Diablo III هم برای دانلود آمد ...

ps vita

کاربر سایت
اوایل این هفته، Blizzard اعلام کرد بازی Diablo III در تاریخ 15 می عرضه خواهد شد.این شرکت برای سورپرایز کردن طرفداران، بازی را از هم اکنون بر روی شبکه Battle.Net و برای دانلود قرار داده است. کسانی که بازی را پیش خرید کرده اند می توانند Diablo II را با حجم 7.6 گیگابایت دانلود کنند ولی باید توجه داشته باشید که تا 15 می و تا زمانی که بلیزارد بازی را فعال نکرده است، امکان اجرای بازی وجود ندارد.

منبع

Last edited by a moderator:
رکب خوردم:d
مثل همون سیستمی که یوبیسافت اجرا کرد؟
آره مثل همون قفل DRM مال یوبی سافت. به خاطر همین کرک شدن خیلی زمان میبره.
من که راضیم بازی حداقل 2 ماه بعد از عرضه کرک نشه. وقتی خوب فروخت و تونست بیش از 2 میلیون بفروشه (که مطمئنم می فروشه)، بعدش کرک بشه.

کرک شدن که میشه ولی زمان میبره خیلی :d
اگه بخواد از Ubisoft Drm کپی بزنه راحت کرک می‌شه.

راه حلشو‌ دیگه بلدن مردم :دی البته اگه بلیز مثل Stalker 2 نصف بازی رو بذاره تو اینترنت فرق می‌کنه قضیه.
===========
جدا از این بحث کرک بازی،اینکه از الان رو سایت هست خیلی جالبه.این کارای بلیز طرفدار هارو تشنه تر می‌کنه. :دی
فکر می کنم اونقدر ارزشش رو داشته باشه که ۳۰ تومن ناقابل بخرید. این همه واسه WoW میدید اینم روش دیگه
۳۰۰*

آخرین ویرایش:
خیلی جالب شد . من بتا رو دارم 8.5 گیگ هست چطور بازی کامل 7.5 گیگ شده ؟‌:-/ اگر بازی کامل رو گذاشته واسه دانلود و DRM هم داره پس باید بدونه از همین الان درس هکر برای کرک کردن DRM بازی باز هست و ما تا ماهه دیگه داریم بازی میکنیم . اما این ممکنه ؟‌ نه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or