Diablo III هم برای دانلود آمد ...

ps vita

کاربر سایت
اوایل این هفته، Blizzard اعلام کرد بازی Diablo III در تاریخ 15 می عرضه خواهد شد.این شرکت برای سورپرایز کردن طرفداران، بازی را از هم اکنون بر روی شبکه Battle.Net و برای دانلود قرار داده است. کسانی که بازی را پیش خرید کرده اند می توانند Diablo II را با حجم 7.6 گیگابایت دانلود کنند ولی باید توجه داشته باشید که تا 15 می و تا زمانی که بلیزارد بازی را فعال نکرده است، امکان اجرای بازی وجود ندارد.

منبع

Last edited by a moderator:
دوستان من یه سوال داشتم من دارم بتا را از سایتای ایرانی دان میکنم 3پارت دیگه مونده . می خواستم ببینم اصلا میشه بازیش کرد یا key چیزی می خواد ؟

دوستان من یه سوال داشتم من دارم بتا را از سایتای ایرانی دان میکنم 3پارت دیگه مونده . می خواستم ببینم اصلا میشه بازیش کرد یا key چیزی می خواد ؟
نسخه بتا را شما میتونید بازی کنید اما فقط قسمتی از بازی و امکاناتش .... حتی ممکن هست ایراداتی هم داشته باشه که دلیل اصلی عرضه نسخه بتا همین موضوع هست

نسخه بتا را شما میتونید بازی کنید اما فقط قسمتی از بازی و امکاناتش .... حتی ممکن هست ایراداتی هم داشته باشه که دلیل اصلی عرضه نسخه بتا همین موضوع هست
ممنون عزیز می خواستم بدونم تو battle.net باید اکانت داشت و حتما باید انلاین باشی تا بتونی بازی کنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or