Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

نوشته شده توسط Sayeh:
میشه در باره این پچ توضیح بدین؟؟؟ چی کار میکنه؟؟
سلام.
والا خودم دقیق نیمدونم چی کار میکنه از یه سایتی گرفتم اینم گزاشته بود.گفتم بزارمش.
هنوز وقت نکردم دانلودش کنم.

سلام سلام !
به نظر من که DMC اگر برای پی سی بیاد زیاد جالب نشه . حالا گرافیک میره بالا جدا . ولی خب این بازی مخصوص Ps2 هستش و اکثر PC بازهای عشق fps نمیتونن با این بازی حال کنن و اینجوری تعبییر میکنن ( مسخرس ! )

سلام سلام !
به نظر من که DMC اگر برای پی سی بیاد زیاد جالب نشه . حالا گرافیک میره بالا جدا . ولی خب این بازی مخصوص Ps2 هستش و اکثر PC بازهای عشق fps نمیتونن با این بازی حال کنن و اینجوری تعبییر میکنن ( مسخرس ! )

فکر نمی کنم . همیشه هم اینطوری نیست

سلام سلام !

شاید توی کنترل بازی ضعف هایی دیده بشه. ولی از جدابیت های بازی کم نمیشه. اتفاقا به نظر من خیلی ازPC بازها هم به این جور بازیها علاقه دارن. حالا بیاد ببینیم چی میشه.

برا من دایرکت 9 c هست البته من هیتمن رو ندارم ولی از این سایت سفارش دادم برام بیارن البته هنوز که نیاوردنhttp://dvdgame.ir معلوم هم نیست کی بیارن مثل اینکه خودم باید برم 6 cd هیتمن رو از پردیس بخرم حالا شما هیتمن رو بازی کردی بازیه توپه یا نه؟

من اصلا حرف زلدا رو قبول ندارم من هم fps بازی می کنم هم بازی ها ی سوم شخص مثل پرنس . تازه بازی ها dmc3-evil4 دارای مراحل و سلاح های جدید هستن که در ps2 نبود

نوشته شده توسط HL2-GF:
من اصلا حرف زلدا رو قبول ندارم من هم fps بازی می کنم هم بازی ها ی سوم شخص مثل پرنس . تازه بازی ها dmc3-evil4 دارای مراحل و سلاح های جدید هستن که در ps2 نبود
دوست عزيز شما از روي چه منبعي ميگي مراحل به بازي اضافه شده اين دو بازي دارن پورت ميشن تازه اويل از روي نسخه گيم كيوب كه مراحلي مانند seprate ways وada asighnment رو نداره دويل هم كه همونه

دوست عزیز حسام راست میگه تازه بازی چند مرحله از ps2 کم داره چون این بازی از رو نسخه ی gc پورت شده و نسخه ی gc چند مرحله کمر داره!!!!! و همچنین چند چیز جزئی نظیر لباس لیون...

من در مورده RE حرفی نزدم . اتفاقا RE4 واسه پی سی خیلی هم عالی میشه و شاید از نسخه های کنسولی بهتر در بیاد. حرف من در باره DMC هستش که به سرعت عمل بسیار بالا و کنترلهای خیلی دقیقی نیاز داره حالا بخوای عقب بری W ,S,A, یا D ? :cheesygri

نوشته شده توسط Zelda:
من در مورده RE حرفی نزدم . اتفاقا RE4 واسه پی سی خیلی هم عالی میشه و شاید از نسخه های کنسولی بهتر در بیاد. حرف من در باره DMC هستش که به سرعت عمل بسیار بالا و کنترلهای خیلی دقیقی نیاز داره حالا بخوای عقب بری W ,S,A, یا D ? :cheesygri
پیمان جان زیاد نگران نباش مطمئنا رو پی سی هم خوب میشه درسته بازیش بیشتر کنسولیه ولی من فکر میکنم یه چیزی مثل pop میشه یعنی هم رو پی سی و هم رو پی اس 2 میشه راحت بازیش کرد (با پی اس 2 راحتری) در ضمن گیم پد هم هست:)

حتي فكر اينكه دانته رو توي مانيتور ببيينم برام سخته كلا بايد بگم با كامپيوتر نميشه بازي كرد
و مطمعنا اين بازي با سليقه ي پي سي بازها جور در نمياد

سلام اگه اخرين شماره مجله بازي رايانه رو گرفته باشي (كه همه گرفتن) ميبيني كه همه چيز به همون حالته +ورجيل و قصر خوني حالا افتاد؟؟

حتي فكر اينكه دانته رو توي مانيتور ببيينم برام سخته كلا بايد بگم با كامپيوتر نميشه بازي كرد
و مطمعنا اين بازي با سليقه ي پي سي بازها جور در نمياد

گه میشه با یه فونت دیگه بنویسی ممنون میشیم

این حرفا یعنی چی فکر نمی کنم یا فکر می کنم . به نظر شما چه فرقی می کنه که با کنسول بازیش کنی یا PC

می خوای یه کار کن یه PS2 بزار جلوت بعد به پارچه بزار رو کیست که کیس رو نمبینی ااما PS2 رو ببینی و بعد با

joystick بازی کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or