Diablo 3 برای کنسول ها تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
diabloIII21.jpg

البته باید گفت که این تاییده ی رسمی نیست، اما به هر حال آقای Bashiok در توییتر خود در جواب شخصی اعلام کرد که این موضوع حقیقت دارد.

متن توییت:

فعلاً کسی هنوز حرف و شعر و قصیده نسروده ولی ظاهراً شما تپش قلبت از ناراحتی این قضیه زیاده تو یه صفحه چندین بار داری حس حال خودت رو ابراز میکنی.
من کی همچین حرفی زدم؟ تو پیدا بکن این حرفو. لطفا ندیده الکی حرف نزنید.
اتفاقا من خوشحالم این بازی واسه کنسول میاد. چون خیلیها می تونن اونو امتحان کنن و به شاهکار بودن دست پختهای بلیزارد پی ببرن.

===============

واقعا متاسفم. تو این سایت و فروم هر حرفی که آدم بزنه به سرعت جبهه گیری میکنن و تعبیر بد می کنن. حتما باید
پستی که دیگران میدن به طبع شما بسازه؟

===================

اگه دیابلو 3 کنسولی بود و واسه pc تایید میشد، بعضیها اینطوری حرف میزدن (قضیه برعکس الان میشد):
خاک بر سر بلیزارد. گند زدن به این ip.
pc که همه اش پایرسی و کپی هست، چرا دارن با دست خودشون این بازی رو به نابودی میکشن؟
بازی واسه pc چیز بدردبخوری نمیشه.

(نه از سر سوز گفتم این حرفو نه چیز دیگه، فقط خواستم وضعیت حال حاضر فروم های بازی سنتر رو شرح بدم، اگه کسی هم چنین وضعی رو انکار بکنه انصافا یا نمیدونه ، یا خودش رو زده به کوچه علی چپ)

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه.وقتی diablo برای کنسول تایید میشه همه به هم تبریک میگن و شیرینی میدن ولی وقتی alan wake تازه اونم قسمت قبلی برای pc تایید میشه هم تو سر هم میزدن.این قدر بحث بالا گرفته بود که پست های 20 خطی میخوندی تو تاپیکش.
برای کنسول خواهد امد ولی تجربه اش مثل pc نخواهد شد

من کلا در عجبم یه دفعه همه شدن Diablo باز حالا از طرف بپرس اصلا داستان این Diablo چیه خود Diablo کیه از کجا اومده کجا میخواد بره:d Race ها چی هستن...!
این چیزی هم که میگم برا هر دو طرف این جنگ هست هم یه سری PCGamer ها هم کنسول بازها.

بازی کردن بازی های بلیزارد بدون Battle.net مثل خوردن غذای موندست :دی اگر نسخه ایکس باکسی درکار باشه بدونه Battle.net خواهد بود . بر عکس Ps3 که میتونه این قابلیت رو داشته باشه . همون اتفاقی که واسه Portal 2 و استیم افتاد .

اگر این خبر زود تر میزاشتید احتمالا لیست 100 بازی برترتغییر میکرد...:|
من به بلیزارد حق میدم که به فکر افزایش سودش باشه اونم تو این وضع اقتصادی افتضاح دنیا

آخرین ویرایش:
آخه سبک بازی دیبلو اصلا به درد کنسول نمیخوره... یه دوربین از بالا با یه شخصیت فسقلی که باید صدها هزار بار کلیک چپ موس رو بکوبونیم رو نمیشه با جوی استیک بازی کرد ... البته با کینکت شاید .. البته اون هم امکان غش و ضعف و خستگی و کوفتگی عضلانی رو به جا میذاره... باید دید این بازی به اسمه شاهکار چجوری عمل میکنه...

اپدیت خبر : :d

Bashiok’s response on Twitter was intended as a confirmation that we’re actively exploring the possibility of developing a console version of Diablo III, as we’ve mentioned in the past. This is not a confirmation that Diablo III is coming to any console platform.

Our focus right now is on finishing the PC/Mac version of Diablo III and making sure it’s a worthwhile successor to the Diablo series.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or