Devil May Cry HD Collection ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هر سه نسخه رو در عرض یک هفته تموم کردم فقط اگه اینجوری فشرده میشد سه نسخه رو توی یک دی وی دی جا داد نسخه چهارم را هم اضافه میکردن که دیگه کامل میشد....

در کل تجربه خوبی بود... خسته نباشم....

هر سه نسخه رو در عرض یک هفته تموم کردم فقط اگه اینجوری فشرده میشد سه نسخه رو توی یک دی وی دی جا داد نسخه چهارم را هم اضافه میکردن که دیگه کامل میشد....

در کل تجربه خوبی بود... خسته نباشم....

نسخه ی 4 که مال این نسله خودش hd هست می تونید جداگانه خریداری کنید

دوستان من تو devil may cry 1 اونجایی که اسکلت دایناسور به سمتت اتیش پرتاپ می کنه وقتی هم میری سمت با یه دیوار نامریی برخورد می کنه گیر کردم اونجا باید چی کر کنم.

دوستان من تو devil may cry 1 اونجایی که اسکلت دایناسور به سمتت اتیش پرتاپ می کنه وقتی هم میری سمت با یه دیوار نامریی برخورد می کنه گیر کردم اونجا باید چی کر کنم.

اگه اشتباه نکنم باید وقتی به طرفت آتیش پرت میکنه با شمشیرت بزنی به آتیشه تا بخوره به خودش

با سلام خدمت دوستان
من در حال بازی شماره یکش هستم، متاسفانه حالت Easy نداره و از نرمال شروع میشه. حوصله درگیری زیاد ندارم و فقط میخوام هر چه زودتر بازی رو تموم کنم. (بیشتر دنبال داستانش هستم) راهی نیست که بشه بازی رو روی درجه آسون گذاشت؟

با سلام خدمت دوستان
من در حال بازی شماره یکش هستم، متاسفانه حالت Easy نداره و از نرمال شروع میشه. حوصله درگیری زیاد ندارم و فقط میخوام هر چه زودتر بازی رو تموم کنم. (بیشتر دنبال داستانش هستم) راهی نیست که بشه بازی رو روی درجه آسون گذاشت؟
اگه جیتگی که چیت بزن خوب، من خودم با چیت رفتم...یه غولی داشت که اصولا باید فقط ازش فرار می کردی من خودم با چیت گرفتم اینقد زدم بهش که مرد یک ارب قرمز خیلی گنده داد بهم.

اگه جیتگی که چیت بزن خوب، من خودم با چیت رفتم...یه غولی داشت که اصولا باید فقط ازش فرار می کردی من خودم با چیت گرفتم اینقد زدم بهش که مرد یک ارب قرمز خیلی گنده داد بهم.
متاسفانه دستگاهم جیتگ نشده! کسی دیگه از دوستان راه حلی نداره؟!

متاسفانه دستگاهم جیتگ نشده! کسی دیگه از دوستان راه حلی نداره؟!
چرا فقط و فقط یه راه داره. توی مراحل پاین تر که آسون تره زیاد بگردی و red orb بگیری که بتونی هم لول آپ بشی و هم کلی آیتم مثل holy water و untouchable بخری.
البته یه راه دیگه هم داره :d اصلا بازی نکن. چون dmc مزه ش به همون سختی و درگیری هاشه :d
الان که فکر میکنم میبینم که شاید اگه زیاد توی یه جایی بمیری برات easy mode را هم باز کنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or