Devil may Cry | PC

devil-may-cry-5-84.jpeg

Developer : Ninja Theory
Publisher : Capcom
Genre : Hack 'n' Slash- Beat 'em Up
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 25 January 2013

Devil May Cry.org
Capcom-Unity

Ninja Theory

داستان سری Devil May Cry همیشه پیرامون شکارچی شیطانی به نام دانته بوده است.
دانته فردیست نیمه شیطان و نیمه انسان ( توی نسخه جدید نیمی فرشته و نیمی شیطان ) و پسر اسپاردا شیطانی افسانه ای که سالها پیش برای کمک به انسان ها علیه همنوع های خودش بر میخیزد و باعث شکست آنها میشود.
بعدها دانته هم راه پدر خودش رو ادامه داده و با باز کردن مغازه ایی به کار شریف شیطان کشی مشغول میشود.
دانته نیز مانند پدر،فردی فوق العاده نیرومند و با قدرت هایی مافوق بشریست و حتی به گفته خیلی ها از پدر هم پیشی گرفته و هیچ شیطانی توانایی مقابله با او را ندارد.

داستان DmC ( که ریبوتی بر سری Devil May Cry حساب میشود ) در مورد دانته جوانیست که هنوز به قدرت های خودش پی نبرده و بیشتر به یک مبارز خیابانی شبیه است تا شکارچی حرفه ایی شیطان.
دانته قراره در این نسخه با کمک سازمانی به نام The Order جلوی شیطان ها رو گرفته و انسان ها رو از بردگی انها نجات دهد.
شیطان ها در این نسخه تقریبا از پشت پرده کنترل کل دنیا رو بدست دارند. رسانه ها ، سیستم های بانکی ، شرکت های بزرگ تولید کننده غذا و ... همگی توسط شیطان ها کنترل میشوند و بدون اینکه انسان ها خودشان به این موضوع پی ببرند اسیر شیاطین هستند.

برخلاف نسخه های قبلی دانته توی دنیای انسان ها با شیطان ها نمیجنگد و هر دفعه که شیطان ها اون رو شناسایی میکنند به درون دنیایی خودشان یعنی لیمبو (Limbo) میکشند و سعی میکنند آنجا دانته را از بین ببرند ، بدتر از آن این است که خود شهر هم قصد جلوگیری از دانته را دارد و به هر وسیله ممکن جلوی او را میگیرد

مثل نسخه های قبلی گیم پلی بازی همچنان خیلی سریع و روان است و بر اساس سلاح های گرم و سرد دانته و زدن کمبوهای فوق العاده زیبا و استایلیش طراحی شده است.
دانته هنوز شمشیر معروف خودش Rebellion و همینطور کلت های وفادارش Ebony & Ivory را در اختیار دارد و علاوه بر سلاح های معروفش دانته یه تبر ( شیطانی ) و همینطور یک داس ( فرشته ایی ) نیز دارد و در طول بازی نیز سلاح های فرشته ایی و شیطانی جدیدی به دست میارد که قابلیت آپگرید شدن و خریدن کمبو برای هر کدام از آنها وجود دارد .

DmC قرار است در 15 January سال 2013 برای Xbox360 و PS3 عرضه شود ، نسخه PC بازی نیز قرار است در 25 ژانویه 2013 منتشر شود.

آپدیت1:

• درجات سختی بازی مشخص شدند،

سه درجه سختی Easy ، Normal و Hard از همان ابتدای بازی قابل انتخاب هستند ولی مثل نسخه های قبلی بعد از تمام کردن بازی روی درجات سختی بالا درجات سختی جدیدتر باز میشوند ! این لیست درجات سختی ایی که قابل باز شدن هستند :

Son Of Sparda - دشمنان سخت تر میشوند ، تعداد دشمن ها در هر محیط نسبت به درجات سختی قبلی تغییر میکند.
Dante Must Die - قویترین دشمنان در تمام درجات سختی در این بخش حضور دارند ، تعداد دشمن هایی که به دانته حمله میکنند زیادتر میشود.
Hell Or Heaven - ترکیبی از درجات قبلی با این تفاوت که همه چیز و همه کس( حتی باس ها ) با یک ضرب کشته خواهند شد ، دانته هم با یک ضرب از بین میرود.
Hell Or Hell - همان درجه سختی بالا ولی اینبار فقط دانته با یک ضرب کشته میشود.

• نسخه PC بازی بر روی 60 فریم اجرا خواهد شد.
  • بازی دارای بخش Training Mode نیز خواهد بود.

