DFC: کنسول PS4 سیستم پیشتاز در این نسل خواهد بود

YAKUZA_2

کاربر سایت
xbox-one1.jpg

کنسول PS4 شرکت سونی با فروش 2.1 میلیون واحدی خود تا به اینجای کار شروع فوق العاده ای داشته که با رکورد شکنی هایی نیز برای سونی به همراه بوده.

در حالی که سونی اشاره کرده کنسول PS4 بهترین شروع را در بین تمامی کنسول های تاریخ پلی استیشن داشته است اما نکته ای که DFC جدیدا به آن اشاره کرده و شاید برخی از مردم درباره آن آگاه نباشند اینست که PS4 بهترین شروع را در بین تمامی کنسول های تاریخ گیم داشته است.

این شرکت تحقیقاتی اعلام کرده که سیستم PS4 در 2هفته اول فروش خود توانسته به فروش 2.1 میلیونی در (اول آمریکای شمالی و سپس اروپا) دست یابد.مکانی بالاتر از کنسول شرکت نینتندو یعنی WII که در دو هفته ابتدایی عرضه اش به فروش 1.6 میلیون واحدی در (آمریکای شمالی و ژاپن) و PS2 کنسول خود سونی که فروشی 1.4 میلیونی را تنها در ژاپن و قبل از مارس 2000 تجربه کرد.

کنسول Xbox One مایکروسافت هم مانند کنسول PS4 سونی در روز اول لانچش فروشی 1 میلیون واحدی را پشت سر گذاشت البته در 13 کشور" چون فروش 1 میلیونی کنسول سونی در روز لانچ فقط در آمریکا و کانادا بدست آمده است.اما این شروع داغ قرمز رنگ برای PS4 "باعث شده شرکت تحقیقاتی DFC تنها پیش بینی کند که کنسول جدید شرکت سونی "سیستم پیشتاز این نسل خواهد بود"

DFC با Andrew House رئیس SCE هم نظر است که PS4 میتواند فروشی بهتر از PS3 داشته باشد اما تردید دارد که PS4 بتواند فروشی قدرتمند همچون PS2 و یا حتی بهتر از آنرا داشته باشد.

موفقیت اولیه PlayStation 4 نوید بخشی امیدوار کننده برای آینده اش است.PlayStation 2 و WII توانستند در ادامه به بهترین کنسول های خانگی تا به اکنون تبدیل شوند.هوش DFC بر این باور نیست که PS4 از این سیستمها پیش می افتد اما با این وجود تکرار کرد که PS4 سیستم شماره 1 این نسل خواهد بود.

DFC همچنین اظهار نظر کرده که کنسول Xbox One ممکن است سطح تامینش کمی بیشتر محدود شود.اگرچه از تمام نشانه ها پیداست که یافتن Xbox One این روزها مشکل شده " اما DFC معتقد است مایکروسافت نمیتواند شیپی به اندازه تعداد واحد PS4 انجام دهد.

پیوست خبر: مایکروسافت به تازگی اعلام کرده Xbox One توانسته در طی 18 روز فروشی دو میلیونی را تجربه کند.

به نظر شما کنسول های PS4 و Xbox One در پایان نسل هشتم چه رتبه ای را به خودشان اختصاص می دهند؟

منبع

آخرین ویرایش:
من فکر میکردم بیشترین سود برای موبایل نیست

آماری رو در این باره دارید ؟

ممنون

ببخشید اگر اشتباه کردم

ببخشید که به تاپیک ربط نداره
اگر اشتباه نکنم، یک جا خوندم سود EA از بازی های موبایل و تبلتش برابر با بازی های کنسول و... شده ، در مورد متن خیر مطمئنم ولی کمپانی رو نه

