Diablo III | Xbox 360

عزیزم اون ایتم های ک من میگم فکر نمیکنم تو شاپ هایی بازی باشه یا اینکه ب راحتی دراپ بشه ، یا توی اهنگری میسازنش یا اینکه از مارکت هایی خوده لایو میخرن (البته اگر همچین چیزی تو بازی وجود داشته باشه)

تا حالا آیتم اضافه ای روی لایو نیومده
یه سری چیزای عجیب غریب (!) تو بازی هست شاید اونا ازین راهها این آیتمهارو بدست آوردن مثل چیزی که این دوستمون اینجا گفته

تا حالا آیتم اضافه ای روی لایو نیومده
یه سری چیزای عجیب غریب (!) تو بازی هست شاید اونا ازین راهها این آیتمهارو بدست آوردن مثل چیزی که این دوستمون اینجا گفته
بله ب احتمال زیاد همینطوره مثلا من وقتی ک جوینشون میشم میبینم مثلا رفتن تو ی مکانی ک فضایی کارتونی داره و صندوقچه ها ابر هستن و یا ی بار ک جوین شدم دیدم سه تا پرتال باز کردن ک یکیشو رفتم و ی باسه خیلی سخت برایه من ولی برای اونا مثله اب خوردن بود هیچ ایتمه خوبی هم گیرم نیومد ولی انگار ی راهی داره چون هیچکس نیست ک از اون ایتما نداشته باشه
ی بار میخواستم از دمیجشون عکس بگیرم تا ببینید چ چیزه مخوفیه
من ک دیگه بازیو ول کردم فعلا هم دارم با مانک میرم تا حوصله م سر بره برم پیشواز gta

دوستان يه چندتا آيتم لجندري گرفتم گفتم در مورد دوتاشون يه توضيح مختصري بدم. اوليش يه وپنه كه 100.000 تا دميجش و يه سامون هم وقتي كه اتك ميدي ظاهر ميشه(البته شانسيه) كه اون كلي اتك ميده. يه بوت هم بهم داده كه اونم وقتي راه ميرياز خودش آتيش رو زمين پخش ميكنه كه يه درصدي دميج ميده

سلام من بازی رو یه بار تموم کردم با لول 32 -بار دوم که خواستم شروع کنم درجه سختی رو افزایش دادم ولی اصلا نمیشه زیاد جلو رفت زود کشته میشم و اینکه بار دوم لول اپ خیلی کند میشه و اصلا xp نمیده- واسه همین رفتم انلاین بازی کنم وقتی جوین میشم اونا هم لولشون همین 35 هستا ولی اصلا نمیمیرن من با یه ضرب کوچیک کتلت میشم- من بار اوله که دیابلو بازی میکنم اگه کسی میتونه بگه چجوری باید ایتم رو قوی کنم و تو حالت انلاین نمیرم راهنمایی کنه- بهترین کاراکتر واسه بازی کدومشونه؟ و بعد از مرحله easy که تموم کردم درجه سختی رو چی بذارم؟ لطفا یه راهمایی راجع به ایتم ها و قوی کردنشون بگین که تو انلاین زود نمیرم- و این پاراگون چیه؟؟؟ منتظرما بچه ها مرسی.....

سلام من بازی رو یه بار تموم کردم با لول 32 -بار دوم که خواستم شروع کنم درجه سختی رو افزایش دادم ولی اصلا نمیشه زیاد جلو رفت زود کشته میشم و اینکه بار دوم لول اپ خیلی کند میشه و اصلا xp نمیده- واسه همین رفتم انلاین بازی کنم وقتی جوین میشم اونا هم لولشون همین 35 هستا ولی اصلا نمیمیرن من با یه ضرب کوچیک کتلت میشم- من بار اوله که دیابلو بازی میکنم اگه کسی میتونه بگه چجوری باید ایتم رو قوی کنم و تو حالت انلاین نمیرم راهنمایی کنه- بهترین کاراکتر واسه بازی کدومشونه؟ و بعد از مرحله easy که تموم کردم درجه سختی رو چی بذارم؟ لطفا یه راهمایی راجع به ایتم ها و قوی کردنشون بگین که تو انلاین زود نمیرم- و این پاراگون چیه؟؟؟ منتظرما بچه ها مرسی.....
كلان تمام بازيهاي آرپي جي اگه ضعيف هستي بايد برگردي و لول آپ كني. يه چندتا آيتم باحال هم اگه گيرت بياد راحتتر ميتوني ادامه بدي
پارگون هم بعد اين كه لول 60 شدي با هر بار لول آپ شدن 1 پارگون ميري بالا كه با تو جه به هيروت يه چيزايي رو بهت اضافه ميكنه

كلان تمام بازيهاي آرپي جي اگه ضعيف هستي بايد برگردي و لول آپ كني. يه چندتا آيتم باحال هم اگه گيرت بياد راحتتر ميتوني ادامه بدي
پارگون هم بعد اين كه لول 60 شدي با هر بار لول آپ شدن 1 پارگون ميري بالا كه با تو جه به هيروت يه چيزايي رو بهت اضافه ميكنه

اخه اونا هم لولشون همین لول منه ولی خیلی قویتر هستن- من الان لولم شد 40 - اونا لولشون 32 هست با یه حرکت 10 تا موجود رو میکشن ولی من اصلا یه نفر رو هم نمیتونم بکشم!!!! ایتم هم هر چی پیدا کردم قویترینشو استفاده میکنم باز نمیشه- کلا قانون خاصی واسه خیلی قویتر کردن خودم یا اسلحه ها وجود داره؟؟؟؟؟- و اهنگر و جواهر فروش هم هر چی کرفت میکنن باز اسلحه ساخته شده از اسلحه خودم ضعیفتره!!! ممنون اگه راهنمایی کنید-