آپدیت 2:

سیستم مورد نیاز بازی مشخص شد:

Minimum System Requirements:

• Processor: AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better,
  • Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or better
  • Memory: 2 GB RAM
  • Hard Disk Space: 8 GB free hard drive space
  • Video Card: ATI Radeon HD 3850 or better,
  • NVIDIA GeForce 8800GTS or better
  • DirectX: 9.0c or greater
  • Sound: Standard audio device

Recommended System Requirements:

• Processor: AMD Phenom II X4 3 Ghz or better,
  • Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better
  • Memory: 4 GB RAM
  • Hard Disk Space: 9 GB free hard drive space
  • Video Card: AMD Radeon™ HD 6950 or better
  • DirectX: 9.0c or greater
  • Sound: Standard audio device

442nql020b31db7g6iqv.jpg

DmC:DEVIL MAY CRY
E3 2012:DANTE THE DEMON KILLER TRAILER
HD
SD

=====================================
dq1pit5c8aclnkvr9h0b.jpg

E3 2012:SECRET INGREDIENT BOSS GAMEPLAY-CAM
HD
SD

utg9bahvfrpe5yo17nh.jpg

E3 2012:UNDER WATCH GAMEPLAY PART 1-CAM
HD
SD

hs4azcprifhs3vn0kl38.jpg

E3 2012:UNDER WATCH GAMEPLAY PART 2-CAM
HD
SD

viozwvcx59t3nfl4aps0.jpg

E3 2012:INTERVIEW
HD
SD

تصاویر بازی Devil May Cry

=================================

با تشکر از علی (Dante Never Cry)

آخرین ویرایش:
تا اونجا که من متوجه شدم مامان دانته فرشته بوده و پدرش شیطان؟ درسته؟ واسه همین شیاطین بهشون حمله کردن؟
حالا سوالم اینه. دانته بخش شیطانی هست یا فرشته؟
درسته.
دانته یه گونه جدید به اسم Nephilim ـه ( نیمه فرشته/نیمه شیطان ) در واقع دلیل اصلی حمله موندوس به پدر و مادر دانته بخاطر این بوده که تنها یه Nephilim قدرت کشتنش رو داره و بخاطر همین این همه از دست اسپاردا عصبانی میشه

یعنی من خودم نمیدونم باید برم رو گیم پید و عوض کنم؟؟؟
این مشکل رو خیلیا داشتن.تو همه کرک ها هم همینطوریه.وقتی یه دکمه رو عوض میکنی و بعدش back رو میزنی،دوباره برمیگرده به حالت قبلیش.اما تو کیبوردر کاملا درسته!!!

نه دیگه اگه می خوای بگی حرفه ای هستی یا دسته 360 می خریدی تا الان که اینقدر مشکل نداشته باشی یا حداقل با شبیه سازش اشنا بودی جالبه که جواب ملت هم می دی بدهکاری بازم بهشون

دوستان نمیدونم کسی اشاره کرد یا نه ولی معما های سخت و نفس گیر و طولانی و مسخره (نظر شخصی ) نسخه های قبل حذف شده که خیلی تو سریع تر شدن گیم پلی کمک کرده.
معما های این بازی همیشه رو اعصابم بوده ولی این نسخه به نظر من بهترین نسخه است تا به حال . البته اگه قیافه دانته رو ندید بگیریم

کمک ! اقا من این LT+X رو میزنم (از دستش چیز در میاد میکشه میبرتش کنار دیوار :دی ) برای بالا فتن از دیوار ! اما تا لب دیوار میره گیر میکنه میوفته چیکا کونوم ؟

کمک ! اقا من این LT+X رو میزنم (از دستش چیز در میاد میکشه میبرتش کنار دیوار :دی ) برای بالا فتن از دیوار ! اما تا لب دیوار میره گیر میکنه میوفته چیکا کونوم ؟

شاید باگه
بازیو دوباره لود کن از آخرین چکپوینت ببین درست میشه؟
اگه نشد restart mission کن ببین درست میشه؟
بازم نشد کرک معتبرو بگیر بریز ببین درست میشه؟

درسته.
دانته یه گونه جدید به اسم Nephilim ـه ( نیمه فرشته/نیمه شیطان ) در واقع دلیل اصلی حمله موندوس به پدر و مادر دانته بخاطر این بوده که تنها یه Nephilim قدرت کشتنش رو داره و بخاطر همین این همه از دست اسپاردا عصبانی میشه

خو این وسط چرا ویرجیل با دانته مشکل پیدا می کنه و از طرفی مادر دانته چرا کشته میشه؟

خو این وسط چرا ویرجیل با دانته مشکل پیدا می کنه و از طرفی مادر دانته چرا کشته میشه؟

مادرش بخاطر این کشته میشه که ماندس بود موندس بود کی بود همون کچله:dاسپاردا و اوا رو پیدا میکنه بعدش قلب اوا رو از بدنش میکشه بیرون:|

دو مرحله بازی کردم ، واقعاً بازی عالی از آب در اومده ! منی که چندان علاقه ای به این سری نداشتم را شدیداً جذب کرد !:دی از همه نظر از نسخه های قبلی بهتر شده ، گرافیک اولای بازی تو ذوق میزد و جالب نبود اما رفته رفته بهتر شد ، طراحی هنری + کمبوهای لذیذ و گیم پلی روان همه عالی هستند !
نرخ فریم بازی هم که از از افق تو کنج لبام !:دی