نگران نباش 4 تا نظر اقتصادی DFC بدون در نظر گرفتن TF بوده .تا وقتی EA هست ،کی به 1th Party های سونی و انحصاریاش توجه میکنه؟!
اولا EA ناشر بازی هست سازنده که نیست شما با فرست پارتی های سونی مقایسه اش می کنی .
دوما به عنوان ناشر هم شرکت کوچیکی نیست.
سوما TF هنوز نیومده 75 تا award از سایت ها و مجلات مختلف برده . E3 قبلی رو هم که ترکوند(most anticipated game مراسم vgx هم شد) ولی در حال حاضر فکر نمی کنم سونی چیزی در حال ساخت داشته باشه با این تعداد award اگه داره بگید ما هم بدونیم.
چهارما با مایکروسافت مشکل دارید بیخود ارزش این بازی رو پایین نیارید که فقط خودتون رو خراب می کنین ... ( البته قصد توهین ندارم )
و در آخر هم 1th نیست 1st هست :d

آخرین ویرایش:
کنسول Xbox One مایکروسافت هم در 2هفته ابتدایی اش فروشی 1 میلیون واحدی را پشت سر گذاشت....x 1 تو 24 ساعت 1 میل فروخت ....اینا همینم نمیدونستند اونوقت در مورد پیشتاز نسل نظر میدن

=))

اولا EA ناشر بازی هست سازنده که نیست شما با فرست پارتی های سونی مقایسه اش می کنی .
سوما TF هنوز نیومده 75 تا award از سایت ها و مجلات مختلف برده . E3 قبلی رو هم که ترکوند(most anticipated game مراسم vgx هم شد) ولی در حال حاضر فکر نمی کنم سونی چیزی در حال ساخت داشته باشه با این تعداد award اگه داره بگید ما هم بدونیم.
چهارما با مایکروسافت مشکل دارید بیخود ارزش این بازی رو پایین نیارید که فقط خودتون رو خراب می کنین ... ( البته قصد توهین ندارم )
تقریباً اکثر بازی هایی رو که منتشر می کنه استودیو هایی می سازن که مال خودشه :-??

کنسول Xbox One مایکروسافت هم در 2هفته ابتدایی اش فروشی 1 میلیون واحدی را پشت سر گذاشت....x 1 تو 24 ساعت 1 میل فروخت ....اینا همینم نمیدونستند اونوقت در مورد پیشتاز نسل نظر میدن

=))

شما که فن X1 هستی لااقل فروش کنسول محبوبت رو زیر سوال نبر!!! X1 تو 24 ساعت اول ریلیزش به میلیون فروش دست پیدا کرد!!! PS4 هم همین طور بود. در مورد حرفی که بولد کردم هم

ولی تفاوتی که هست اینه که PS4 این یک میلیون رو فقط در کانادا و آمریکا بدست آورد ولی X1 تو 13 کشور توسنت به این نتیجه برسه...

شما که فن X1 هستی لااقل فروش کنسول محبوبت رو زیر سوال نبر!!! X1 تو 24 ساعت اول ریلیزش به میلیون فروش دست پیدا کرد!!! PS4 هم همین طور بود. در مورد حرفی که بولد کردم هم

ولی تفاوتی که هست اینه که PS4 این یک میلیون رو فقط در کانادا و آمریکا بدست آورد ولی X1 تو 13 کشور توسنت به این نتیجه برسه...

تو متن خبر اشاره نشده که تو کجا فروخته ...به طور کلی گفته که -- کنسول Xbox One مایکروسافت هم در 2هفته ابتدایی اش فروشی 1 میلیون واحدی را پشت سر گذاشت-- من در مورد خود متن خبر نظر دادم نه اینکه کجا فروخته و ..... مهم اینکه x 1 تو روز اول 1 میل دستگاه فروخته و همین جمله این خبر رو نقض میکنه و مشخص میکنه که اعتبار این DFC چقدره ...!

تو متن خبر اشاره نشده که تو کجا فروخته ...به طور کلی گفته که -- کنسول Xbox One مایکروسافت هم در 2هفته ابتدایی اش فروشی 1 میلیون واحدی را پشت سر گذاشت-- من در مورد خود متن خبر نظر دادم نه اینکه کجا فروخته و ..... مهم اینکه x 1 تو روز اول 1 میل دستگاه فروخته و همین جمله این خبر رو نقض میکنه و مشخص میکنه که اعتبار این DFC چقدره ...!

