Devil May Cry HD Collection رسما تایید شد !

Behrooz

کاربر سایت
dmc-collection.jpg

بعد از چندین ماه شایعه در خصوص این کالکشن،امروز کپکام به صورت رسمی تایید که Devil May Cry HD Collection دهم فبریه ی 2012 برای PS3 و Xbox360 عرضه خواهد شد !

این کالکشن،شامل Devil May Cry 1,2,3 به صورت HD خواهد بود !

ظاهرا بازی دارای سیستم Achievements/Trophies نیز خواهد بود و همچنین تعدادی محتوای جدید برای این کالکشن در نظر گرفته شده است.

Source

خوبه... خبر خیلی خوبی بود. چون ما دیگه هرگز دانته و سری DMC رو نخواهیم دید.

با پایان نسخه 4 پرونده این سری واسه همیشه بسته شد. فقط در تعجبم این آی پی جدیدی که دارند روش کار میکنند اسم DmC و دانته رو یدک میکشه در حالیکه یه آی پی کاملا جدید محسوب میشه!

به به به...اون از Metal gear HD colection ... اینم از این... چه شود...زنده باد...آقا خیلی خیلی ممنون بابت خبر...حسابی حال دادی...

---------- نوشته در 06:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:24 PM ارسال شده بود ----------

خوبه... خبر خیلی خوبی بود. چون ما دیگه هرگز دانته و سری DMC رو نخواهیم دید.

با پایان نسخه 4 پرونده این سری واسه همیشه بسته شد. فقط در تعجبم این آی پی جدیدی که دارند روش کار میکنند اسم DmC و دانته رو یدک میکشه در حالیکه یه آی پی کاملا جدید محسوب میشه!

دوست خوبم کجاش بسته شد پروندش؟

پس عاقبت ویرجیل چی شد؟ داستان ناقصه اگه اینجوره...

واسه PC چی؟
اون کامپیوتر ایی که دارین باهاش این کالکشن رو درست میکنین امیدوارم بترکه، طراحان هم در اثر انفجار دچار سوختگی 70% بشن، بعد از 4 روز درد و عذاب ، در اثر برخورد در با کلشون، در هنگام تغییر بخش (از اورژانس به عمومی) بمیرن.

یکی میشه نام مدیریت کپکام رو ذکر کنه؟
مسئله کاری نیستا، خصومت شخصیه.

مردک تمرگیده اون پشت فقط برا خودش سوژه میده، فکر نکنم این مدیرش یک عکس با شورت گیمری :دی داشته باشه اصن!

• Like
Reactions: RattleSnake
بسیار هم عالی ...

دیدن دوباره دانته و اون شخصیت پردازیش فوق العادش برای من کافیه ، چه برسه به دوباره دست گرفتن کنترل دانته !

قدر خوب اول میگفتن فقط برا پلی 3 میاد من تو کف بودم تا اینکه اینجا گفتین برا 360 هم میاد.اون از متا گیر اون از سایلنت هیل کاش یه اویلم تنگش میزد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or