دو تا سوال داستانی مربوط به 2 مرحله اول :
1- این دختره که ما رو برد پیش ورجیل کیه و هدفش چیه !؟
2- اونجایی که بابای دانته ورجیل را با خودش میبره خوب چرا دانته را هم با خودش نمیبره !؟

دوستان نمیدونم کسی اشاره کرد یا نه ولی معما های سخت و نفس گیر و طولانی و مسخره (نظر شخصی ) نسخه های قبل حذف شده که خیلی تو سریع تر شدن گیم پلی کمک کرده.
معما های این بازی همیشه رو اعصابم بوده ولی این نسخه به نظر من بهترین نسخه است تا به حال . البته اگه قیافه دانته رو ندید بگیریم

این مشکل شماست اتفاقا معما باعث جذابیت بیشتر همچنین اینکه بازی از یکنواختی دربیاد هست اما از اونجایی که بازی ها دارن به سمت CASUAL می رن برای سود بیشتر بازی های این نسل دیگه بویی از خلاقیت و تفکر نبردن مقایسه امتیاز این بازی با نسخه ی ابتدایی همچنین RE که کلا به فنا رفته با خیلی بازی های دیگه نمونه هایی از این مورد هستن

نه دیگه اگه می خوای بگی حرفه ای هستی یا دسته 360 می خریدی تا الان که اینقدر مشکل نداشته باشی یا حداقل با شبیه سازش اشنا بودی جالبه که جواب ملت هم می دی بدهکاری بازم بهشون
اقا حرفه ای بودن به این نیست که آدم هر مشکلی واسش پیش بیاد، بره سریع پول خرج کنه تا درستش کنه!حرفه ای بودن به اینه که بدون خرج کردن یا با حداقل خرج کردن بتونی درستش کنی.اینو هر آدمی میدونه که اگه بره یه دسته xbox بگیره مشکلاتش به راحتی حل میشه!بذار یه مثال راجع به این واست بزنم تا کامل متوجه شی چی میگم.شما یه پراید سفید داری، یه دفعه ترمز پراید شما خراب میشه.شما به جای اینکه بری اونو درست کنی،میری یه پراید دیگه میخری که رنگش هم مشکی هست(تفاوت رنگ فقط به خاطر تفاوت دسته پیسی و Xbox است!!!)اگه کسی بتونه با دسته پیسی مشکلش رو حل کنه معلوم میشه حرفه ایه!راجع به امولاتور.شما اگه خودت با این آشنا بودی،میگفتی که باید از امولاتور استفاده کنم.اما با توجه به صحبتهای شما تو اونجا معلوم میشه که شما خودت هم نمیدونستی امولاتور چیه و حالا اومدی واسه من ادعای حرفه ای بودن میکنی!

اقا حرفه ای بودن به این نیست که آدم هر مشکلی واسش پیش بیاد، بره سریع پول خرج کنه تا درستش کنه!حرفه ای بودن به اینه که بدون خرج کردن یا با حداقل خرج کردن بتونی درستش کنی.اینو هر آدمی میدونه که اگه بره یه دسته xbox بگیره مشکلاتش به راحتی حل میشه!بذار یه مثال راجع به این واست بزنم تا کامل متوجه شی چی میگم.شما یه پراید سفید داری، یه دفعه ترمز پراید شما خراب میشه.شما به جای اینکه بری اونو درست کنی،میری یه پراید دیگه میخری که رنگش هم مشکی هست(تفاوت رنگ فقط به خاطر تفاوت دسته پیسی و Xbox است!!!)اگه کسی بتونه با دسته پیسی مشکلش رو حل کنه معلوم میشه حرفه ایه!راجع به امولاتور.شما اگه خودت با این آشنا بودی،میگفتی که باید از امولاتور استفاده کنم.اما با توجه به صحبتهای شما تو اونجا معلوم میشه که شما خودت هم نمیدونستی امولاتور چیه و حالا اومدی واسه من ادعای حرفه ای بودن میکنی!
خیلی ممنون از این که دسته ی بازی رو با ماشین مقایسه کردید شما مشکلتون اینجاست که دقت ندارید اینجا تاپبک بازی نه مشکلات تاپیک مشکلات یه چیز جدا هست بعدشم من ادامه ی حرفم گفتم تاپیک مشکلات دسته و راه حل هاش هم بازم تاپیک جدا داره شما قاعدتا باید اخطار می گرفتید به خاطر پستی که دادید حالا دوستان لطف کریدن جواب شما رو هم دادن بهتره جای کش دادن موضوع هم برید از بازی لذت ببرید(در ضمن زمانی که من از emulator استفاده می کردم هنوز این سایت راه اندازی نشده بود شما جای این حرف ها پست من رو درست بخونید که تاکیدم روی لحن حرف زدنتون هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or