Diablo III | Xbox 360

دوستان من ویچ داکتر دارم الان دارم روی مستر1/هیل میرم لولمم 53 هست الان واقعا از ویچ داکتر خسته شدم و اینکه اصلا نمیتونه تو اون درجات مقاومت کنه میخوام یا مونک بردارم یا دیمون هانت کدوم رو پیشنهاد میکنین؟

بدیش اینه باید بازیو از اولین مد شروع کنی :( من با دمون هانتر بازی کردم مانک هم آنلاین باهام بودن اگه دورزن میخای دمون هانتر بردار وگرنه مانک

- - -ویرایش - - -

اسکیل هات ربطی سلاح نداره باید لول لول بری بالا ینی لول آپ شی هر چی بیشتر بکشی لولت بالا تر میره خوب همه جا رو بگرد.و بکش تا اسکیل های جدید بگیری

پس یعنی اون شمشیری که تو دستشه بدرد نمیخوره ؟؟؟ در مورد افزایش ارمور کجا باید برم ؟؟ خیلی زود خونم کم میشه و میمیرم :|

پس یعنی اون شمشیری که تو دستشه بدرد نمیخوره ؟؟؟ در مورد افزایش ارمور کجا باید برم ؟؟ خیلی زود خونم کم میشه و میمیرم :|

چرا بدرد میخوره هر چی قوی تر باشه بهتره واسه آرمور چیزهایی که از دشمنا دراپ میشه بردار هر کدوم بهتره رو اکیپ سعی کن میانه دمیج خون و سپرتو حفظ کنی

محمد دیمون هانت خیلی ارمورش کمه من دوتا ضربه خوردم نصف hp رفت یعنی حتی از ویچ هم ارمورش کمتره احتمالا مونک رو برمیدارم فعلا دارم با دیمون میرم ببینم چی میشه
60؟ نه بابا با این اصلا نمیشه بازی کرد
بهرحال ممنون
این مشکل آرمور حل میشه بری جلوتر آرمورای خوبی دراپ میشه ولی من که خودم کلا آرمورم خیلی کمه ولی همهء آیتمای همراهم تاجای ممکن مجیک دارن!!!
اون تمپلارم که بیاد پیشت(اگه هنوز نیومده) خوب کمکت میکنه...:D

خود شمشیر نه ولی خب مجیکای همرا شمشیر بدردت میخوره...

Last edited by a moderator:
دوستان من ویچ داکتر دارم الان دارم روی مستر1/هیل میرم لولمم 53 هست الان واقعا از ویچ داکتر خسته شدم و اینکه اصلا نمیتونه تو اون درجات مقاومت کنه میخوام یا مونک بردارم یا دیمون هانت کدوم رو پیشنهاد میکنین؟

خوب اینطور که معلومه دیگه حوصله درگیری از راه دور رو نداری با این حساب بربر و مانک میمونن، که خوب مانک نسبت به تمام کلاس ها سرعتی تر برعکس بربر کنده ولی دمیج ضرباتش بالاست از لول 20 به اون طرف هیولایی میشه این بربر فقط باید یه کم صبر داشته باشی که لولت بره بالا.

واقعا خیلی بده ک باید از اول بازیو شروع کنم این همه زحمت کشیدم شدم 53 حالا هیچ ولی همچین هیچ هم نیستا نمیخوام بگم ک دلتون بخواد ولی میگم اگر بازیو از اول شروع کنید همه ی ایتم هایی ک داخل اون صندوقچه گذاشتید همراهتون هستنند فقط باید ب لول مورد نظرش برسید:d البته فکر کنم همه میدونستنند:|
---
از تمام دوستان ممنون خیلی دلم میخواست همونو ادامه بدم و مکس لول کنم و بعد هم صدتا پاراگون رو پر کنم ولی واقعا عذاب اوره البته شاید بخاطره ماد هیل و دیفیکالت مستر1 هست کسی رو این دیفکالت ها بازی کرده ؟ این مشکلو داشته؟ بهرحال الان مانک/مونک برداشتم لول 5 هستم
خوب اینطور که معلومه دیگه حوصله درگیری از راه دور رو نداری
حوصله شو دارم ولی توانشو ندارم تا ی دشمن میبینم سریع شارژ میکنن روم و میزننم

