گیر آورد ؟
آفلاین بازی میکنم .
برای ارتقاو اهنگری اول همون پیج ها رو نیاز دارید بعدش ک لول اهنگریتون رفت بالا ی سری کتاب نیاز دارید ک اونارو باید با استفاده از همین برگه ها بسازید بعد ک میخواید دیگه اهنگریتونو ب لول10 برسونید بازم ی نوع کتاب نیاز دارید ک اونارو هم باید بسازید ک هم ب کتاب هایی مخصوصه ارتقاء سوکت نیاز داره و هم ب کتاب هایی ک برایه اهنگری هستن خوب اینا هم توی اینفرنو و یا اواخر اکت 4 روی هیل دراپ میشن کلا هرچی ک برای ارتقاء نیاز داری دراپ میشه فقط دیرو زود دارهسلام
برای ارتقاء آهنگری و جواهری یه آیتم هایی میخواد . اینا رو از کجا میشه گیر آورد ؟
آفلاین بازی میکنم .
عزیز من شما ک نباید هرچی دراپ میشه بر داری فقط ایتم هایی مجیک به بالا رو بردار اگرم همین کارو میکنی و بازم اثر نداره بورو تو جواهر ها اونایی رو ک لول پاینن دراپ کن خودش خیلی جا میگیرهیه بدی که بازی داره از نظره من اینه که ادم 20 دیقه بازی میکنه بعد باید ده دیقه یه ربع بره ایتم هایی که تو این مدت جمع شده رو خالی کنه بیاد....
من rpg باز نیستم ولی انقد که تو این بازی لازمه که هی بری inventory رو خالی کنی،تو بازی هایه مثه این لازم نیست
ربطی ب لول نداره شما باید ی سری کتاب لجنداری پیدا کنی ک وقتی اونارو یوز میکنی برات قابلیت ایتم ست ساختن باز میشهبچه ها قضیه این ست ایتم ها چیه من لولم 53 و ویزارد بازی میکنم رفیقم 52 بارب تو اهنگبری اون برای ساخت ست ایتم بهش چیزهای مختلف داده مثلا دستکش و..... ولی برای من هیچی نیست در حالی که هر دو سطح اهنگری 7 داریم چرا اینظوریه
dex>dmg>vit>msبچه دیمن هانتر برای بهتر شدن چه قوه ایش باید قویتر باشه؟؟؟
عزیزم اگر قرار بود اینکارو بکنیم ک خوب پس چرا بازی کردیم از همون اول تو نت دنبال سیو ی هیرویی فول میگشتیم همش ب اینه ک خودت هرطور دوست داری ایتم بچینیاگه پایه هستین که سیو و هیروهارو به اشتراک بزارین سیوارو یه جا آپلود کنید و لینکش رو برام بفرستین...
تقریا بله ، چون برای خودم همینطوری باز شدندبهنام اينو مطمئني . من جايي نشنيده بودم
یه بدی که بازی داره از نظره من اینه که ادم 20 دیقه بازی میکنه بعد باید ده دیقه یه ربع بره ایتم هایی که تو این مدت جمع شده رو خالی کنه بیاد....
من rpg باز نیستم ولی انقد که تو این بازی لازمه که هی بری inventory رو خالی کنی،تو بازی هایه مثه این لازم نیست
این کتابی که میگی من شاید حدود لول 40 یوز کردم اما ست ایتم بهم نداده اما همبازی تقریبا تازگی ها ست کرد نمیدونم چرا ست ایتمی برای ممن باز نشده هنوز ؟؟؟؟تقریا بله ، چون برای خودم همینطوری باز شدند
ولی منظورم این بود ک ربطی ب این نداره ک داخل ی لول مشخص حتما ایتم ست باز بشه ، درسته ک شما مثلا وقتی تو لول30 هستی ایتمی ک پیدا میکنی (منظور همون کتاب ها هست)وقتی یوز میکنی میتونی ست بهتری بسازی نسبت ب ایتمی ک توی لول15 بدست میاری ولی اینطوری نیست ک بگیم حتما تو لول 20 میتونی ایتم ست درست کنی
حالا بازم ی تحقیق بکن نتیجشو ب ماهم بگو. لطفا
شاید کتابی ک یوز کردی برایی ایتم ست نبوده شاید برات ایتم هایی ریر جدید یا حتی لجنداری باز کرده هم توی ارمور و هم توی ویپین رو چک کناین کتابی که میگی من شاید حدود لول 40 یوز کردم اما ست ایتم بهم نداده اما همبازی تقریبا تازگی ها ست کرد نمیدونم چرا ست ایتمی برای ممن باز نشده هنوز ؟؟؟؟
شما هم از اون کتاب ها استفاده کردی؟پس من خیلی خیلی خوش شانس هستم که زیر لول 30 برام ست آیتم داد![]()
بنفش دیگه چه نوعیه؟ من کمتر از مجیک برنمی دارم،این کار رو هم میکنم.ولی بیشتر از 1 min طول میکشه1.فقط ایتم های بنفش به بالا بردار
2.فلش سمت راست که بزنی میره شهر بعد اونجا بفروش یا salvage کن با اون پورتال برگرد سره جات(فوقش 1مین طول بکشه...)