بازی استراتژی نیست![]()
نهبازی استراتژی نیست![]()
ديروز داشتم به يكي از بروبچ ميگفتم انگار هيچ كسي منتظر اين بازي نيست بازيي به اين بزرگي اصلا جايگاهي بين كنسول بازا نداره :d
داداش خودم بدجور منتظر این بازیم من پایه انلاین بازی کردن هستم داش مهدی مولتی یه برنامه بریز مولتیشو باهم بزنیمديروز داشتم به يكي از بروبچ ميگفتم انگار هيچ كسي منتظر اين بازي نيست بازيي به اين بزرگي اصلا جايگاهي بين كنسول بازا نداره :d
حتما داداش شما كه تو ليسي :dداداش خودم بدجور منتظر این بازیم من پایه انلاین بازی کردن هستم داش مهدی مولتی یه برنامه بریز مولتیشو باهم بزنیم
اولا استرتژیک نیست و نقش آفرینی. دوماً دوربین ایزو متریکآقا اصلا جور درنمیاد یه بازی استراتژی رو با کنسول تازه اونم با دسته بازی کرد؛ اصلا نمیشه نمیدونم چجوری اینکارو دارن میکنن
شانس بد ما ببين اين بازي داره همزمان با چه عنوانهايي ريليز ميشه من كه اكثر بازي ها 24 ساعت بعد اين كه ميومد ميگرفتم حالا منتظرم اين به قول شما لامصب بياد هموشون رو با هم بگيرم حسابي فكرمو مشغول كرده :dاین لعنتیم از اوناس که باید صب تا شب رو پای کنسول باهاش سر کنیم.
حالا درسته همه سرشون با هایپ GTA V گرمه ولی منم افرادی رو میشناسم که از الان برای آنلاین این بازی کمین کردن تو لایو:d
لحظه شماری میشه واسه این بازی واقا خیلی خوشحالمحتما داداش شما كه تو ليسي :d

این 3 سپتامبر منتشر میشه،gta هم 17 سپتامبر،با توجه به لیک شدن زودتر از تاریخ انتشار بازی ها ،حداقل یه 10 روزی سرگرممون میکنه........انتظار براش خیلی سخته زودتر بیاد یه مدت طولانی سرگم شیم . البته فکر کنم تاریخش نزدیک GTA V بود![]()