Diablo 3در یک قدمی کنسول ها.

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pxc33

کاربر سایت
درطی آگهی که شرکت بلیزارد برای دعوت به همکاری منتشر کرده است،باعث شده است که همه بفهمن بازی Diablo 3برای کنسول ها نیز می آید.
می توانید این آگهی را در زیر ببینید:

همانطور که دیدید بلیزارد به دنبال استخدام یک طراح بازی برای کار بر روی نسخه های کنسولی Diablo III می باشد.
البته هنوز این خبر را تایید نکرده ولی دیر یا زود این خبربه صورت رسمی می شود.
Diablo IIIدر تاریخ 26 اردیبهشت برای Pcعرضه شد اما حالا بیلزارد قصد دارد این نسخه از بازی را برای کنسول هانیز منتشر کند.
منبع
Diablo-3-Wallpaper.jpg

کافیه تایید بشه تا شاهد تبدیل شدن به برترین بازی نسل شدن و me و همه بازیای این سبک تبدیل به سوسک شدن باشیم!!!

ماینکرفت که یادتون نرفته؟! /:)

GamePur ه دیگه.توقع دیگه نداریم ازش:biggrin1:
ولی انصافا زیادی فیک میزنه.بازی همه چیش ساخته بعد اینا کم مونده بگن کارگردان هنری و طراح مراحل هم میخوایم:biggrin1:

منو باش :d فکر کردم درسته:|

پ.ن:آقا دقت کنید ضایع نشیم "پاک نکردم میتونید له ـم کنید:d"

ویرایش:
http://us.blizzard.com/en-us/company...tml?id=11000CQ
فیک نیست متاسفانه...

مسخره کردی مارو :| :d

همون 2 خط اول دوباره :d

من خیلی دوست دارم واسه کنسول ها بیاد ولی از یک طرفم دلم واسه Pcباز های می سوزه چون انحصاری درست و حسابی ندارن

---------- نوشته در 03:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

خبر شما باید حذف شود.چون Pxc33زود تر از تو زد.

F*CK Logic خوب دست شما درد نکنه.بهم ثابت کردی 2:58 خیلی زود تر از 1:58 اتفاق میفته

من خیلی دوست دارم واسه کنسول ها بیاد ولی از یک طرفم دلم واسه Pcباز های می سوزه چون انحصاری درست و حسابی ندارن

---------- نوشته در 03:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

قبل از نوشتن حرفتون فکر کنید .
کافیه بری ساعت تاپیک منو بخونی بعد می بینی من یک ساعت زود تر زدم.

بچه ها بازی با دسته خیلی سخته باید با موس و کیبورد باشه با دسته نمیشه اون همه آیتم رو انتخاب کرد که!!!!!

بچه ها بازی با دسته خیلی سخته باید با موس و کیبورد باشه با دسته نمیشه اون همه آیتم رو انتخاب کرد که!!!!!
بات موافقم ولی اگه بیلزارد ماله کنسول عرضه کنه خودش فکر حل مشکلات رو میکنه.

تو کنسول های میشه با این سرعت فوق بالای ایران بازی کرد؟!!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or