چیرو داره نقض می‍کنه DFC؟! این شرکت اومده آمار داده که PS4 تو دو هفته اولش 2.1میلیون فروش داشته (که یک میلیونش برای همون آمریکا و کاناداست مابقی هم برای اروپا) طبق حبرف خودتون X1 هم تو دو هفته اول ریلیزش فروشش از مرز یک میلیون هم گذشته، درست؟ الان فروش 2.1 میلیونی PS4 در امریکا و اروپا با فروش بیش از 1 میلیونی X1 که که همون روز اول تو 13 کشور بوده و الان هم بیشتر شده رو میشه برای ما توضیح بدی و بگی DFC چی داره نقض میکنه؟
Microsoft Matches PS4 Sales With 1 Million Xbox Ones In 24 Hours, But Takes 11 More Countries To Do It | TechCrunch

شما جدا پستای هم قطاریات رو نمی بینی یا صرفا جهت غلط گیری نقل قول میکنی؟
دوستتون دارن میگن TF چون نیومده،فروش XO کمتره :-j
من با هیچ شرکتی مشکل ندارم و فن یه شرکت دیگه هستم!نه سونی ارث بابامه نه مایکرو دشمن جدیم!فقط فن یه شرکت و کمپانیه دیگم!
در ضمن کسی TF و جوایزش رو زیر سوال نبرد!کسی ترولش نکرد!خواهشا با دقت بخونین پست رو!
راجب 1th و 1st هم که فکر کنم دلیل اصلیه نقل کردنت بود،بگم بخدا هممون تو سطوح اولیه زبان این چیزا رو یاد گرفتیم،فیزیک اتمی نیست که بلد نباشیم!حالا شما زیاد علاقه به مچ گیری داری جای تحسین داره خودش،موفق باشی.

آخرین ویرایش:
دوستان بدلیل اینکه منبع خبر مقداری مشکل داشت"خبر به صورت جزئی تصحیح شد.با تشکر از دقت شما

در مورد برنده نهایی این نسل هم اضافه کنم که به نظر من بازیهای با کیفیت میتونن نتیجه رو رقم بزنن و بعلاوه بازیهایی که در بردارنده همه سلیقه ها باشه هم نقش بسیار مهمی توی این نتیجه دارند.
من که به شخصه از یه کنسول بازی جز بازی با کیفیت هیچ انتظاری ندارم و بقیه امکاناتش برام اهمیت چندانی نداره

آخرین ویرایش:
چیرو داره نقض می‍کنه DFC؟! این شرکت اومده آمار داده که PS4 تو دو هفته اولش 2.1میلیون فروش داشته (که یک میلیونش برای همون آمریکا و کاناداست مابقی هم برای اروپا) طبق حبرف خودتون X1 هم تو دو هفته اول ریلیزش فروشش از مرز یک میلیون هم گذشته، درست؟ الان فروش 2.1 میلیونی PS4 در امریکا و اروپا با فروش بیش از 1 میلیونی X1 که که همون روز اول تو 13 کشور بوده و الان هم بیشتر شده رو میشه برای ما توضیح بدی و بگی DFC چی داره نقض میکنه؟
Microsoft Matches PS4 Sales With 1 Million Xbox Ones In 24 Hours, But Takes 11 More Countries To Do It | TechCrunch

وقتی متن خبر خیلی راحت عوض میشه من حرفی نداره :

قبل از ویرایش : کنسول Xbox One مایکروسافت هم در 2هفته ابتدایی اش فروشی 1 میلیون واحدی را پشت سر گذاشت

بعد از ویرایش : کنسول Xbox One مایکروسافت هم در روز اول لانچش فروشی 1 میلیون واحدی را پشت سر گذاشت البته در 13 کشور

اقلا قبل خبر گزاشتن باید دقت کافی رو بشه ..نه اینکه تا یه نفر از سونی تعریف کرده با عجله! خبر رو بزارند که بعد موجب تشویش اذهان کاربرا بشه متاسفانه!

