Diablo III | Xbox 360

منم بربریم ... از چه لولی اینقدر خوب میشه ؟ من الان لول 15 ام ... هی خفت میشم و می میرم ...
از لول 19 یا 20 خیلی قوی میشه
من قبلا که لول 17 بودم و هارد بازی میکردم تو جاهای شلوخ در عرض 10 ثانیه کشته میشدم. ولی از لول 19 تا الان که لول 20 هستم بالای 3 ساعت بازی کردم و هنوز نمردم
اگه بتونین روی درجه ی هارد بازی کنین که بهتون ایتم های لجندری (نارنجی) دراپ کنه که برای قوی شدن کاراکتر خیلی کمک میکنه

- - -ویرایش - - -

بــــعــــله ! :-"
چرا اینجا کسی بربری بر نمیداره ؟ :(
دقیقا از لول 20 به طرز خیلی خیلی عجیبی قوی میشه !

اره مال منم از لول 20 خیلی قوی شده.

آقا همه كلاس ها خوبن شك نكنيد.من يكي از دوستام monk برداشته هيولا شده الان lvl 27 هستش.
من خودم ويزاردم اينم فوق العادست. Witch doctor , barbarian , demon humter هر كدوم خوبي هاي خودشونو دارن
اوايل بازي كلا سخته تحمل كنيد يكم
بچه ها نوید هم راست میگه بازی آنقدر بالانس شدس که با هر کلاسی برین تو لول های بالا قوی میشن
شک نکنین همه ی کلاس ها عالین و مزایا و معایب خودشون رو دارن
مثلا بربر ها و مانک چون close range هستند سلامتیشون زود کم میشه ولی در عوض دمیجشون یکم بیشتر از بقیه هست
ولی دیمون هانتر و ویزارد چون با فاصله مبارزه میکنن خون کمتری از دست میدن و کمتر میمیرن ولی دمیج کمتری نصبت به بربر و مانک دارن.

آقا یه نفر اساسیما رو راهنمایی کنه از این کاغذ هایی که blacksmith لازم داره تا آیتم های جدید آنلاک کنه و لولش بره بالا رو از کجا پیدا کنم ؟

اقا من چه گروهی بردارم؟ بربری خوبه؟:d
همشون عالین.
چند صفحه قبل یکی از دوستان فیلم گیمپلی تمام کلاس ها رو گذاشته بود برو نگاه کن و هرکدوم رو دوست داشتی بردار
ولی پیشنهاد میکنم تو هارد بری تا ایتم هایه خوبی برات دراپ کنه
من خودم بربر رو برداشتم الان لول 20 هستم و یه هیولاییه واسه خودش. نمیدونم لول 60 (و 60 به بالا بشم) چی میشه

- - -ویرایش - - -

آقا یه نفر اساسیما رو راهنمایی کنه از این کاغذ هایی که blacksmith لازم داره تا آیتم های جدید آنلاک کنه و لولش بره بالا رو از کجا پیدا کنم ؟
باید با دیفیکالتی هارد و هارد با بالا بازی کنین که بده ( تو بعضی فروشگاه ها هم هست واسه فروش که قیمتش بالاست 50،000. البته من تو هارد میرم و نمیدونم تو نرمال هم هست یا نه). بعضی از تولز هایی که تو blacksmith میسازین خیلی قوی و به درد بخور هستند

@ Titan13 :
بازی 2 تا درجه سختی نشون میده،اولی هارد باشه آیتم های لجندری و بهتر میده؟( برای من درج هسختی رو اینجوری مینویسه توی منو : Medium (Hard)

monk انصافا دوست داشتی بود و سریع و تنها مشکلش هم خون کم و دمیج کمش هست و اگر شما رو دوره کنن کارتون تمومه ...به شخصه monkدوست دارم اما فعلا وقت ندارم با توجه به gtaو سال تحصیلی :d
اینجور که من تحقیق کرده ام monk دقیقا همانطور که دوستان گفتن یک بزن درو هست !! و به درد کسانی که تازه شروع کردن دیابلو رو نمیخوره . حالا جالبه که بربر دقیقا برعکس monk هست ...
من صبح از اول با بربر شروع کردم و فوق العادس ...ضمن تصدیق حرفهای دوستمون titan جالب اینجاس که طی کردن مراحل و حتی رسیدن به لول های بالاتر با بربر خیلی سریعتر هست(نه اینکه مراحل کمتر بلکه بربر خیلی قدرتی هست) حتی رسیدن به لول ها !!! که برای خودم خیلی عجیب بود ...
من الان فقط یک ساعت با بربر رفتم و لولم 7 هست در حالی که با monk نزدیک 2 ساعت رفتم و لولم 8 بود !! اصلا از اون موقع که بربرین رو ور داشتم عشق و علاقه ام به دیابلو چندین برابر شده...:d
شک نکنید بربر فوق العادس ....ویزارد هم خوبه به شرطی که مبارزات از راه دور رو دوست داشته باشید اما من به شخصه مبارزات تن به تن دوست دارم یک کلاسی که چابک و بدون مشکل باشه و اون بربره ......
اگر هم از اسونیش بدتون میاد درجات سختی بالاتر حلش میکنه...

