Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

حامد جان خیلی ممنون راستی تو این بازی چه جوری می شه شمشیر خرید
ما رو گرفتی
تو بازی به مرور بهت شمشیر می ده مگه Gta ه که بری شمشیر بخری

فقط يك مورد مشكل دارم اينكه با اين مجسمه هاي اسكلتي كه چند دست دارند و از دستاشون آتيش ميزنه بيرون چكار كنم ؟
اونا هر کدومشون با یک اسلحه ی متفاوت خراب می شن پس باید برای هر کدوم از یک اسلحه متفاوت استفاده کنی تا خراب بشه و سکرت پشتش رو ببینی

سلام در devil may cry3 بعد از اینکه برای بار دوم با vergil جنگیدی همون جایی که vergil خون خودشو توی یک سوراخی می ریزه. چه کار باید بکنی؟

سلام
من تو مرحله ی 4 بازی گیر کردم اون جایی که اون دلقک رو میکشی بعدش باید چی کار کنم
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
باید به بالاترین نقطه برج بری(همونجایی که یه عالمه چرخدنده روی دیوار هس)بعد Astronomical Board رو که مرحله قبل بدست اوردی روی سکویی که اونجاس use کنی
سلام در devil may cry3 بعد از اینکه برای بار دوم با vergil جنگیدی همون جایی که vergil خون خودشو توی یک سوراخی می ریزه. چه کار باید بکنی؟
کاری نباید بکنی.فقط بگیر بزنش دیگه:confused:

نوشته شده توسط Hashem:

نوشته شده توسط m_unknown_r:
خيلي ممنون :love:
ولي من احسان نيستم:-" شايد يكم اواتورم شبيهش باشه و لي امضام...:blushing:
من محمدرضام.به هر حال قربونت:cool:

ببخشید
آخه یک نیم نگاه فقط به آواتر انداختم و شروع کردم به تایپ
حالا اگر جایی موندی بگو

دستت درد نكنه عجب روشيه.:D فكر كنم از ماوسم راحت تره از خوده پي اس هم بهتره دمت گرم:love:
من وقتي ميخوام برج رو برم بالا همون جايي كه پره چرخ دندست يه جا بايد يه پرش بلند كنم ولي چه جوري؟
پوله خريدش هم ندارم لطفا من رو راهنمايي كنين ممنون

نوشته شده توسط White_Gandalf:
باید به بالاترین نقطه برج بری(همونجایی که یه عالمه چرخدنده روی دیوار هس)بعد Astronomical Board رو که مرحله قبل بدست اوردی روی سکویی که اونجاس use کنی

کاری نباید بکنی.فقط بگیر بزنش دیگه:confused:

دمت گرم امیر جان اون کاری که گفتی کردم حالا vajuraرو به دست اوردم راستش با اون هم نمیدونم چی کار کنم همینجوری تو ی برج سرگردانم اگه بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم آخه این سبک بازی ها رو تا حالا تجربه نکرده بودم
ازش خوشم اومده
دمت گرم

میدونم جایه این سوال اینجا نیست ولی من فقط به همین تایپیک سر میزنم
میخوام بدونم این فیفا استریت 2 قرار نیست واسه پی سی بیاد من تو پی اس 2 بازی کردم خیلی باهال بود اگه قراره بیاد بگید کی میاد همزمان با اویل 4 نمیاد؟

میدونم جایه این سوال اینجا نیست ولی من فقط به همین تایپیک سر میزنم
میخوام بدونم این فیفا استریت 2 قرار نیست واسه پی سی بیاد من تو پی اس 2 بازی کردم خیلی باهال بود اگه قراره بیاد بگید کی میاد همزمان با اویل 4 نمیاد؟
آره ديگه ،همونجا بپر بالا،در همون حال يقه ويرجيل رو بگير بندازش توي دروازه!!:D
با شمشير هم مي توني برگردون بزني،(چي گفتم):cheesygri
حالا به هر جا سر ميزني بايد تمام نياز هاي اينترنت رو همونجا بگي؟؟؟؟
اينجا جاش نيست;)
ولي دور از شوخي
چرا قراره بياد،ما هم هنوز منتظريم!!