همچنین اظهار نظر کرده که کنسول Xbox One ممکن است سطح تامینش کمی بیشتر محدود شود.اگرچه از تمام نشانه ها پیداست که یافتن Xbox One این روزها مشکل شده " اما DFC معتقد است مایکروسافت نمیتواند شیپی به اندازه تعداد واحد PS4 انجام دهد.
از همون روز که کنسول عرضه شدن تا همین الانشم XBOX ONE توی بازار خیلی خیلی خیلی راحت گیر میاد .... با اینکه اعلام کرده موفقترین لانچه تاریخ استرالیا بوده خیلیم منتظرم ببینم تا پایانه امسال فروهش Ps4 که اصلا توی بازار نیست و تا اخره Feb همه پیش خرید شده چقدر میشه توی استرالیا ... شاید نشه لانچ برتر اما احتمالش هست فروشش بیشتر بشه . البته یک چیزی هم هست که Xbox نزده استرالیایها اولین انتخاب عموم هست.

شما جدا پستای هم قطاریات رو نمی بینی یا صرفا جهت غلط گیری نقل قول میکنی؟
دوستتون دارن میگن TF چون نیومده،فروش XO کمتره :-j
من با هیچ شرکتی مشکل ندارم و فن یه شرکت دیگه هستم!نه سونی ارث بابامه نه مایکرو دشمن جدیم!فقط فن یه شرکت و کمپانیه دیگم!
در ضمن کسی TF و جوایزش رو زیر سوال نبرد!کسی ترولش نکرد!خواهشا با دقت بخونین پست رو!
راجب 1th و 1st هم که فکر دلیل اصلیه نقل کردنت بود،بگم بخدا هممون تو سطوح اولیه زبان این چیزا رو یاد گرفتیم،فیزیک اتمی نیست که بلد نباشیم!حالا شما زیاد علاقه به مچ گیری داری جای تحسین داره خودش،موفق باشی.
من کاری به پست طرف ندارم از لحن جمله بندی شما در مورد TF این طور برداشت می شه که دارین می گین TF هیچی نیست و ...
شما درست نمی تونین جمله بندی کنین و منظورتونو برسونین تقصیر من نیست در ضمن :
راجب 1th و 1st هم که فکر دلیل اصلیه نقل کردنت بود
شما توهم توطئه داری ؟:|

وقتی متن خبر خیلی راحت عوض میشه من حرفی نداره :

قبل از ویرایش : کنسول Xbox One مایکروسافت هم در 2هفته ابتدایی اش فروشی 1 میلیون واحدی را پشت سر گذاشت

بعد از ویرایش : کنسول Xbox One مایکروسافت هم در روز اول لانچش فروشی 1 میلیون واحدی را پشت سر گذاشت البته در 13 کشور

مایکرو 2 هفته پیش کنسول لانچ کرد تو 13 تا کشور 1 میلیون فروخت .
2 هفته بعد از لانچ گفتن 2 میلیون کنسول فروختیم .
1=2-1
یک میلیون دیگه رو تو دو هفته فروخته .
فهمیدی یا بیشتر برات توضیح بدم .

در واقع دنیا داره انتخاب درست و برتر رو به نسبت پرداختیش انجام میده و از وقتی سونی زد تو کار راحتی بازیسازی بازار رو قبضه کرد .. در کل شدید تو اوجیم و صدایی شنیده نمیشه .. مایکرو باید یه کنسول جدید معرفی کنه :d

به ما چیزی نمی رسه که کدوم چقدر فروخته، هر کدوم موفق تر بود و بیشتر فروخت مبارک کمپانی و صاحبانش باشه.
پس بخاطر 2 تا کنسول به هم نپرید. خیلی راحت میشه در مورد متن خبر بحث کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or