واقعا خیلی بده ک باید از اول بازیو شروع کنم این همه زحمت کشیدم شدم 53 حالا هیچ ولی همچین هیچ هم نیستا نمیخوام بگم ک دلتون بخواد ولی میگم اگر بازیو از اول شروع کنید همه ی ایتم هایی ک داخل اون صندوقچه گذاشتید همراهتون هستنند فقط باید ب لول مورد نظرش برسید:d البته فکر کنم همه میدونستنند:|
---
از تمام دوستان ممنون خیلی دلم میخواست همونو ادامه بدم و مکس لول کنم و بعد هم صدتا پاراگون رو پر کنم ولی واقعا عذاب اوره البته شاید بخاطره ماد هیل و دیفیکالت مستر1 هست کسی رو این دیفکالت ها بازی کرده ؟ این مشکلو داشته؟ بهرحال الان مانک/مونک برداشتم لول 5 هستم

اشکال نداره با حوصله برو جلوb-)البته من نمیدونستم:|

حوصله شو دارم ولی توانشو ندارم تا ی دشمن میبینم سریع شارژ میکنن روم و میزننم

منم کلاسم ویزارد و از دور مبارزه میکنه اینطور که معلومه منم گیر افتادم ( البته امیدوارم تا اونجا یه سری آیتم خوب بده هر چن بعید) اینجور که بوش میاد منم باید راه تو رو در پیش بگیرم:d.

منم کلاسم ویزارد و از دور مبارزه میکنه اینطور که معلومه منم گیر افتادم ( البته امیدوارم تا اونجا یه سری آیتم خوب بده هر چن بعید) اینجور که بوش میاد منم باید راه تو رو در پیش بگیرم:d.

تو lvlت چنده؟؟؟!!!
روی کدوم مد داری بازی میکنی؟؟؟

من ویزارد هستم اول رو مد نرمال/هارد بازی رو تموم کردم با lvl34 الان دارم نایتمر/هارد رو میرم وسط های اکت 1 هستم با lvl36

بعد گیر کردی؟؟؟چجور گیری؟؟؟
اینجور که شماها دارین میگین کاراکترای دورزن کتلت میشن روی درجات سختی...
ولی جا نزنید و تا آخرین نفس بجنگید تا دوباره دنیا جاستیس رو ملاقات کنه و از هرگونه اهریمنی پاک بشه!!!:D

بعد گیر کردی؟؟؟چجور گیری؟؟؟
اینجور که شماها دارین میگین کاراکترای دورزن کتلت میشن روی درجات سختی...
ولی جا نزنید و تا آخرین نفس بجنگید تا دوباره دنیا جاستیس رو ملاقات کنه و از هرگونه اهریمنی پاک بشه!!!:D

نه هنوز گیر نکردم، گفتم ممکنه رو درجات بالاتر گیر کنم:d

بعد از مدتها به عشق این بازی دوباره دارم پست میزارم :)
دیمن هانتر لول 60 تو مد هیل / مستر 1 یکه تازم :)))) (البته بقیه هیروها هم بهشون دارم لول میدم ولی خب دیمن هانتر از همه جلوتره )
یه سوال از استادانی که از من یکه تاز ترن ، تو نسخه کنسولی آیتم ست هم دیده شده؟!
یه سوال دیگه این جریان مانستر پاور ها تو نسخه کنسولی هست یا نه ؟!

بعد از مدتها به عشق این بازی دوباره دارم پست میزارم :)
دیمن هانتر لول 60 تو مد هیل / مستر 1 یکه تازم :)))) (البته بقیه هیروها هم بهشون دارم لول میدم ولی خب دیمن هانتر از همه جلوتره )
یه سوال از استادانی که از من یکه تاز ترن ، تو نسخه کنسولی آیتم ست هم دیده شده؟!
یه سوال دیگه این جریان مانستر پاور ها تو نسخه کنسولی هست یا نه ؟!

آیتم ست دیده شد اما بشدت نادره
مانستر پاور ندیدم جایی گفته باشن ولی قائدتن باید باشه من که به اینفرنو نرسیدم زیارتشون کنم

mmansori85
فکر نمیکنم ربطی ب کارکتر داشته باشه کلا روی مستر1/هیل واقعا سخته چون سرعت و hp و دمیج دشمنا بدجور بالاس و حتی اسکیل هایی ک اسلو میکنن بازم جلودارشون نیستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or