Devil's Third در انحصار Wii U

Spider-Mαn

کاربر سایت
IGN امروز تایید کرد که عنوان Devil's Third در انحصار Wii U خواهد بود.بازی داری حالت تک نفره و چند نفره می باشد.این اطلاعات مستقیما توسط Itagaki به همراه یک تریلر تایید شد.
منبع
اپدیت خبر:
Itagaki به IGN گفت:Nintendo"واقعا متوجه دیدگاه من شد." پس"من احساس کردم که واقعا باید با آن ها کار کنم."
پست اول به زودی تکمیل می شود.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا هیچ بازی رو شما چشم ندارید به Wii U ببنید. من مطمئنم اگه خلیج عدن و شتاب در شهر انحصاری Wii U بشه ها یه عده عزای عمومی اعلام میکنن و اظهار میدارن که برای انحصاری شدنش روی کنسول مورد علاقشون نقشه ها داشتن ولی اگه همینکارو مایکروسافت بکنه میشه قهرمان و کمپانی که به گیمر اهمیت میده و برای طرفداراش بازی انحصاری کرده

حالا چرا مایکروسافت رو مثال میزنی؟؟؟؟از خودتون مایه بزارین :d

احتمال اینم وجود داره که بازی انحصار زمانی باشه و بعد از مثلا یک سال برا بقیه پلتفرمها هم بیاد

در هر صورت با این نمایشی که نینتندو داشت و بازیهایی که برای WII U تو راهه دیگه هیچ بهونه ای واسه نخریدن WII U نیست

یعنی رسما گنذ زد به اعتبارش با این بازی..قسمت تیر اندازیش که فاجعه بار بود..در حد تولید بازی های داخلیه..میانگین امتیازات رو از همین الان بدونید زیر 6.5:|

بعضی جاها یاد کانتر می افتادم :|

یعنی رسما گنذ زد به اعتبارش با این بازی..قسمت تیر اندازیش که فاجعه بار بود..در حد تولید بازی های داخلیه..میانگین امتیازات رو از همین الان بدونید زیر 6.5:|

بعضی جاها یاد کانتر می افتادم :|

یعنی قسم می خورم اگر انحصاری PS4 بود الان داشتی اینجا غش و ضعف می کردی. تبریک هم می گم با دیدن 2 دقیقه از بازی کاملا فهمیدی gameplay چجوریه، نسخه امتیاز رو هم پیچیدی...شما فکر کنم منتقدی چیزی بشو داری حروم می شی اینجا.

یعنی قسم می خورم اگر انحصاری PS4 بود الان داشتی اینجا غش و ضعف می کردی. تبریک هم می گم با دیدن 2 دقیقه از بازی کاملا فهمیدی gameplay چجوریه، نسخه امتیاز رو هم پیچیدی...شما فکر کنم منتقدی چیزی بشو داری حروم می شی اینجا.

من این پست شمارو بوک مارم میکنم و موقع امدن امتیاز بازی بهت نشون میدم..فقط اونموقع خواهشن قایم نشی جایی..اینه یه مرد بیا جواب بده..منم اینه مردم میام جواب میدم اگر اشتباه کردم و بازی خیلی خوبی از اب در امد..الان شما اینجا نقش یک طرفدار نینتندورو بازی کردی؟ یا نقش یک مغز متفکر ؟ والا با دیدن همین تریلر راحت میشه به عمق فاجعه پی برد..حالا شما چه چیزه غنی و پر باری تو این تریلر دیدی که از بازی داری دفاع میکنی و میگی الان اگه بازی باسه PS4 بود غش و ضعف می کردم ؟ به گرافیک بازی می بالی شما ؟ که به درد 4 5 سال پیش میخوره ؟ به سبک تیر اندازیش میبالی شما که ادم رو یاد کانتر میندازه ؟ شما چه چیزه جذابی به غیر قطع عضو تو این تریلر دیدی که من ندیدم؟ من قبلا به بازی امیدوار بودم و امید این رو داشتم تصویر گرافیکی بازی نسبت به اون چیزی که قبلا نشون دادن خیلی بهتر میشه و منتظره حدافل یک تصویر به مراتب بهتر بودم که به درد این نسل بخوره..این بازی با این گرافیک به درد این نسل نمیخوره ..شما اسمون به زمین هم بدوزی اگر مقداری منطقی باشه با دیدن این تریلر خصوصا سبک تیراندازیش به عمق فاجعه پی میبری...انیمیشن اتیش رو موقع شلیک تیر ببین شما..اخه این چیه