دوستان بهترین کلاس بازی از نظر من ویزارد هست، چون اگه آیتم ببندی واسش و کریتیکال مس بکنی راحت میتونی بری inferno mp10 فارم :دی
بازی باهاش هم حال میده
بعدش هم به ترتیب بربر و دیمون هانترو مانکو ویچ داکتر
ویزارد و دیمن هانتر پرخرج ترین هیرو ها هستن، آیتماشون خیلی گرونه
-
تو درجه سختی های که لجندری دراپ نمیشه :| ما inferno mp8 میرفتیم به زور دراپ میشد! شما چجوری واستون تو های دراپ شده؟! :|
البته من این بازیرو رو pC بازی کردم و هیچ اطلاعاتی راجع به نسخه کنسولیش ندارم! :دی شاید تغییر کرده باشه!

من که کلاسم Monk مونث ( :دی ) هستش و الانم که لول 20 هستم هیچ موجود زنده و غیر زنده ای جلودارم نیست :دی
یه خنجر لجندری هم گرفتم;;) الانم آخرای Act II هستم :دی واقعا Monk عالیه

دوستان بهترین کلاس بازی از نظر من ویزارد هست، چون اگه آیتم ببندی واسش و کریتیکال مس بکنی راحت میتونی بری inferno mp10 فارم :دی
بازی باهاش هم حال میده
بعدش هم به ترتیب بربر و دیمون هانترو مانکو ویچ داکتر
ویزارد و دیمن هانتر پرخرج ترین هیرو ها هستن، آیتماشون خیلی گرونه
-
تو درجه سختی های که لجندری دراپ نمیشه :| ما inferno mp8 میرفتیم به زور دراپ میشد! شما چجوری واستون تو های دراپ شده؟! :|
البته من این بازیرو رو pC بازی کردم و هیچ اطلاعاتی راجع به نسخه کنسولیش ندارم! :دی شاید تغییر کرده باشه!

تو نسخه کنسولی مشکل آیتم دراپ رفع شده خیلی راحت آیتم های رر پیدا میکنی آیتم لجندری هم که تو نسخه پی سی آرزو بود با 1 ساعت بازی گیرت میاد !

این چرا نوشته:
ACT1 Easy(Hard
در صورتی که من گزاشتم رو HARD
خودم اینطوری فکر میکنم:
که کلا ACT1 خودش Easy هست سطحش..و مثلا ACT2 شاید خودش در سطح Normal باشه و...
همینطوره ایا؟:d

@ Titan13 :
بازی 2 تا درجه سختی نشون میده،اولی هارد باشه آیتم های لجندری و بهتر میده؟( برای من درج هسختی رو اینجوری مینویسه توی منو : Medium (Hard)
اولی مود بازیه (که رو تعداد و سرعت و قدرت دشمنان تاثیر داره) که دور اول باید نرمال رو برداریم (چون برا اونیکی ها باید بازی رو تمام کنین)
دومی دیفیکالتی یا درجه ی سختی بازیه که مال شما رو هارد هست (هر چه قدر بالا تر باشه ایتم های لجندری بیشتر دراپ میکنه)

- - -ویرایش - - -

این چرا نوشته:
ACT1 Easy(Hard
در صورتی که من گزاشتم رو HARD
خودم اینطوری فکر میکنم:
که کلا ACT1 خودش Easy هست سطحش..و مثلا ACT2 شاید خودش در سطح Normal باشه و...
همینطوره ایا؟:d
جواب بالا رو بخون

- - -ویرایش - - -

الآن من گیج شدم!!!!
آیتم های لجندری فقط توی حالت هارد دراپ میشن؟؟
یا توی نرمال هم دراپ میشن؟؟
تو نرمال خیلی کم دراپ میشن و هرچه درجه ی سختی بالا بره به راهتی دراپ میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or