Diablo III | Xbox 360

من monk هستم لول 8 .
به Skeleton Kingوقتی میرسم راحت میمیرم تو نرمال و یک همراه بدتر از خودمم دارم ...دمیج سلاحمم 13 هست و با بدبختی بالاخره نتونستم برم ..من کجا کاهلی کردم ؟

احتمالا جایی اشتباهی نکردی.
اما در کل این جاش سخته(اگه همون غول اولی باشه که فکر میکنم همین باشه و دور و بر همه مسیرا شکسته)
یه سری راهکار شاید به دردت بخوره
سعی کن چند ضربه بزنی و سریع ازش دور بشی..و وقتی چندین نفر رو میفرسته بری سراغ اونا اول اونا رو بزنی تا خون گیرت بیاد و این نکتش خیلی مهمه که(یه لحظه خیلی سریع غیب میشه و یهو میاد طرفت..اینجاشو 100% باید با RS تکون بخوری تا نتونه ضربشو وارد کنه
(ممکنه کشتنش خیلی طولانی هم بشه) من Wizard ام همش از راه دور جادو میزدم..اما بازم سخت بود رو درجه HARD

اصلا این کلاس monk خیلی ضعیفه ...مثل ابخوردن میمیره.
میخوام از اول با یه کلاس دیگه شروع کنم .

پیشنهاد میکنم همین الان که زیاد جلو نرفتی.
با Wizard برو..شک نکن ضرر نمیکنی!
ویزارد خیلی خوبه و دستت بازه تو بازی.با قدرت های بسیار مختلف.

سلام دوستان خواستم بدونم برامن که بار اولمه که میخوام دیابلو بازی کنم .از بازی میتونم لذت ببرم یانه؟
اکثرا برای اولین بار دارن بازی میکنن چون این اولین شماره هست ک برای کنسول ها اومده و اینطور ک معلومه لذت هم بردن

من خودم Demon hunter هستم ولی با دوستام که بازی میکردیم یکیشون Monk شد و class خیلی خوبی به نظر میومد،حرکاتش خیلی سریع هستن و قابلیت heal کردنش هم خیلی بدرد تیم میخوره.............

آقا همه كلاس ها خوبن شك نكنيد.من يكي از دوستام monk برداشته هيولا شده الان lvl 27 هستش.
من خودم ويزاردم اينم فوق العادست. Witch doctor , barbarian , demon humter هر كدوم خوبي هاي خودشونو دارن
اوايل بازي كلا سخته تحمل كنيد يكم

اکثرا برای اولین بار دارن بازی میکنن چون این اولین شماره هست ک برای کنسول ها اومده و اینطور ک معلومه لذت هم بردن

Diablo سال 98 برای PS1 عرضه شد.
---------------------------------------

دوستانی که از سختی بازی گله داشتن به مد Hell برسید روی یکی از مسترها تازه سختی بازی نشون داده میشه - این واریور همراهم 1دقیقه نمیتونه زنده بمونه با لول60 :|

آخرین ویرایش:
دوستان کلاس بربر رو بردارین که دمیج خیلی بالایی داره. ضرباتش خیلی قویه. چنتا اسکیل عالی هم داره که وقتیدوروبرت شلوغ میشه براحتی میتونی همه رو با دوضربه بکشی
من الان لولم 20 هست و دمیجم بالای 130 هست. البته صلاح و سپرم لجندری هست. الان با هارد میرم و تو باس فایت ها هم اصلا مشکلی ندارم
فکر کنم تو دمیج از همه ی کاراکتر ها بهتره.
البته عیبی هم که داره اینه که چون Close Range هست و برا مبارزه باید بری نزدیک دشمنا یکم زود خونت کم میشه (اوایل اینطوریه بعدا که قلق کار دستتون اومد بدون مردن بازی میکنین). البته براحتی میتونین برا یار همراهتون اسکیل Heal رو بزارین تا دیگه نگران کم شدن خونتون نباشین
یه اسکیل داره که وقتی میزنی تا شعاع چند متریت اتیش به پا میشه و دراین حالت هرچند تا دشمن و با هر قدرتی در عرض 2سه ثانیه پودر میشن حتی تو باس فایت ها هم تاثیر داره و با یه بار زدن این اسکیل حدودا نصف خونشون کم میشه. البته 2 دقیقه طول میکشه شارژ مجددش.
کلا من از بربریان خیلی راضیم و به نظرم از بهترن کاراکتر هاست

دوستان کلاس بربر رو بردارین که دمیج خیلی بالایی داره. ضرباتش خیلی قویه. چنتا اسکیل عالی هم داره که وقتیدوروبرت شلوغ میشه براحتی میتونی همه رو با دوضربه بکشی
من الان لولم 20 هست و دمیجم بالای 130 هست. البته صلاح و سپرم لجندری هست. الان با هارد میرم و تو باس فایت ها هم اصلا مشکلی ندارم
فکر کنم تو دمیج از همه ی کاراکتر ها بهتره.
البته عیبی هم که داره اینه که چون Close Range هست و برا مبارزه باید بری نزدیک دشمنا یکم زود خونت کم میشه (اوایل اینطوریه بعدا که قلق کار دستتون اومد بدون مردن بازی میکنین). البته براحتی میتونین برا یار همراهتون اسکیل Heal رو بزارین تا دیگه نگران کم شدن خونتون نباشین
یه اسکیل داره که وقتی میزنی تا شعاع چند متریت اتیش به پا میشه و دراین حالت هرچند تا دشمن و با هر قدرتی در عرض 2سه ثانیه پودر میشن حتی تو باس فایت ها هم تاثیر داره و با یه بار زدن این اسکیل حدودا نصف خونشون کم میشه. البته 2 دقیقه طول میکشه شارژ مجددش.
کلا من از بربریان خیلی راضیم و به نظرم از بهترن کاراکتر هاست

منم بربریم ... از چه لولی اینقدر خوب میشه ؟ من الان لول 15 ام ... هی خفت میشم و می میرم ...

من بازی رو بالاخره شروه کردم :Dو کلاس دیمن هانتر رو برداشتم!!!
در مورد این کلاس چیز خاصی هست که نیاز باشه بدونم؟؟؟

بــــعــــله ! :-"
چرا اینجا کسی بربری بر نمیداره ؟ :(
دقیقا از لول 20 به طرز خیلی خیلی عجیبی قوی میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or