نوشته شده توسط vahid1400:
نسخه دویل شما برای چه شرکتیه؟
سرزمين رايانه
ولي دوستم كه با گيم پد تستش كرده ، ازم پرسيده تو چجوري ميتوني با دسته بازي كني ؟ :)
خوب من با تبديل و يك دسته پلي استيشن 2 راحت كمبوها را در نهايت شان اجرا مي كنم.
فقط روي رزولوشن مشكل دارم كه بخاطر مدل قديمي كارت گرافيك ام است . وقتي كارت جديد گرفتم رزولوشن را ميزارم روي درجه آخرش..

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
:eek: :eek: :eek:
چجوری ببینم مارک دستت چیه یه عکس ازش میزاری:cheesygri
من با دو دسته تستش کردم ولی بازم مشکل داشت
بعد نسخه بازی شما برای چه شرکتی است :confused:
راستش را بخواهي اول فكر مي كردم دسته را بهم انداختند و سرم كلاه رفته است.يادمه كه دو سال پيش 1500 تومان خريدمش.ماركش هم Mony است.در كل قبلا روي بازي ديگري تست اش نكرده بودم و وقتي اعصابم از انجام اين بازي با كيبورد خورد شد رفتم دسته و تبديل را از زير فرسنگ ها خاك نشسته روي آرشيو بازيهاي PC ام ، درآوردم !
جواب سوال دومتون هم مشخص است : سرزمين رايانه

نوشته شده توسط serious man:
دمت گرم امیر جان اون کاری که گفتی کردم حالا vajuraرو به دست اوردم راستش با اون هم نمیدونم چی کار کنم همینجوری تو ی برج سرگردانم اگه بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم آخه این سبک بازی ها رو تا حالا تجربه نکرده بودم
ازش خوشم اومده
دمت گرم

من خيلي داخل اينجا گير كرده بودم.همش بخاطر تكه دمويي بود كه اشتباه كار شده بود.نشان دادن كنار رفتن ديوارهاي برج شيطان درست بود ولي نمايش آن سكوي پرتاب واقعا گول زننده بود.خودم فكر مي كردم بايد برم هي بپرم روي اون سكو و با فشردن كليد پايين ارتفاع پرش را زياد كنم تا دانته به نوك برج برسد ! قبول دارم كه احمق بازي درآوردم.اصلا فلسفه ي نشون دادن اون سكو اين بود كه مي شد باهاش بلورهاي قرمز ابتداي طبقات را فقط با پرش بدست آورد.
شما به در آبي در طبقه ي دوم برگرد و پس از كشتن اون هل بليزرهاي داخل راهرو داخل در قرمز شو.فعلا اتاق ساكت است.روي كناره هاي ديوار كنار پله ها بپر و راه برو تا به يك زنجير و جاي خالي در تكيه گاهش برسي.حالا كافي است آيتم را استفاده بكني در جاي خالي.من با ضربدر راحت آيتم را Use مي كنم.وقتي دانته با كمي خشونت آيتم را جا انداخت از پله هاي روبرو بالا برو و آيتم جديد را بردار.حالا اتاق كمي شلوغ مي شود.دشمنان را به جايي كه ازش اومندند بفرست و كل مسير برگرد.حالا وارد در نارنجي يا قرمز طبقه ي 4-5 شو.درست است ديگر پلي وجود ندارد ولي دانته با نيروي آيتمي كه همراهش است مي تواند از آنجا عبور كند.ديگر كارت راحت است.آماده ي مبارزه با اون دوقلوي ديوانه بشو.
بهت پيشنهاد مي كنم مغزت را حسابي سرويس كن.چون بعد از اين قضيه با آسانسور باز هم به پايين برج برمي گردي و بايد آتش روي درب قرمز طبقه ي اول را با آب مقدس خاموش كني.
راستي فكر كنم يوبي طرح يكي از غولآخرهاي PoP 3 را از اين بازي گرفته باشد ، چون آنجا هم با دوقلويي ديوانه و بي اعصاب روبرو هستيم.
نمي دانم قبلا كسي اين را گفته يا نه ولي بهتر است بدانيد دليل اينكه دموهاي دويل مي كراي 3 به اصطلاح خيلي سر نيستند و از لحاظ گرافيكي پايين هستند بخاطر اينه كه فرمت شون MPEG است وگرنه دموهاي اونيميوشا 3 فرمت Avi بودند و آدم از ديدنشون لذت مي برد.البته با وجود گرافيك پايين دموهاي دويل مي كراي واقعا جذابند.

من الان Mission 11 يا 12 هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or