آخرین ویرایش:
من این پست شمارو بوک مارم میکنم و موقع امدن امتیاز بازی بهت نشون میدم..فقط اونموقع خواهشن قایم نشی جایی..اینه یه مرد بیا جواب بده..منم اینه مردم میام جواب میدم اگر اشتباه کردم و بازی خیلی خوبی از اب در امد..الان شما اینجا نقش یک طرفدار نینتندورو بازی کردی؟ یا نقش یک مغز متفکر ؟ والا با دیدن همین تریلر راحت میشه به عمق فاجعه پی برد..حالا شما چه چیزه غنی و پر باری تو این تریلر دیدی که از بازی داری دفاع میکنی و میگی الان اگه بازی باسه PS4 بود غش و ضعف می کردم ؟ به گرافیک بازی می بالی شما ؟ که به درد 4 5 سال پیش میخوره ؟ به سبک تیر اندازیش میبالی شما که ادم رو یاد کانتر میندازه ؟ شما چه چیزه جذابی به غیر قطع عضو تو این تریلر دیدی که من ندیدم؟ من قبلا به بازی امیدوار بودم و امید این رو داشتم تصویر گرافیکی بازی نسبت به اون چیزی که قبلا نشون دادن خیلی بهتر میشه و منتظره حدافل یک تصویر به مراتب بهتر بودم که به درد این نسل بخوره..این بازی با این گرافیک به درد این نسل نمیخوره ..شما اسمون به زمین هم بدوزی اگر مقداری منطقی باشه با دیدن این تریلر خصوصا سبک تیراندازیش به عمق فاجعه پی میبری...انیمیشن اتیش رو موقع شلیک تیر ببین شما..اخه این چیه
اصلا بیاد 2 بگیره، مهم نیست. مهم اینه که پیش داروی رو هوا نکرد. گرافیکش هم واقعا مال 4 5 سال پیشه چون 4 5 سال پیش ساخته شده برو یه کم تحقیق کن بعد بیا. روی Wii U هم شما نمی تونی انتظار گرافیک در حد این نسل رو داشته باشی هر کسی دیگه این رو می دونه. در مورد خون و خونریزیش هم بازیش تو مایه های Ninja Gaiden هست، شما trailer اون بازی رو هم ببین همچین چیزی میبینی حالا شما روحیت لطیفه دلیل نمیشه بازی بد باشه. اون تیر اندازیش هم اصلا قرار نیست خیلی خفن باشه، اصل این بازی melee هست. اومدن یه نوآوری کردن fps رو با 3rd person ترکیب کردن به نظر جالب میاد. آخرش هم، gun play مال کانتر چشه مگه؟! من خودم بازی نکردم ولی تا اونجا که من می دونم یکی از بهترین ها رو داره، بعد از این همه سال هنوز ملت دارن نسخه اصلیش رو بازی می کنن که!

کلا شما نسل جدید گیمر همین حد ازتون انتظار میره، اولین کاری به در مورد بازی جدید می کنید شمردن polygon و resolution و texture و این چیزاس. یه مدت که بگذره دستت میاد همه جیز گرافیک نیست داداش.

شاید بد نباشه اشخاصی که بیش از حد به گرافیک اهمیت میدهند بروند ryse رو بازی کنند تا متوجه بشوند که الویت آخر هست گرافیک تقریبا (نظر شخصی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or