Diablo III | Xbox 360

آقایون شرمنده نوبیم دیگه چه کنیم...:D
آیا هربار که بمیریم و زنده شیم آیتم هایی که داریم قدرتشون رو از دست میدن؟؟
و اینکه وقتی بعد از مردنت x رو میزنی چی از دست میدی و وقتی y میزنی چیرو؟؟
من توی اینجور بازیا یکمی معمولا به مشکل برمیخورم:D
هر کدوم رو بزنی 10% از سلامتی زره ها و صلاح هات کم میشه (10% خراب میشن)
که براحتی میتونی تو اهنگری یا فروشگاه تعمیرشون کنی

آقایون شما رو به خدا حتی اگه دفعه اولی هست که اسم بازی دیابلو رو می شنوین بازی رو با Easy شروع نکنین!
من الان این کارو کردم به خودم موندم! غول اخرای بازی در عرض یک دقیقه داغون میشن! بازی عملا برام به "جلو رفتن و A زدن" تبدیل شده...

آقایون شما رو به خدا حتی اگه دفعه اولی هست که اسم بازی دیابلو رو می شنوین بازی رو با Easy شروع نکنین!
من الان این کارو کردم به خودم موندم! غول اخرای بازی در عرض یک دقیقه داغون میشن! بازی عملا برام به "جلو رفتن و A زدن" تبدیل شده...

چرا خودتو عذاب میدی؟! :d لول سختی بازیو عوض کن ادامه بده

سلام
2 تا سوال :
1- واسه train کردن آهنگر الان حدود لول 4 آخراشه که یه چیزی شبیه کاغذ یه یه چیزی توش نوشته شده باشه میخواد ... میگه 2 تا ازش باید داشته باشی ... اونا چین ؟
2- من الان یه بار بازی رو تموم کردم ، حالا یه بار دیگه تموم کردن بازی رو سختی بیشتر حال میده ؟ فرقی داره با دفعه ی اول ؟

هر کدوم رو بزنی 10% از سلامتی زره ها و صلاح هات کم میشه (10% خراب میشن)
که براحتی میتونی تو اهنگری یا فروشگاه تعمیرشون کنی

اگه میشه یک توضیحی بدیاه در مورد این موردیاه:D
از کدوم قسمت توی آهنگری درستشون کنم!
چندتا از آیتمای لجندریم اینطوری به فنا رفته اند...

نیازی نیست خودتو نارحت کنی روی نرمال هم تا ی جایی بازی چالش برانگیزه بعدش دیگه راحت میشه باسه اخر اکت 2 رو کمتر از 2 دقیقه زدم
ی سوال دیگه اکت 3 تقریبا چند ساعته؟

ezio252
سلام دوستان من تازه بازیو گرفتم چه کلاسی انتخاب کنم که برای تازه کارا خوب باشه
هیچ فرقی نمیکنه همشون عالین هرکُدوم ک دوست داری بردار
اگر دوست داری سولو بازی کنی بارب بردار
اگر دوست داری تیمی بازی کنی مونک بردار بخاطره هیل کردنش میگم (البته اینو من از یکی شنیدم)
اگرم مثله خودم عاشقه دمیج اور تایم و ... هستی wd عالیه تو این کار
ویزارد و هانت هم چیزی راجع بش نمی دونم ولی اینو میدونم هانت خوب dps میکنه یعنی خیلی خوب

آخرین ویرایش:
اگه میشه یک توضیحی بدیاه در مورد این موردیاه:D
از کدوم قسمت توی آهنگری درستشون کنم!
چندتا از آیتمای لجندریم اینطوری به فنا رفته اند...

برو پیش آهنگر A بزن بعد که دو تا گزینه A و Y میاد Y بزن بعدش هم RB رو بزن تا اون بالا بری روی تب Repair بعد هم اگه X رو بزنی فقط چیزایی که دستته تعمیر میکنه و اگه Y بزنی همه چیزایی که دستته یا تو Inventory هستش و مشکل داره تعمیر میشه :d ;)
این راهنمای قدم به قدم بود

- - -ویرایش - - -

تموم شد.
توی این چند ساله بازی به این خوبی بازی نکرده بودم.
نمره من به بازی هم 10/10 هست.:bighug:
:|

احسان Act 3 & 4 تقریبا چقد طول کشید؟؟ :دی
جدا جدا بگو

ی نکته برایی اونایی ک تازه کارن و با بازیی rpg یکم مشکل دارن
دوستان وقتی ک یک ایتم لیجنداری (نارنجی) بدست میارین خیلی خوشحال نشین البته خیلی خوبه ولی اول ilvl رو مقایسه کنید با ایتمی ک دارید ازش استفاده میکنید و بعد هم ability و مهارت هایی ایتم هارو باهم مقایسه کنید شاید اصلا اون ایتم لیجنداری بدردتون نخوره البته ایتم هایی لیجنداری اکثرا بهرین هستن توی lvl هایی ک بدستشون میارین و اینکه این ایتم ها همیشه نسبت به ایتم هایی ابی اسشمو نمی دونم بهترن فقط وقتی ی ایتم ریر(زرد) بدست میارین این کارارو انجام بدین چیزه خیلی ساده یی هست ولی شاید بعضی ها ندونن

ی نکته برایی اونایی ک تازه کارن و با بازیی rpg یکم مشکل دارن
دوستان وقتی ک یک ایتم لیجنداری (نارنجی) بدست میارین خیلی خوشحال نشین البته خیلی خوبه ولی اول ilvl رو مقایسه کنید با ایتمی ک دارید ازش استفاده میکنید و بعد هم ability و مهارت هایی ایتم هارو باهم مقایسه کنید شاید اصلا اون ایتم لیجنداری بدردتون نخوره البته ایتم هایی لیجنداری اکثرا بهرین هستن توی lvl هایی ک بدستشون میارین و اینکه این ایتم ها همیشه نسبت به ایتم هایی ابی اسشمو نمی دونم بهترن فقط وقتی ی ایتم ریر(زرد) بدست میارین این کارارو انجام بدین چیزه خیلی ساده یی هست ولی شاید بعضی ها ندونن

من که نصف لجنداری هامو رسما دادم به Templar :دی
اون آبی ها هم اسمش Magic هست :دی
ولی واقعا یکی از بهترین RPG هایی هست که بازی کردم :دی
من که تا حالا تو عمرم فقط از دو تا RPG خوشم اومده :دی
یکیش Dragon Age Origins
دومیش هم همین Diablo III :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or