Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

سينا جان ، اگر ممكن است بگو من كدام از اين منشورها را بزنم تا كارم راه بيفتد؟
مرحله 13 هست.
0f44a.jpg

من مرحله ي 5 گير كردم.بعد از اين كه دلقك رو ميكشم .
ميرم اون بالا كه پره چرخ دندست و يه اتمي رو استفاده ميكنم كه در طبقه ي 2 ديوارا ميره كنار.
من ميرم اون ايتمرو بر ميدارم ولي از اين جا به بعدش هر چي گشتم نفهميدم بايد چيكار كنم.
ممنونتون ميشم اگه منو كمك كنين.

سلام حامد
وسطی رو می زنی بعد می ری بالایی گوشه ی سمت راست رو هم می زنی که کنارش
که دیوراه دیواره رو می شکونی بعد می ری تو اتاق جدید اونجا هم اون مزقون دومی رو می زنی

هاشم جان
در مرحله 19 بعد از اینکه اون الماس رو گرفتی می ری تو اون اتاقه که آینه داره و الماس رو جلوی اون مجسمه یوز می کنی

ايول سينا ! از دست اين معما راحت شدم .حالا بدون كم و كسري دارم جلو مي روم و ديگر چيزي به باز شدن دروازه هاي جهنم نمونده...
وحيد جان ، هنوز اول كاري...فقط يادت باشد اگر سر اون سگ سه سر يخي گير كردي به منتهااليه چپ يا راست روبرويش بروي.فقط بايد يخهاش را در آنجا جاي خالي بدهي.

اقا توروخدا منم كمك كنين .
من اين قسمتو هر چي ميگردم پيدا نميكنم
ميرم اون بالا كه پره چرخ دندست و يه اتمي رو استفاده ميكنم كه در طبقه ي 2 ديوارا ميره كنار.
من ميرم اون ايتمرو بر ميدارم ولي از اين جا به بعدش هر چي گشتم نفهميدم بايد چيكار كنم.
ممنونتون ميشم اگه منو كمك كنين..

نوشته شده توسط m_unknown_r:
اگه تو صفحه های قبلو نگاه کنی این تیکرو توضیح داده

خيلي ممنون.ولي ديگه اونجارو رد كردم.
چقدر يه دفعه بازي بعده اون 2 تا غولا سخت ميشه.
از يه چيزه اين بازي كه خوشم اومده باساي خيلي ضعيفي داره و تو همون دفعه ي اول بازي ميتوني راحت بكشيشون.

ايول سينا ! از دست اين معما راحت شدم .حالا بدون كم و كسري دارم جلو مي روم و ديگر چيزي به باز شدن دروازه هاي جهنم نمونده...
وحيد جان ، هنوز اول كاري...فقط يادت باشد اگر سر اون سگ سه سر يخي گير كردي به منتهااليه چپ يا راست روبرويش بروي.فقط بايد يخهاش را در آنجا جاي خالي بدهي.
ممنون حامد جان
83.gif
84.gif

ديگه تموم شد،
285.gif
174.gif
مرحله هاي آخر محشر بودند.هم از لحاظ جنگيدن و هم از لحاظ طراحي مرحله ها.من كه خيلي خوشم اومد.جنگيدن همراه با برادر ويرجيل
(وقتي دشمنت مياد بغلت .باهم مي جنگيد چه حالي ميده
92.gif
) كه محشر بود.ولي آخر سر ما نفهميدم دختره قضيه اش چي شد.در كل مي تونست آخرش عشقولانه تر تمو شه;) .
حالا هم دارم با ويرجيل ميرم مرحله ها رو.

بيايد بري توي اتاقي كه توي نقشه دايره اي شكل هستش.معلومه توي نقشه
اونجا يه پله داره مياي بالا،اونجا يه قفس هستش كه بستس.جلوي قفس كه قرار گرفتي
درست پشت سرت يه چرخ دنده هستشكه بايد بري چنگال!!(آيتم)رو اونجا استفاده كني.
+-++-+-+-+--+-+
در ضمن رضا جان
مي توني اين آواتارت رو عوض كني،من كه آواتار رو مي بينم يه حالي ميشم
83.gif
51.gif
51.gif

نمی شه گفت اینا دشمنن مخصوصا اونجا که دانته می گه یادته قدیما چی می گفتیم JACKPOT
در مورد مری یا لیدی هم بگم توی اولین تریلری که از DMC4 منتشر شد بود پس احتمالا یه خبرایی ازش می شه . راستی دوستان رکوردشون توی کشتن آخر بازی موقع Credits چقدر بود ؟

نمی شه گفت اینا دشمنن مخصوصا اونجا که دانته می گه یادته قدیما چی می گفتیم JACKPOT
در مورد مری یا لیدی هم بگم توی اولین تریلری که از DMC4 منتشر شد بود پس احتمالا یه خبرایی ازش می شه . راستی دوستان رکوردشون توی کشتن آخر بازی موقع Credits چقدر بود
؟
منظور از jackpotچيه؟؟
كجا ميشه اون ركورد رو ديد؟؟

نوشته شده توسط vahidrezi16:
؟
منظور از jackpotچيه؟؟
كجا ميشه اون ركورد رو ديد؟؟
تو صحنه ی آخر که با لیدی میوفتی به جون جک و جونورا یه شمارنده بالای صفحه هست اگه بالای 100 تا بکشی یه میانپرده راجب ورجیل و موندوس نشون می ده
JACKPOT هنوز یه راز سر ناگشودس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or