Dfc: کنسول 360 سرانجام در رده سوم در 2012

Lich King

Administrator
اول بگم که این خبر مال دو روز پیشه ولی چون دیدم کسی نذاشته گفتم بعد نیست علاقه مندان بخونن.

---------------------------------------------------------------

این هفته، موسسه بازاریابی و تحلیلگر DFC Intelligence آخرین گزارش خود در رابطه با پیش بینی بازار بازی های کامپیوتری را اعلام کرد که به 47 میلیارد دلار در سال 2009 خواهد رسید.
این موسسه اعتقاد داره که ارزش صنعت جهانی گیم حدود 13 میلیارد دلار تا 2 سال آینده نسبت به ارزش 33 میلیارد دلاری حال حاضر افزایش خواهد یافت.

در نتیجه چند پلتفورمه بودن بازار، DFC همچنین امتیازاتی رو در رقابت 3 طرفه بین کنسول های جدید در نظر گرفته. DFC پیش بینی کرده که هر 3 کنسول ps3 - x360 - wii تا سال 2012 بین 180 تا 210 میلیون تعداد خواهند فروخت. به عبارت کوتاه تر، DFC معتقده که Wii به برتری خودش در این نسل حداقل تا آخر سال 2008 ادامه خواهد داد، یعنی در نقطه ای که ps3 می تونه شروع به بالا رفتن بکنه.

تحلیل گر این موسسه David Cole گفت: "با این حال که از لحاظ موقعیت wii کنسول بیشتری فروخته است، اما تا 2012 ps3 درآمد و سود نرم افزاری بیشتری رو تولید خواهد کرد."

Cole همچنین معتقده که با اینکه هنوز راه زیادی تا پایان نبرد باقی مونده، x360 احتمالا در مقام سوم با فاصله در پایان کار قرار خواهد گرفت. او گفت وابستگی مایکروسافت به بازار امریکا و کانادا مانع تلاش و سعی این کنسول برای تجلی در سطح جهان می شه. 360 احتیاج داره تا یک پایگاه قوی در خارج از امریکای شمالی هم برای خودش درست کنه تا از قرار گرفتن در رده سوم در این نسل بتونه جلوگیری کنه.

تحلیل گران DFC همچنین نگاهی به کنسول های دستی نیز انداختند. آنها پیش بینی می کنند که بازار کنسول های دستی به طور کلی و خصوصا DS به طور چشم گیری به گستردش و افزایش خود ادامه خواهند داد. Cole گفت: "سود حاصل از نرم افزار های کنسول های دستی امسال بیشتر از دو برابر شده است." ما فکر می کنیم که کنسول DS سرانجام به پرفروش ترین کنسول تاریخ در 5 سال آینده تبدیل شه.

این موسسه همچنین پیش بینی کرد که بازار جهانی PC Gaming تا سال 2012 به ارزش 13 میلیارد دلار خواهد رسید.

بابت قیمت بازی های 360 و PS3 من اشتباه کردم ببخشید
ولی اون کسی که میگه PARAMOUNT بزرگترین کمپانی فیلم نیست باید اخطار بگیره
کاربر Sepehr تو فروم بحث میکنن لوده بازی در نمیارن اینو بدون!
اخطار گرفتم و گر نه خوب بلدم جوابتو بدم
هیچ کدوم حرفام دروغ نبود دوستم بهم گفت شاید روی تعصبی که رو 360 داره اینو گفته

اینکه کدوم کنسول اول میشه حدسش مشکله ولی به نظر من تو 2008خیلی چیزا مشخص میشه چون خیلی از بازیهای بزرگ تو این سال میان و روی فروش کنسولها اثر میزارن.فقط یکم صبر میخواد.

GoW 3 ديگه اومدنش 100 درصد معلومه...اونا به جز گيرز2 ميشه گفت 50-50 هست
یه حرفی نزن بخندیم حالا خوبه گفتن که این بازی 3گانه هست ها;)

میگم این انالیزوره که گفته این 360 فقط بازار امریکا رو در اختیار داره نگفته که این ps3 بازار کجا رو در دست داره؟:laughing::laughing:

كلآ تحليل اين سايت كه ديگه جاي بحث نداه.
تحليلگران Dfc با توجه به شرايط موجود اين نتيجه رو گرفتن.
ولي هر آن ممكنه كه سوني يا مايكرو سافت يا نينتندو چيز جديدي را رو كنند كه ممكنه روي نتيجه گيري نهايي همين تحليلگران هم تآثير بزاره...
یه حرفی نزن بخندیم حالا خوبه گفتن که این بازی 3گانه هست ها
امين جون پست منو درست بخون لطفآ!
من گفتم اومدن گيرز 2 قطعيه.گفتم اومدن بايوشاك 2 و هيلو 4 در هاله اي از ابهام وجود داره!
اونا به جز گيرز2 ميشه گفت 50-50 هست
من اينجا گفتم اومدن بايوشاك 2 و هيلو 4 50-50 هست و گيرز2 تقريبآ تآييد شده. حالا تو ميخواي به كجاي حرف من بخندي؟ اشتباهي تو حرفم وجود داره؟