اخه اونا هم لولشون همین لول منه ولی خیلی قویتر هستن- من الان لولم شد 40 - اونا لولشون 32 هست با یه حرکت 10 تا موجود رو میکشن ولی من اصلا یه نفر رو هم نمیتونم بکشم!!!! ایتم هم هر چی پیدا کردم قویترینشو استفاده میکنم باز نمیشه- کلا قانون خاصی واسه خیلی قویتر کردن خودم یا اسلحه ها وجود داره؟؟؟؟؟- و اهنگر و جواهر فروش هم هر چی کرفت میکنن باز اسلحه ساخته شده از اسلحه خودم ضعیفتره!!! ممنون اگه راهنمایی کنید-
هيروت چيه ؟

بربر هستش!! تو افلاین چک کردم نرمال رو که تموم کردم اگه حتی master v تو حالت نرمال بازی کنیم اصلا xp نمیده - حتما باید بری nightmare بازی کنی- یه راهنمایی کلی بکن منو خیلی مبتدی هستم تو دیابلو-
راستش بربر جزو راحترين هيروهاست متوجه اين قسمت صحبتتون نشدم
اگه حتی master v تو حالت نرمال بازی کنیم اصلا xp نمیده - حتما باید بری nightmare بازی کنی- یه راهنمایی کلی بکن منو خیلی مبتدی هستم تو دیابلو-
ولي در كل داشتن آيتمهاي Xperianc دار به لول آپ شدن سري كمك ميكنه. يه سري آيتم بدرد بخور دارم كه ميتونم بهتون بدم

راستش بربر جزو راحترين هيروهاست متوجه اين قسمت صحبتتون نشدم
ولي در كل داشتن آيتمهاي Xperianc دار به لول آپ شدن سري كمك ميكنه. يه سري آيتم بدرد بخور دارم كه ميتونم بهتون بدم

ایتم ها رو چجوری میتونم ازتون بگیرم؟ toneyfeline465 این لایو منه

kiamak300
برای اینکه لول اپ بشی بعد از پایان ی مود باید اونو ب مود بعدی ک برات باز میشه تغییر بدی و خوب طبیعتا هرچی دیفیکالت بازی رو هم بالا ببری بهتر بهت xp میده و اینکه ایتم هایی نسبتا بهتری دراپ میشه خوب همونطور ک میدونی داخل بازی چندین نوع ایتم و جود داره 5 نوع اولیش ایتم هایی هستن ک فقط ی دمیج ثابت دارن و هیچ مجیک و ابیلیتی خاصی روشون نیست دوم ایتم هایی مجیک هستن ک با رنگ ابی نشون داده میشه اینا ی سری جادو روشون هست و خوب نسبت ب ایتم هایی قبلی بهترند سوم ایتم های ریر یا زرد رنگ هستن ک خوب مثله همون ایتم هایی مجیک ی سری جادو روشون هست ولی خیلی بهتر از ایتم هایی مجیک هست و چهارم ایتم هایی لجنداری هستن ک خوب توی لول هایی خودشون بهترین هستن البته باید ب جادو هاش توجه کنید و پنجم هم ایتم هایی ست یا سبز رنگ هستن ک خوب اگر ست مخصوص خودت رو داشته باشی خیلی خوبه
خوب حالا شما ک بارب هستی باید ی سری stat رو ک بیشتر از بقیه نیاز داری ببری بالا خوب معمولا بارب ب str و vit و fury نیاز داره و اگرم تونستی یکم ارمور و دمیجتو ببر بالا البته من خودم با ویچ داکتر و مانک بازی کردم راجع ب بارب اطلاعاتی ندارم
کلا بازی کردن روی مدیوم ، نایت مر راحته ولی بنظرم هیل و اینفرو رو نمیشه افلاین بازی کرد بنظرم از نایت مر ب بعد رو باید انلاین بازی کرد
امیدوارم اشتباه نکرده باشم

آخرین ویرایش:
ایتم ها رو چجوری میتونم ازتون بگیرم؟ toneyfeline465 این لایو منه
آيتمام لول 60 ولي خوبيش اينكه لجندريه .
چي گيمر تگ سختي :d اگه ميشه شما ادد كن تو لايو پيام بده Pro 3line

3line
هم اکنون نیازمند ایتم هایی با دمیج 100.000 ب بالا هستیم:d
فکر میکنم شما الان پاراگونت بالایی 20 باشه من پاراگون 3 هستم ولی چون ایتم خوبی ندارم نمی تونم ادامه بدم بنظرتون اگر با هر بدبختیی اویزون اون پاراگون بالا ها بشم ایتم گیرم میاد؟
يه شمشير دارم دميج از ايني كه دستمه بالاتره ولي نميدونم كلاسش چيه.
پاراگونم زير 10 ولي يه روز كه داشتم بازي ميكردم بليزارد كليد كرده بود كه فقط واسم لجندري دراپ كنه با اين كه رو hell بازي ميكردم. الان كه دارم رو اينفرنو مستر بازي ميكنم دريغ از يه آيتم خوب :d

آيتمام لول 60 ولي خوبيش اينكه لجندريه .
چي گيمر تگ سختي :d اگه ميشه شما ادد كن تو لايو پيام بده Pro 3line

يه شمشير دارم دميج از ايني كه دستمه بالاتره ولي نميدونم كلاسش چيه.
پاراگونم زير 10 ولي يه روز كه داشتم بازي ميكردم بليزارد كليد كرده بود كه فقط واسم لجندري دراپ كنه با اين كه رو hell بازي ميكردم. الان كه دارم رو اينفرنو مستر بازي ميكنم دريغ از يه آيتم خوب :d

اد کردمتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or