Diablo III | PSN

flesh & blood

کاربر سایت
سلام بچه ها
از اون جایی که coop این بازی خیلی حال میده گفتم بیاید این جا و هرکی پایه این بازیه psn id خودشو بذاره تا باهم بریم جلو :bighug:
اینم psn id خودمه
amirTgamer

اقا من اینو رو pc زیاد بازی کردم فول ایتمه مونک همرو میزنه :D فول ایتم منظورم 20-30 بیلیون گلد باید خرج کنی
بربر کلاسیه که با ایتم های ارزونم قوی ویزارد خرجش زیاده و بازی باهاش عشق میخواد D: که ازش زده نشی هانتر خرجش زیاده قوی نشه زیاد حال نمیده wd در همه صورت حال میده فول هم بشه که دیگه نمیشه جمش کرد اینا نظرات و تجربیاته منه از بازی البته اینا واسه بعده lvl 60 ها :D قبله 60 بازی اونقدر اسونه که کلاست مهم نیست D:

اقا من اینو رو pc زیاد بازی کردم فول ایتمه مونک همرو میزنه :D فول ایتم منظورم 20-30 بیلیون گلد باید خرج کنی
بربر کلاسیه که با ایتم های ارزونم قوی ویزارد خرجش زیاده و بازی باهاش عشق میخواد D: که ازش زده نشی هانتر خرجش زیاده قوی نشه زیاد حال نمیده wd در همه صورت حال میده فول هم بشه که دیگه نمیشه جمش کرد اینا نظرات و تجربیاته منه از بازی البته اینا واسه بعده lvl 60 ها :D قبله 60 بازی اونقدر اسونه که کلاست مهم نیست D:
20-30 بیلیون؟:| wtf? :| با با 4 میلیارد هم میشه یه مانک ساخت که Pvp همرو بزنه :دی inferno mp10 هم مثل آب خوردن elite بکشه.:دی

البته نسخه ي كنسول فرق كرده ها :d AH نداره و فكر كنم سيستم looting عوض شده.

20-30 بیلیون؟:| wtf? :| با با 4 میلیارد هم میشه یه مانک ساخت که Pvp همرو بزنه :دی inferno mp10 هم مثل آب خوردن elite بکشه.:دی
شرمنده بابت اسپم ولی تو برو مونک سورنو ایتماشو ببین بعد حرف بزن :D بچه این باری تا لول 60 هیچ چیزه خاصی نداره سختی بازی از 60 به بعد شروع میشه پاراگورن گرفتن ایتم شاخ گرفتن D:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or