Diablo III | Xbox 360

الآن من گیج شدم!!!!
آیتم های لجندری فقط توی حالت هارد دراپ میشن؟؟
یا توی نرمال هم دراپ میشن؟؟

دراپ میشن ولی خیلی کم :(
من خودم رو نرمال بازی میکنم و تا حالا فقط یه دونه خنجر لجندری برام دراپ شده ولی آیتم Rare (زرد) میده مثل هلو :دی

من که دارم رو نرمل میرم و همونطور که گفتم دیمن هانترم...ولی آیتم لجندری نگرفتم تا اینجای کار...:(
دوستان هرچقدر آیتم برداریم آیا در سرعت کاراکترمون تاثیری داره...؟؟؟؟

من که دارم رو نرمل میرم و همونطور که گفتم دیمن هانترم...ولی آیتم لجندری نگرفتم تا اینجای کار...:(
تا کجای بازی رفتی جلو؟؟
نه تاثیری نداره رو سرعت

ايتم لجندري يا همون نارنجي رنگ به كرات روي درجه سختي نرمال بهتون داده ميشه(در طي كل بازي شايد ١٠ ...٢٠ تا) كه اين اتفاق و بهينه سازي واسه نسخه كنسولي اتفاق افتاده و نسخه pc اينطور نبود
البته بازم رو همين تسخه كنسولي براي لذت بردن درست و حسابي از بازي و اپگريد هاي بالاتر نياز دارين رو درجه هاي سختي بالاتر بازي كنيد

رسیدم Act III !! :| (کلا تا اینجا هم به زور اومدیم ! تا یکم میایم بازی کنیم میان میگن بزار برنامه اشپزی ، بزار حوا ، ..... ! :| :دی)
تا اینجا که بسیار لذت بردم.از Leah هم بسیار خوشم اومد ! ;;) فقط نمیدونم چرا اینقدر زود زود داره تموم میشه !
بعد از پایان بازی میشه با همین کارکتر و با همین لول بازی رو از اول رفت ؟

رسیدم Act III !! :| (کلا تا اینجا هم به زور اومدیم ! تا یکم میایم بازی کنیم میان میگن بزار برنامه اشپزی ، بزار حوا ، ..... ! :| :دی)
تا اینجا که بسیار لذت بردم.از Leah هم بسیار خوشم اومد ! ;;) فقط نمیدونم چرا اینقدر زود زود داره تموم میشه !

بعد پایان بازی مد بعدی برات باز میشه میتونی با همین کرکتر ادامه بدی

اگه از نظر سنگيني منظورته جوابش منفيه ولي يه سري ايتمها هستند كه move speed ميدن

دقیقا
نمیزارن بشینیم مثل ادم بازیمونو بکنیم
نمیشه یه جوری جم رو حذف کنم؟

روی Hard و تنها بزور Butcher رو کشتم :|
قشنگ 5-6 بار مردم سرش که 2-3 بارش خونش رو آورده بودم زیر 25% :|
بدبختی اینجاست بعد از کشتنش آیتم درست حسابی هم نداد..............

سلام میخواستم بدونم برا آنلاین بازی کردن دیابلو فقط اکانت گلد کافیه یا پوینت و ... هم میخواد ؟ تازه بلیزارد که به ایران خیلی گیره مشکلی برا لایو ایجاد نمیکنه ؟ (مثله بن و...)

سلام میخواستم بدونم برا آنلاین بازی کردن دیابلو فقط اکانت گلد کافیه یا پوینت و ... هم میخواد ؟ تازه بلیزارد که به ایران خیلی گیره مشکلی برا لایو ایجاد نمیکنه ؟ (مثله بن و...)
گلد خالی کافیه.فعلا که مشکلی ایجاد نکرده

چندتا سوال:
من DH هستم، ولی تو بازی آیتم های ویزارد هم بم میدن، کو‌آپ و آنلاین هم بازی نمیکنم، بدرد بخور هستن این آیتم ها؟ به غیر از فروششون کار دیگه ای میشه باشون کرد؟
این درجه سختی HELL خیلی فرق داره با نورمال؟ منظور نوع دشمناس و کوئست‌ها، اصلآ کوئست های جدیدی هم توی درجه سختی بالاتر پیدا میشه؟
توی نسخه پی سی فکر کنم یه حالتی بود که سه به سه (مثل تیم دث مچ بازیهای دیگه)روبه رو هم قرار میگرفتن و میجنگیدن، نسخه کنسولی هم داره؟

دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1. لول آپ رو درجه های سختی بالاتر سریعتره یا فرقی نمیکنه رو هر درجه ای بری به یه صورت لول آپ میشه؟
2. وقتی میمیریم میگه Y رو بزنین اگه بزینیم چیزی کم میشه؟
3. ما داریم بصورت 3 نفره بازی میکنیم اگه یه موقع اون دو نفر دیگه نبودن میتونیم خودم تنهایی بازی رو ادامه بدم؟

دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1. لول آپ رو درجه های سختی بالاتر سریعتره یا فرقی نمیکنه رو هر درجه ای بری به یه صورت لول آپ میشه؟
2. وقتی میمیریم میگه Y رو بزنین اگه بزینیم چیزی کم میشه؟
3. ما داریم بصورت 3 نفره بازی میکنیم اگه یه موقع اون دو نفر دیگه نبودن میتونیم خودم تنهایی بازی رو ادامه بدم؟
1.فرقی نداره یه جوره بستگی به خودت داره چه جوری بازی کنی
2.نمیدونم
3.موردی نداره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or