Diablo III | Xbox 360

دوستان من یه دیقه رفتم جایی دستگاهم روشن خواهرم اومد مثلا بازی کنه زد ترکوند اون تمپلار که همراهم بود رو...نمیدونم چه کرده الآن میشه برش گردوند...؟؟؟

امروز توی act 2 تقریبا توی 20 دقیقه 2 تا آیتم لجندری برام دراپ شد :|
و بع داز لول 20 هم بازی احساس میکنم خیلی آسون تر شده،این اسکیل mark for death که demon hunter داره مبارزه با باس ها رو خیلی آسو نکرده،تا باس فایت شروع میشه طرف رو مارک میکنم و بعدش خیلی راحت تر میمیره....
+

دوستان من یه دیقه رفتم جایی دستگاهم روشن خواهرم اومد مثلا بازی کنه زد ترکوند اون تمپلار که همراهم بود رو...نمیدونم چه کرده الآن میشه برش گردوند...؟؟؟
برو توی شهر (دکمه راست d-pad رو بزن)،همه ی همراه ها اونجا هستن..........

باید توی کمپ ببینیش برای ما که همیشه اونجا واستادن دوستان!

کلاً چند نفر رو میشه به عنوان همراه با خودمون ببریم !؟ و اینکه چطوری میشه پیداشون کرد دیالوگ خاصی داره یا خودشون همراه میشن !؟

خب ببخشیدا ولی یه چیز دیگه...من کلی آیتم دارم اینارو نمیشه فروخت...؟؟
و ایتکه الآن یدونه آیتم لجندری دارم که آرمورش 15 و یدونه هم از اونایی که آبیند دارم که اون16...الآن کدوم اینا بهترن؟؟

و ایتکه الآن یدونه آیتم لجندری دارم که آرمورش 15 و یدونه هم از اونایی که آبیند دارم که اون16...الآن کدوم اینا بهترن؟؟

در کل ایتم های لجندری(طلایی) در سطح بالاتری هستن..و بعدش اون زرد ها بعدش هم ابی ها و بعدش هم اون معمولی ها.
حالا خودت ببین که وقتی کدومشونو انتخاب میکنی armor و damage و...بهتری داری(احتمالا اون لجندری بهتر هست)

همه آیتمهایی که پیدا میکنیو میتونی بفروشی علاوه بر این آیتم های مجیک و رر و لجندریو میتونی پیش آهنگرت تبدیل به متریال برای ساخت آیتم های جدید کنی

یه سوال نسخه کنسولیی واسه اونایی که انلاین میزنن actoon huose دازه ؟

خیر نداره
میتونی با کسایی که بازی میکنی آیتم تبادل کنی!

همه آیتمهایی که پیدا میکنیو میتونی بفروشی علاوه بر این آیتم های مجیک و رر و لجندریو میتونی پیش آهنگرت تبدیل به متریال برای ساخت آیتم های جدید کنی

خیر نداره
میتونی با کسایی که بازی میکنی آیتم تبادل کنی!
حیف بیشتر از نصفه بازی به همون ah بازیه :(

دیسکم بزنرمکسه,همون اوله بازی رو عکسه دیابلو 3 فریز میکنه,باس کسی اینطوری نیست؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2

نه آقا به نظرم دیسکت یه مشکلی داره...شایدم لنزت...من دیسک خودم دوتا دیگه از رفقام که گرفته بودن سالم بوده بازی!

آقایون شرمنده نوبیم دیگه چه کنیم...:D
آیا هربار که بمیریم و زنده شیم آیتم هایی که داریم قدرتشون رو از دست میدن؟؟
و اینکه وقتی بعد از مردنت x رو میزنی چی از دست میدی و وقتی y میزنی چیرو؟؟
من توی اینجور بازیا یکمی معمولا به مشکل برمیخورم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or