ولی اون کسی که میگه PARAMOUNT بزرگترین کمپانی فیلم نیست باید اخطار بگیره
کاربر Sepehr تو فروم بحث میکنن لوده بازی در نمیارن اینو بدون!
Watch your language
و البته کاملا هم درست گفته که پارامونت بزرگترین کمپانی فیلمسازی نیست.پارامونت/دریم ورکز بیشترین فروش رو توی تابستون گذشته داشت که اونم رکوردش بوده و بیشتر از این نداشته و محض اطلاعت الان بالاترین فیلمی که از پارامونت توی جدول هست سیزدهمه.
و پارامونت از هیچ نظر بزرگترین کمپانی فیلمسازی دنیا نیست.

Watch your language
و البته کاملا هم درست گفته که پارامونت بزرگترین کمپانی فیلمسازی نیست.پارامونت/دریم ورکز بیشترین فروش رو توی تابستون گذشته داشت که اونم رکوردش بوده و بیشتر از این نداشته و محض اطلاعت الان بالاترین فیلمی که از پارامونت توی جدول هست سیزدهمه.
و پارامونت از هیچ نظر بزرگترین کمپانی فیلمسازی دنیا نیست.
منظورتون همون watch your mouth بود؟
هنوز هم ناشر گیرز مایکرو هست؟امیدی برای اومدنش به ps3 نیست؟

بابا خودتون رو نکشین ، 360 رو هم میبینیم ، اونهایی که توان خرید رو ندارن همینو بگن کافیه.
آفرین به شما که توان خرید کل کنسول هارو دارید... ماشاالله به شما... عجب چیزی هستی شما بابا من که جلوت کم آوردم...
پ.ن: ببخشید نتونستم جلوی خودمو بگیرم...

شاید PS3 موفق تر از 360 بشه ولی مطمئنا اختلاف زیاد نخواهند داشت
مگه سونی می خواد چقدر بازی فوق العاده تر از g.o.w2,3,alane wake, bioshock2,mass effect
که در اینده میاد بده , جالب اینجاست که سونی امیدش تو سال 2007 به lair و heavenly sword بوده
در ضمن مایکرو سافت که بیکار نمیشینه
الانم بیشتر بازی ها مولتی پلتفرم میاد
الان 1 سال از اومدن ps3 گذشته ولی هنوز یه یک بازیه انحصاری درست حسابی واسش ندادن ولی مایکروسافت چندین عنوان انحصاری عالی داده
تو نسل قبل xbox و gamecube از نظر سخت افزاری از ps2 قوی تر بودن ولی ps2 زودتر اومد و موفقیتی حیرت انگیز داشت
مسلما با این وضع ps3 پیروز مطلق نخواهد بود

یکی این بحثو تموم کنه یا قفلش کنن
هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه!
طرفدارای 360 میگن 360 بهتره یا میگن Rumble از Sixaxis بهتره یا برعکسش طرفدارای Ps3
منم تا میام حرف بزنم جناب Elvish Hero هدشاتم میکنه!!!:(
سر قیمت بازی ها معذرت خواهی کردم ولی Paramount تو این ماه خراب کرد ماه های دیگه سال رو ببینید تا ببینید چی کار کرد.دیگه اخطار ندید ها!!!

ولی Paramount تو این ماه خراب کرد ماه های دیگه سال رو ببینید تا ببینید چی کار کرد.دیگه اخطار ندید ها!!!
این بحث اینجا جاش نیست ولی پارامونت امسال یکی از درخشان ترین سالهاش بود.شما اگه قبول نداری برو جدولهای سالیانه رو نگاه کن.
2006،بالاترین محصول پارامونت یازدهمه،2005 تو ده تای اول یکی داره،2005 بالاترین محصولش 18 امه،2003 بالاترین محصولش بیست و سومه،2002 بالاترین محصولش 22 امه،2001 بالاترین محصولش 15 امه.
حالا چه دلیلی داره که من الکی به کسی گیر بدم؟

باسه اونایی که فکر مکنن 360 از بقیه کنسولا بهتره:
1روزی دست نامردی 360 رو میشه که حال ندارم بگم ولی چیزی که عوض داره گله نداره. کلک 360 حداکثر 2 سال دیگه رو میشه. :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or