Diablo 3 برای کنسول ها تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
diabloIII21.jpg

البته باید گفت که این تاییده ی رسمی نیست، اما به هر حال آقای Bashiok در توییتر خود در جواب شخصی اعلام کرد که این موضوع حقیقت دارد.

متن توییت:

استقبال نمیشه :دی

من به شخصه دو نسخه قبل ـو روی PC بازی کردم و اینم روی PC بازی میکنم(یادش بخیر با دایی ـم بازی میکردیم و اولا بهش میگفتیم بازیِ "شیطونکا " :دی

کجای این توییت بی سر و ته گفته شده که DIII برای کنسول ها میاد؟

همونطور که از اول هم گفتم ممکن مثل پروژه StarCraft: Ghost یه Spin Off برای کنسول ها باشه! حتی تو یه سبک دیگه، مثلا Action/RPG!

این دقیقا خبری هستش که تو nowgamer.com گفته شده و این جمله هم تو صفحه توئیتر اون بالاش دقیقا ذکر شده .

Diablo 3 is set for a console release according to Blizzard community manager Bashiok.

Asked whether he could "confirm or deny Diablo 3 [is] coming to consoles?" via Twitter the CM replied: "Yup. Josh Mosqueira is lead designer for the Diablo console project."

:))
یارو تا چند وقت پیش میگفت PC هم شد پلتفورم؟! اصلا PCگیمر ها رو آدم حساب نمیکرد بعد حالا پیام تسلیت میرسته :))
انحصاری از دست رفت :biggrin1:
این همه انحصاری از دست رفت اینم روش! دیگه فکر کنم یه چیز عادی شده باشه!

دوستانی که جوگیر شدن وقتی Diablo برای PS امد کجا تشریف داشتن؟ یا SC برای N64؟ کلا بلیزارد از این حرکات میزنه! هیچ وقت هم بازی هاش کنسولیزه نشدن!

بابا حالا چرا اينقدر جوگير شديد آخه؟

اينا حتي تاييد رسمي نكردن يك عده اومدن اينجا بازي رو انحصاري يك كنسول كردن(تازه دلايلش رو هم گفتن).يك عده با تاخير واسه كنسول عرضه كردن.يك عده تاريخ عرضه رسمي واسه PC و كنسول دادن بيرون.

يكي از دوستان هم لطف كنه تاريخ عرضه اولين DLC رو هم بگه ما زياد تو كف نمونيم.

ميگم بهتر نيست اين خبرهارو به Bashiok هم بگين.بدبخت بي خبر نمونه.

وقتی دیابلو 3 فقط واسه pc بود همه چپ و راست می کوبوندنش و diablo hater شده بودن ولی چون واسه کنسول هم تایید شده، از امروز دوستان کنسولی در وصف دیابلو 3 قصیده هم خواهند گفت.;;)

فعلاً کسی هنوز حرف و شعر و قصیده نسروده ولی ظاهراً شما تپش قلبت از ناراحتی این قضیه زیاده تو یه صفحه چندین بار داری حس حال خودت رو ابراز میکنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or