Diablo III برای xbox 360 نیز عرضه خواهد شد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
diablo0606-610.jpg

بلیزارد تایید کرد عنوان Diablo III که قبلا برای ps4 و ps3 برای تایید شده بود, برای xbox 360 نیز عرضه خواهد شد.این کمپانی
همچنین تاریخ عرضه این عنوان برای نسل کنونی را اعلام کرد که 3 سپتامبر امسال خواهد بود.
افرادی که بازی را پیش خرید کنند از ایتم Infernal Helm به صورت انحصاری بهره خواهند که برد که باعث level up سریع تر میشود.

Blizzard Reveals Diablo III Coming To Xbox 360 - News - www.GameInformer.com

آخرین ویرایش:
با این نت زغالی ایران بعید می دونم تعداد نفرات بخش آنلاین بازی بالا بشه.ولی من این عنوان را خیلی دوست داشتم اما متاسفانه بخاطر آنلاین بودنش در PC هیچ وقت سمتش نرفتم .چون جز اعصاب خورد شدن چیزی نداره آنلاین بازی کردن در ایران.:d

بهترین بازی تاریخ در Log in Error یا سبک H&S ؟
بیخودی از آب گل آلود ماهی نگیر،همین بازی با این همه مشکل در هفته اول میانگینش از خیلی از بازی ها بیشتر شد،همین که همچین بازی بدون نیاز به آنلاین بودن داره واسه کنسول عرضه می شه خودش جای خوشحای داره

بهتر از این نمیشه ...
امیدوارم در آینده شاهد حضور بازی‌هایی نظیر Starcraft و World of Warcraft در کنسول‌ها باشیم و اینکه خبر ساخته شدن Warcraft 4 هم برای کنسول‌ها تایید بشه تا بلیزارد رسالتش رو در لجن‌مال کردن خودش به بهترین شکل ممکن به اتمام برسونه.

همین حرف رو برای Halo gears of war god of war gran turismo motor froza final fantasy last of us metal gears solid uncharted titanfall و.................................................. هم میزنید؟
بله دوست عزیز. این حرفو در مورد همه‌ی بازی‌ها می‎زنم. من خودم بازی با PC رو به مراتب به بازی با کنسول ترجیح می‌دم.

بهتر از این نمیشه ...
امیدوارم در آینده شاهد حضور بازی‌هایی نظیر Starcraft و World of Warcraft در کنسول‌ها باشیم و اینکه خبر ساخته شدن Warcraft 4 هم برای کنسول‌ها تایید بشه تا بلیزارد رسالتش رو در لجن‌مال کردن خودش به بهترین شکل ممکن به اتمام برسونه.
از کی‌ عرضه بازی برا همه می‌شه لجن مال کردن؟ الان که همه اسم PC رو با Valve میشناسن Portal 2 رو برای کنسول عرضه کرد لجن مال شد؟ امیدوارم دلیلت این نباشه که این بازی‌ بدون Keyboard و Mouse قابل بازی نیست :دی

آخرین ویرایش:
کلا بلیر بیشتر در امدش از wow بود انو که خراب کرد می خواد از اینا پول در بیاره اینا که واسه کنسول ها تایید شدن دیگه هیج کسی با pc اینو بازی نمیکنه تا ساله دیگه هم بیشتر player های wow رو از دست میده بلکه فرجی شه یکیشون یه داستان بدرد بخور بده که اینجوری نشه تنها عاملی که باعث شده ارزوی بر شکستگیه بلیز رو نکنم warcraft 4 هستش :|

بهتر از این نمیشه ...
به نظر من خیلی بعید از که Wow /StarCraft روی کنسولی عرضه بشه.احتیاج به یک ابزار خیلی مهم داره.Keyboard /Mouse .با Gamepad دیگه Shortcut key وجود نداره یا بدون Mouse کنترل کردن Units ها واقعا سخت است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or