Devil's Third در انحصار Wii U

Spider-Mαn

کاربر سایت
IGN امروز تایید کرد که عنوان Devil's Third در انحصار Wii U خواهد بود.بازی داری حالت تک نفره و چند نفره می باشد.این اطلاعات مستقیما توسط Itagaki به همراه یک تریلر تایید شد.
منبع
اپدیت خبر:
Itagaki به IGN گفت:Nintendo"واقعا متوجه دیدگاه من شد." پس"من احساس کردم که واقعا باید با آن ها کار کنم."
پست اول به زودی تکمیل می شود.

آخرین ویرایش:
چی؟؟؟
اون از بایونتا اینم از این...........عجب e3 چرتی شده....سازنده بهترین H&S برای من باید بره رو کنسولی بازی بیازه که احتمال خریدش برای من زیر 0 درصده:((

.

دستی دستی خودش رو با یه موجودی که ایدز داره میفرسته اون دنیا :D نینتندو عوض خرجای الکی بره پولی که ملت پای اشغالش دادن رو پس بده بهتره

بسيار عالي مسيري كه با ResidentEvil شروع شد و با Bayonetta ادامه پيدا كرد حالا با Devil's Third به اوج رسيد. رسماً ديگه نسل كشي فن هاي نينتندو از فردا شروع ميشه:|

من نمیدونم چرا هیچ بازی رو شما چشم ندارید به Wii U ببنید. من مطمئنم اگه خلیج عدن و شتاب در شهر انحصاری Wii U بشه ها یه عده عزای عمومی اعلام میکنن و اظهار میدارن که برای انحصاری شدنش روی کنسول مورد علاقشون نقشه ها داشتن ولی اگه همینکارو مایکروسافت بکنه میشه قهرمان و کمپانی که به گیمر اهمیت میده و برای طرفداراش بازی انحصاری کرده

من نمیدونم چرا هیچ بازی رو شما چشم ندارید به Wii U ببنید. من مطمئنم اگه خلیج عدن و شتاب در شهر انحصاری Wii U بشه ها یه عده عزای عمومی اعلام میکنن و اظهار میدارن که برای انحصاری شدنش روی کنسول مورد علاقشون نقشه ها داشتن ولی اگه همینکارو مایکروسافت بکنه میشه قهرمان و کمپانی که به گیمر اهمیت میده و برای طرفداراش بازی انحصاری کرده
من یکی کلاً نمیتونم بازی هایی مثل این یا بایونتا 2 رو روی پلتفرمی که ندارمش ، ببینم !! دست خودم هم نیست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or